прадаць машыну для фарсунак? ад nn, я думаю, у выпадку....а чаму н. праверкі, калі страціце некалькі інжэктар?
Учора я секционного помпы, і я знайшоў шмат sabbiolina пададзеная ў падставе фільтра. Чырвоная друк, здаецца, што закрывае добра. Я avicinato на Высокіх Нябесных Сфер, каб замяніць толькі грушу басейн, але я справілася. Сення рамонт, усе, і я дам вам ведаць.
вы памянялі помпа нізкага ціску?
* ugoboss
Замена толькі ўнутранай помпа не ? было цяжка, але, мне не сорамна сказаць, што гэта ? было досыць працаемкі для мяне, што я не механік і што я зрабіў у першы раз. Ен быў трохі нязручны шланга, ўнутранага напору (для пластыка); я грэла фенам, а затым, калі я паклаў яго назад, я зацягнутая хамутом шруба з нержавеючай сталі.
У любым выпадку, пасля змены помпы, чысты бак і фільтр дызельнага паліва, праблема ? паўторна.
Тады я зняў датчык і рэгулятар ціску ў рампы (тое, што фіксуецца з двух torx), і я ветрам добра сціснутым паветрам.
Зрабілі мы?, машына ? футбольны рэгулярна, і здаецца, што будзе добра... пытанне: ? у выпадку, калі яго змяніць?
Можа быць, не пазнаеш, але на кончыку рэгулятара ціску DRV, што вы выдалілі c'? микрофильтр, што вы ottura cn ў старым, прысутных у дызельным паліве, у большасці выпадкаў, проста пратрыце яго, як ты, іншыя, наадварот павінна быць заменена, я б таксама рэкамендаваў рабіць прамывання помпа-фарсунак з якой-то дадаткам прыватнасці, як tunap або liqui moly, я выкарыстоўваю апошні вельмі эфектыўна, творыць цуды
Цярпенне і цнота моцных..
Варта прызнаць, я заўважыў што-то "дзіўна" на кончыку... я настойваў з досыць сціснутае паветра менавіта там, хоць я не згадаў, што заўважыў гэтых адтулін толькі таму, што? не маючы аб'ектыў, і я застаўся з сумневы, і я хацеў пазбегнуць дражняць іншых карыстальнікаў форуму, каб галюцынацыі![]()
Мне ? поспех ж праблема, у дзве машыны аналагічныя, у першым быў погружной помпа, у другім праблема была ў трубаправод помпы.
Вы, правяраючы машыну? Як ен сябе вядзе?