Калі для карты скапіяваныя з 16v, якія былі б больш? характарыстыкі з тымі, 8в вы звяртаецеся да ціску ў рампы я ведаю, што ў некаторыя моманты 8v іх было больш ? я хацеў скапіяваць усе кіраванне rail, а напрыклад карту паміж 2 карты rail, што ? павелічэнне ў секунду, ціск, калі не памыляюся, чаму? з гэтай 8v не за ім, і добра усталяванае ціск, а цяпер з ім лепш. Адзіная праблема ? часам я па памылцы ціску паліва і я знаходжу piccate 1800 бар, асабліва ў першай паскоранага або ў пераключэнне перадач.
Што тычыцца ін'екцый, аднак, удалося надаць 110mm3, нарэшце, сення я спрабаваў вярнуць арыгінальны bp на карце, нм/iq, вярнуўшы карту крычы на 16v, а затым падняў на 10% у ніжняй частцы кожнай крывой, а затым, як калі б яны 110mm3 для 500nm.. Сов? зрабіўшы, нарэшце, ўкараняе іх без якіх-небудзь праблем.
Для ціску turbo 2 бар на 2000 аб іх зрабіў ужо? раней, да 2200 абаротаў, каб быць дакладным і не ? абсалютна ніякіх праблем для gtb2260vk, важна ? што то не зрабіце piccata занадта высокая (я gi? галоўка блока цыліндраў з 2.8 бар пік, і нават некаторыя цяга з 2.5 да абмежавальніка, турбіна не ? праблема, але і праблема ? рухавік у гэтым выпадку). У любым выпадку не мае ніякіх праблем воплескаў, толькі тады, калі я спрабаваў зачыніць геаметрыя 98% ішло на p? у surge, але цяпер я вылечыў ўсе..
У любым выпадку ? файл вывучаў і потны, а не дадзеныя, паклаў іх у выпадку.