Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 41

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216

Cool Пераадолець 100mm3 ўводзяць на edc16c39

Прывітанне ўсім у мяне есць праблема на маім grande punto 1.9 з gtb2260vk. Клапачуся я ж электроніка, і я не магу прайсці 100mm3 карту паведамлена. Абмежавальнікі дызель мне яны ўсталі, добра ці дрэнна ўсе, каля 6, калі правільна памятаю, некаторыя ўстаноўлены ў 100mm3, як тыя, у залежнасці ад хуткасці? і тое, у залежнасці ад педалі. Мая праблема ? што нават з тымі, устань у 110mm3, я ўсе карты узыходжання для 110mm3, але не магу ўвесці іх непасрэдна з часопіса, і я не магу сапраўды зразумець, чаму. Я таксама размаўляў з некаторымі сябрамі mappatori, якому я паказаў файл, але нават яны не тлумачаць, чаму? так як файл ? добра зроблена. Замест залатых і 2 мод (з'яўляюцца, па сутнасці, роўныя, то паглядзіце гэтак жа, толькі імя пі? доўга). Не ў жаху, каб авансы, ціску ў рампы,час ўпырску, карты з драйвера, т. як, я падыходжу 1,9 16v, якая ідзе ад croma 1.9 150 л. с., датчык ціску turbo 3.5 бар (вядома линеаризованных як вы ўбачыце), і млыны тонкага памолу выраслі на 15% (і тут я не зрабіў мод для 'прывядзення', але я пакінуў на час акцыі адмяняецца? усю карту rail мець, аднак, час ўпырску-й? кароткія, гэта таксама, чаму? яны выраслі ўсе роўна мала), адаптуючы, вядома, час ўпырску, 110mm3 на BP падняліся. Карту пераўтварэнні нм/iq ? быў адаптаваны, дадаўшы да ВР з-нм 550nm для 110mm3, можа быць, не ? зусім ідэальна cos? чаму? не ведаю, што разлік зрабіць? паколькі каэфіцыент пераўтварэння 5 нм x мм3 (бачыў ад damos) павінны ісці даволі добра.
    Мы кажам, што не ? карту з пачаткоўцаў, як я? я хацеў бы вашага меркавання і дапамогі, каб пераадолець гэтыя праклятыя 100mm3.
    Цяпер я павінен мець 240 л. о, і, сапраўды, мала дыму, як калі б карта сярэдні/мяккі. Працуе на 2.2/2.3 бар пік і 1.9 пасля 4000, я хацеў бы атрымаць 2.3 піка і 2/2.1 стацыянарны 110mm3 каб заўседы мець fumosit? легкі, легкі.
    Я паспрабаваў усе, але я проста не магу перайсці 100mm3, я нават спрабаваў з лямбда-0.8, але нічога, заўседы 100mm3 ледзь-й? 2000 абаротаў прыкладна да 5000 абаротаў. Часам робіць проста piccata хутка 109mm3 але затым падае адразу да 100.
    Патрэбна дапамога гэтага эксперта ў edc16c39.
    Я нават спрабаваў паглядзець файл, замежны форум, у якім iniettavano 105mm3 на edc16c8? не было абмежавальнікаў ў pi? што ў маім файле і я не ведаю, pi? сапраўды, куды біцца галавой.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    чытайце тут, у гэтай 147 і рахункі 100mm3 але ен іх пераадолець і затым пераносяцца ў 100mm3, таму што ішоў лепш, калі не памыляюся, прыехаў у 120mm3 у любым выпадку вы знойдзеце ўсе больш ясна, чытаеце... http://www.professionalchiptuning.ne...1-9-JTDm-120cv
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    вашай праблемы ? *1CE176 *1DC68E восі IQ *1CC678 *1CC8BC. і ў любым выпадку ў вас есць іншыя абмежавальнікі, заступаюць *110 мм^3/i
    Калі я магу, то каментаваць коратка карту: папрасіць ціск 2бар gi? ад 2000rpm ? памылка вялікая, чаму? калі выказаць здагадку, што турбіна там заезд на sourge, створаны хочаш зламаць core assy ў самыя кароткія тэрміны. тыя карты, якія ў вас scopiazzato ад 16v 150cv (я мяркую), у некаторых месцах былі pi? характарыстыкі, калі яны засталіся арыгінальнымі, я маю на ўвазе, напрыклад, градыенту ціску.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    вашай праблемы ? *1CE176 *1DC68E восі IQ *1CC678 *1CC8BC. і ў любым выпадку ў вас есць іншыя абмежавальнікі, заступаюць *110 мм^3/i
