Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 52

Абмеркаванне: edc 16c39

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46

edc 16c39

Прывітанне .. я дастаў файл на мае дзіду .. і што тады ??

не s? куды падзець рукі.

чытаючы на форуме, я запампаваў ECM2001 6.3 ..

Не c'? дыск, нават калі ен 9700 drive ( кажа ) ..

Я заўседы чытаў на некаторых форумах, што вы пу? стварыць дыск з файла ..

Вы можаце мне дапамагчы ?? Лічаць, што карты ў нуль.

? свой аўтамабіль я хацеў бы зрабіць, толькі як для механікі, хаця c? я думаю,

мала .. дзякуй

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне,ад куды вы запампавалі ecm?
    што тычыцца карты, калі вы робіце праект, чытаючы розныя пасады разам з файлам ori мы будзем рады дапамагчы вам з розных саветаў, але калі ў вас sriver вы павінны зрабіць у 2d, калі лепей не атрымоўваецца, вы можаце звярнуцца на сэрвіс files on line-форум.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46

Edc 16 c39

Добрае раніца .. Прыкладаю файлы, cos? вы можаце праверыць ? было праверана належным чынам .. Я дастаў файл з Eobd 1260 набыць у некалькіх ? на ebay .. для чытання казала bosch edc16 c 39 .. часу на чытанне ўсяго 1 гадзіну і 20 хвілін бесперапынна ? і я захаваў файл .. ? новая lancia (2010) я чытаў на гэтым форуме ? пераважна выкарыстоўваць ECM2001 6.3 ..
    cos? яго шукаў у сеткі, і яго ўстаноўкі..? дыск ( c39.509 ) не c'? ..Я таксама заўседы чытаў на некаторых форумах, што ? можна стварыць дыск, пачынаючы з зыходнага файла .. Калі я адкрываю без drive ў графікі я не ведаю, з чаго пачаць ..Нават з дыска не ведаю, дзе пачаць ..
    прыкладаю файл зыходнага і змененага ад праграм, якія закрываюць egr і выдаляюць тлушч ..
    C'? кіраўніцтва, каб зразумець, як рухацца або c'? іншы soft + просты ў выкарыстанні ??
    Дзякуй ..
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    накіроўвалыя есць мноства вакол, але я сумняваюся, што вы растлумачыць? што-то, я раю вам, каб загрузіць карту, gi? зроблены з якой-то іншы аўтамабіль, і даследаванні змяненняў, для пачатку, я раблю cos?, нават я, з мэтай таго, што edc16c39

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    egr зачынены, здаецца, зачыняецца добра, fap я не думаю, каб? я не ўпэўнены, але калі абраць мадэль lancia, можа быць, і ўбачыш-й? легкая дапамогу, і, магчыма, вы знойдзеце? таксама драйвер

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    Msport !! Прабачце, не бачыў раней .. я спрабаваў з ecm ****** як вы f? звычайна, каб знайсці іншыя sof я таксама знайшоў winols але ? англійская .. delta 1600 cc jtd 120 л. з .. аўтамабіль ? імпарт .. дзе я магу знайсці карту ўжо зроблены за 1600 накшталт ? што вы параіце мне, каб пачаць прагляд ecm або іншы sof + легка??? Дзякуй .. Добры абед ..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    скарыстайцеся пошукам, паглядзіце, што знаходзіцеся, вы можаце пачаць нават з іншага edc16c39 не сілай, не 1.6, а ecm для пачатку ? добра, вядома, без драйвераў усе становіцца складаней, паспрабуйце знайсці ecm titanium 1.61, спампаваць тут, вы павінны быць, сказаў, я запампаваў у іншым месцы,для? я не змог знайсці ключ, калі яго знайсці мы можам абмяняць матэрыял

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    Прывітанне ... часам ты дапамагае .. cercardo titanium 1.61 я знайшоў добры trojam, што але пасярод пасадзілі пк .. але на гэтым сайце я знайшоў нават мяккія з коды для актывацыі..? ? паспрабуйце, можа быць нс толькі..., я спрабую, а потым цябе е? ведаць .. у выпадку, калі яна працуе, вы ведаеце, скажыце мне, калі c'? gi? кіраўніцтва ?? прывітанне ..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    у мяне есць, калі хочаш табе пашлю, я мог бы даць soft для коды актывацыі?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    коды актывацыі імя і пас ?? не працуе ? на іншай машыне .. Кажа, што машына мае іншы ідэнтыфікатар, ..
    Апошні раз рэдагавалася patrik2; 17-09-2012 ў 17:46

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •