вы маеце рацыю, і я выдатна разумею, мы з нецярпеннем чакаем парог
леандра калі вы ведаеце, што файл рэзервовай копіі гэтай флэш-цябе я быў бы ўдзячны
вы маеце рацыю, і я выдатна разумею, мы з нецярпеннем чакаем парог
леандра калі вы ведаеце, што файл рэзервовай копіі гэтай флэш-цябе я быў бы ўдзячны
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-11-2013 да 16:56
у мяне ў распараджэнні толькі flash, як тое, што ў вас апублікавана, як вы, але з sw адрозніваецца выразна
хлопцы, я зрабіла тэст чытанне паслядоўнага cn mpps я чытаў, але файлы розныя.i kb роўныя, калі я спрабую пісаць nn мне, піша мне, кажа няслушны файл.у ecm бачыць і нармальна?а то я раней mpps
ce каго-то???
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-11-2013 да 18:24
сябры, я вырашыў праблему.файл ложак cn праграміст tt ок. блок кіравання быў сапсаваны.іншы блок кіравання, які напісаў мой файл " і " ок " аўтамабіля ў бок.нават выдаленне egr працаваць.дзякуй, у мяне ўсе для падтрымкі
але для гэтага дынамічны код, што рабіць? таксама з bdm мяняе?
ПРАБЛЕМА ВЫРАШАНА
сябры, на жаль, эбу быў сапсаваны з-за адкрыцця дрэнна.я ўзяў блок кіравання выкарыстоўваецца я адкрыта для дабра, да шчасця, файл крычы да і чытаў добра.я напісаў bdm, і машына, і матч.дзякуй вам за падтрымку і парады.заўседы дзякуй
у момант ke чытайце ў bdm вы таксама загружае код у flash.у flash і была створана eep віртуальная факты ў ecu nn ce няма eep.калі файл bdm чытаецца bn і атрымаць іншы эбу ўсе scivi файл чыталі раней, і аўтамабіль у бок.код nn змяніць супакойся
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-12-2013 да 15:17