    Калі я магу, то каментаваць коратка карту: папрасіць ціск 2бар gi? ад 2000rpm ? памылка вялікая, чаму? калі выказаць здагадку, што турбіна там заезд на sourge, створаны хочаш зламаць core assy ў самыя кароткія тэрміны. тыя карты, якія ў вас scopiazzato ад 16v 150cv (я мяркую), у некаторых месцах былі pi? характарыстыкі, калі яны засталіся арыгінальнымі, я маю на ўвазе, напрыклад, градыенту ціску.
    Калі для карты скапіяваныя з 16v, якія былі б больш? характарыстыкі з тымі, 8в вы звяртаецеся да ціску ў рампы я ведаю, што ў некаторыя моманты 8v іх было больш ? я хацеў скапіяваць усе кіраванне rail, а напрыклад карту паміж 2 карты rail, што ? павелічэнне ў секунду, ціск, калі не памыляюся, чаму? з гэтай 8v не за ім, і добра усталяванае ціск, а цяпер з ім лепш. Адзіная праблема ? часам я па памылцы ціску паліва і я знаходжу piccate 1800 бар, асабліва ў першай паскоранага або ў пераключэнне перадач.
    Што тычыцца ін'екцый, аднак, удалося надаць 110mm3, нарэшце, сення я спрабаваў вярнуць арыгінальны bp на карце, нм/iq, вярнуўшы карту крычы на 16v, а затым падняў на 10% у ніжняй частцы кожнай крывой, а затым, як калі б яны 110mm3 для 500nm.. Сов? зрабіўшы, нарэшце, ўкараняе іх без якіх-небудзь праблем.
    Для ціску turbo 2 бар на 2000 аб іх зрабіў ужо? раней, да 2200 абаротаў, каб быць дакладным і не ? абсалютна ніякіх праблем для gtb2260vk, важна ? што то не зрабіце piccata занадта высокая (я gi? галоўка блока цыліндраў з 2.8 бар пік, і нават некаторыя цяга з 2.5 да абмежавальніка, турбіна не ? праблема, але і праблема ? рухавік у гэтым выпадку). У любым выпадку не мае ніякіх праблем воплескаў, толькі тады, калі я спрабаваў зачыніць геаметрыя 98% ішло на p? у surge, але цяпер я вылечыў ўсе..
    У любым выпадку ? файл вывучаў і потны, а не дадзеныя, паклаў іх у выпадку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Калі для карты скапіяваныя з 16v, якія былі б больш? характарыстыкі з тымі, 8в вы звяртаецеся да ціску ў рампы я ведаю, што ў некаторыя моманты 8v іх было больш ? я хацеў скапіяваць усе кіраванне rail, а напрыклад карту паміж 2 карты rail, што ? павелічэнне ў секунду, ціск, калі не памыляюся, чаму? з гэтай 8v не за ім, і добра усталяванае ціск, а цяпер з ім лепш. Адзіная праблема ? часам я па памылцы ціску паліва і я знаходжу piccate 1800 бар, асабліва ў першай паскоранага або ў пераключэнне перадач.
    Што тычыцца ін'екцый, аднак, удалося надаць 110mm3, нарэшце, сення я спрабаваў вярнуць арыгінальны bp на карце, нм/iq, вярнуўшы карту крычы на 16v, а затым падняў на 10% у ніжняй частцы кожнай крывой, а затым, як калі б яны 110mm3 для 500nm.. Сов? зрабіўшы, нарэшце, ўкараняе іх без якіх-небудзь праблем.
    Для ціску turbo 2 бар на 2000 аб іх зрабіў ужо? раней, да 2200 абаротаў, каб быць дакладным і не ? абсалютна ніякіх праблем для gtb2260vk, важна ? што то не зрабіце piccata занадта высокая (я gi? галоўка блока цыліндраў з 2.8 бар пік, і нават некаторыя цяга з 2.5 да абмежавальніка, турбіна не ? праблема, але і праблема ? рухавік у гэтым выпадку). У любым выпадку не мае ніякіх праблем воплескаў, толькі тады, калі я спрабаваў зачыніць геаметрыя 98% ішло на p? у surge, але цяпер я вылечыў ўсе..
    У любым выпадку ? файл вывучаў і потны, а не дадзеныя, паклаў іх у выпадку.
    Ад таго, што я, аказваецца, 2260 да 2000rpm дасягае воплескаў з 1,6 бар, магчыма, не прыходзіць, чаму? змяніўшы карту аб'емнай эфектыўнасці лічыць, што проста ціск pi? нізкая... я, напрыклад, непасрэднага вопыту я магу пацвердзіць, што на 2256 (а затым пі? маленькая) з 1.8 бар на гэтых абарачэннях я, мабыць, у рост, у любым выпадку ен быў проста савет, турбіна ? ваша і, безумоўна, мы за тое, што вы хочаце.
    Для rail я думаю, што ты дакрануўся да нейкай адрас таксама, у наступным абмеркаванні размешчаны адрасы правільныя (толькі тыя, якія патрэбныя па-сапраўднаму http://www.professionalchiptuning.ne...ghlight=edc16c.

