Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 27 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    добра тое, што ен кажа obd75 і здарылася са мной два разы пад рычагом ручнога тормазу, цягне відэлец з праверыць кабелі, якія не прыйшлі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    гера, я ўжо казаў,усе правады ў pettiene вы парад.
    hill holder ? функцыя-гэта заўседы сістэма курсавой ўстойлівасці аўтамабіля, павінна быць яшчэ assistenta для pastenza ў нерухомым становішчы або пры руху ў гару"павінны не мы, паклаўшы руку ў агонь"у любым выпадку f? частка esp

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    толькі тое, obd75

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    Citazione Першапачаткова Напісаў obd75 Visualizza Messaggio
    гера, я ўжо казаў,усе правады ў pettiene вы парад.
    hill holder ? функцыя-гэта заўседы сістэма курсавой ўстойлівасці аўтамабіля, павінна быць яшчэ assistenta для pastenza ў нерухомым становішчы або пры руху ў гару"павінны не мы, паклаўшы руку ў агонь"у любым выпадку f? частка esp
    цот я паспрабаваў, я выцягнуў драты ў разеткі(я і апынуўся на іншыя машыны), але гэта нармальна
    я хачу даць яму агонь!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    вам не застаецца іншага, што выключае лінія can (правады зялены і карычневы), як вам ? было рэкамендавана, пачынаючы з abs, то на sens.гойсанняў, etc..
    калі адно з прылад, парушае або адмяняе сігнал can ўсе ecu па can не працуюць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    добры дзень лініі can і так падлучаны: BODY > КІРАЎНІЦТВА ЭЛЕКТРЫЧНАЯ > ВУЗЕЛ ГОЙСАННЯЎ> ВУЗЕЛ ABS> ВУЗЕЛ БЛОК кіравання РУХАВІКОМ, боды-ці можаце вы дыягнаставаць яго? калі вам, якія dtc есць? у іншых вузлах, што dtc ў вас есць? вы можаце ці можна і паглядзець, які блок вам не настройка, а затым праблема будзе або ў сілкавання адной або ў сувязі can
    агульнадаступнымі ў сеткі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    Citazione Першапачаткова Напісаў прагрэс Visualizza Messaggio
    добры дзень лініі can і так падлучаны: BODY > КІРАЎНІЦТВА ЭЛЕКТРЫЧНАЯ > ВУЗЕЛ ГОЙСАННЯЎ> ВУЗЕЛ ABS> ВУЗЕЛ БЛОК кіравання РУХАВІКОМ, боды-ці можаце вы дыягнаставаць яго? калі вам, якія dtc есць? у іншых вузлах, што dtc ў вас есць? вы можаце ці можна і паглядзець, які блок вам не настройка, а затым праблема будзе або ў сілкавання адной або ў сувязі can
    агульнадаступнымі ў сеткі
    дзякуй,гэтую спасылку я ўжо знайшоў і паспрабаваў(ок) я паклаў два правады ў права ад цела ў ecu рухавіка, каб пазбегнуць праблем праводкі
    у ecu я не лічу, dtc,у блоку body не маю зносіны
    сення я даведаўся, што гэты аўтамабіль быў акумулятар interotta......гэта прымушае мяне думаць аб дзіўных скокаў напругі ў адмоўнае, як і станоўчае ... ... па ўсей сеткі
    я думаю, што ўсе, што застаецца паспрабаваць замяніць і body ecu, што вы думаеце??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Паведамленні
    79
    я думаю, гэта ўсе ж я паспрабаваць боды,калі вы робіце дыягностыку з examiner вы можаце бачыць у манітор сеткі можа якія блокі кіравання, актыўных і тых, хто ў памылцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    калі раздымы харчавання і масы і лініі can ok ( добра кіруецца ) я б сказаў, гледзячы прама ў body, або замяніць яго,
    вы спрабавалі, калі з пускавога машына-то? ці дыягназ?
    калі вам трэба зрабіць тэст з іншага цела, не c'? гісторыя.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    мне таксама на вялікі крок, часам прыходзіць, abs недаступная,esp не даступная,esr не diaponibile,hill holder не даступная

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •