мне давялося працаваць на час overboost на маей машыне есць 147 1.9 jtdm 120cv, бо пасля ўстаноўкі downpipe і airbox ramair ціск было паднята на 0.3 бар і 1.8 бар пік, а затым ўкладваць на вывучэнне працы dutycile клапан pierburg і яго кіравання на шим адносна карта overboost, бо з арыгінальнай карце, праблема не стаяла, гэта таму, што, маючы downpipe былі нязначныя contropressioni, тое ж самае дакладна і для фільтра больш пранікальнай, што дазваляла імкненне лепш за паветра, вяртаючыся да прамовы overboost для мяне ? трэба было пайсці і памяняць гэтую карту так devrescente і мэтанакіраванай бо я rpoblemi піках 1.7 бар, а таксама газавыя parzializzato тыпу 50%, праблемы, якія здаваліся нават актыўны круіз-кантроль на стромкіх уздымах. усе разабралі, рэканструкцыі карту overboost ад врі, што, гледзячы на яе цяпер, аказваецца, цяжкае, клапан у становішчы спакою ад дэпрэсіі да прываду, прывад ў дэпрэсіі, значыць, профіль нізкіх абаротаў турбіны і, такім чынам, максімальнае ціск, паніжаючы значэння ў карту павелічэнні адтуліны для шим-клапана, якія адкрываюць некалькі разоў на адзін крок зніжае ўзровень дэпрэсіі карысна для падтрымання геаметрыі ў налады нізкіх абарачэннях,і, такім чынам, панізіць ціск турба кампрэсара-адзіны абаротаў quidi значэння больш нізкіх коштах паніжаюць хуткасць ўздыму ціску і само ціск, і значэння больш высокія-павялічваюць, усе ў комплексе працы зваротнага кіравання pwm клапан pierburg.