Я заўважыў, што вы адключылі кандыцыянер...

Сістэма, з якой вы дадалі дызель у любым выпадку мне не падабаецца, гл. напрыклад, табліцу, якая рэгулюе запальванне: паглядзіце, што прычын у пары, і не ў дызель, для якой у рэшце рэшт вы апынецеся справы? скажоная...

У Працягласць, а? як ніколі усе тое узрушэнняў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Ад таго, што я, аказваецца, 2260 да 2000rpm дасягае воплескаў з 1,6 бар, магчыма, не прыходзіць, чаму? змяніўшы карту аб'емнай эфектыўнасці лічыць, што проста ціск pi? нізкая... я, напрыклад, непасрэднага вопыту я магу пацвердзіць, што на 2256 (а затым пі? маленькая) з 1.8 бар на гэтых абарачэннях я, мабыць, у рост, у любым выпадку ен быў проста савет, турбіна ? ваша і, безумоўна, мы за тое, што вы хочаце.
    Для rail я думаю, што ты дакрануўся да нейкай адрас таксама, у наступным абмеркаванні размешчаны адрасы правільныя (толькі тыя, якія патрэбныя па-сапраўднаму http://www.professionalchiptuning.ne...ghlight=edc16c.

Я заўважыў, што вы адключылі кандыцыянер...

Сістэма, з якой вы дадалі дызель у любым выпадку мне не падабаецца, гл. напрыклад, табліцу, якая рэгулюе запальванне: паглядзіце, што прычын у пары, і не ў дызель, для якой у рэшце рэшт вы апынецеся справы? скажоная...

У Працягласць, а? як ніколі усе тое узрушэнняў?
    Пачынаючы з turbo,2260vk геаметрыя апошняга пакалення і не мае нічога агульнага з 2256 (што montavo раней), у мяне было да 2256,то gtb2056v і, нарэшце, цяпер 2260vk bmw. Я ведаю замежнікаў, якія працуюць досыць даўно, 2 бар, gi? 1800 аб,у італіі на tdi, як правіла, замест гэтага іх на 2000 абаротаў 2 бар,і ні ў якім выпадку, калі есць праблемы перанапружанняў. Затым, аднак, сказаў, шчыра не кіну ніколі ўжо? усе нізкія, але заўседы ад 2500.
    Што тычыцца спосабу, у якім я даў дызельнае быць простым,я даў карту ад педалі, што мне здаецца, лепшы спосаб. Карту запальвання я скапіяваў, што 16v, а потым я сціхла p?,так як з фарсунак, плюс калі no ne ўпырсквае занадта шмат, і не добра. Нават цяпер частка р? з затрымкай, чаму? я думаю, што я павінен знізіць працягласць у першай зоне.
    Усе duration не скажонае,тыя 16v паўстанце, каб вызваліць месца для новых бп.
    Для rail дзякую цябе, пасля праверкі добра ад КАМПУТАРА.
    На клімат у мяне выключаны, чаму? я зняў яе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Мне патрабуецца дапамога, каб што-акрамя таго,я змяніў рухавік, але я пакінуў як праводкі, ecu ў 8в,адзіны датчык, які ? быў зменены ? датчык фазы. Не маючы нічога не змянілася ў карту адносна яе працы ў мяне памылка датчыка фазы (не гарыць рухавік, але ў мяне толькі памылка на сталевы алхімік). Я паспрабаваў паглядзець на damos і есць шмат рэчаў, аб camshaft або cranckshaft signal,для? тыя, pi? важныя і ўсе роўныя паміж 8v і 16v. Хто-то дапамагае мне зняць гэтую памылку, калі ласка?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Я толькі што праверыў адрасы, якія вы мне сказалі. Тады першы ок, на самай справе учора, паставіўшы bp з нм першапачаткова пачаў ўводзіць 110mm3,другі ? паведаміў на карту час,што c'? не так? Вр я падняў да 110mm3 і я пералічваецца час з выкарыстаннем лінейнай інтэрпаляцыі,як 100mm3. Іншыя адрасы замест 2-абмежавальнікі дызельнага паліва ў адпаведнасці з педалі/пра і хуткасць?/ педаль (або аптымальную працу рухавіка, як я чытаў у тэме). Яны абодва ўсталі ў 110 так што я не разумею ні іх, што c'? няправільна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Прывітанне jacktheripper2, я магу ўмяшацца, я таксама на абмеркаванне?
    Я зірнуў на мапу, і я хацеў папярэдзіць вас некалькі рэчаў, каб праверыць, з Damos:
    Калі ласка, праверце памеры двух паверхах па адрасах 1E2E4C і 1E7966.
    Акрамя таго, неабходна выправіць адзін крывой, вы, напэўна, паставіў кропку ў pi? адрас 1E1DAE.

Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Карту пераўтварэнні нм/iq ? быў адаптаваны, дадаўшы да ВР з-нм 550nm для 110mm3, можа быць, не ? зусім ідэальна cos? чаму? не ведаю, што разлік зрабіць? паколькі каэфіцыент пераўтварэння 5 нм x мм3 (бачыў ад damos) павінны ісці даволі добра.
    Вы маглі б, калі ласка, сказаць мне, дзе знаходзіцца каэфіцыент пераўтварэння, на які адрас?

Акрамя таго, я хацеў бы, каб спытаць, што ж значэння, што вы правільна адрасах: 1C782A, 1CF990 і 1D0B84.
    Дзякуй
    "Ездзіць бокам-гэта адзін з самых прыгожых задач, якія чалавек можа зрабіць сукенку" М. Biasion

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    1D0B84 памылка мыш,дзякуй за выпраўленне, 1C782A датчык ціску турба (я паставіў датчык ад 3.5 бар замест 3 бар, так што? у дыягназ я чытаю-й? у 2999mbar),1CF990 абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад абаротаў рухавіка.
    Для каэфіцыента пераўтварэнні, шчыра кажучы, не памятаю,я нават і не паглядзеў на мяне, але я бачыў толькі на damos і я ўпэўнены, што гэта нешта.
    Перш чым рабіць карту, я паглядзеў кожны біт на damos,тое, што даволі доўга і не памятаю, дзе? кожная рэч, за выключэннем асноўных.
    1E1DAE не ? памылка, але ? біт абмежаванне turbo (таксама ecm, то на самай справе знакі).
    1E2EC на самай справе, падобна на тое, карту 4x10. Я ўстала, усе без добра выглядаць bp. У damos не але ? трэці абмежавальнікі vgt, улічваючы, што толькі павышэнне ў 2 іншых спачатку не зачынялася-й? 75%, у той час як падвышэнне нават гэта,хоць я не вельмі добра зразумеў, што такое вр,першы можа быць атмасферны ціск, а другі проста не разумею.
    Мне трэба падняць толькі канцы да 6144 па-вашаму, пакідаючы частка 'спускаецца' арыгінальнае? Столькі, у рэшце рэшт, што важна для мяне ? каб зачыніць геаметрыі больш за 75%, амаль да 2000 абаротаў.
    1E7966 у адпаведнасці з damos ? карта 16х16, і не 10x16, як кажа ecm.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •