Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 35 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Часам бывае так, што цыліндр рэгулятар ціску завісае. Спроба не катаванне, і нічога не варта праверыць.
    Вам варта звярнуцца з дыягназам ўключыць і праверыць адкрыцце ў % рэгулятара.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў biondo83 Visualizza Messaggio
    Часам бывае так, што цыліндр рэгулятар ціску завісае. Спроба не катаванне, і нічога не варта праверыць.
    Вам варта звярнуцца з дыягназам ўключыць і праверыць адкрыцце ў % рэгулятара.
    Калі можа быць карысная, як ключ, я заўважыў, што падчас адключэнняў была таксама змена абаротаў халастога ходу, ледзь дакрануўся да акселератара

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    а для сяброў асадка ў паліўным баку і ventualmente рэгулятар няспраўны (што, вядома, на помпа высокага ціску, не той, што ў баку....што не існуе), але я цябе нават пытанне так як я не ківае ў вашы тлумачэнні, колькі алею ты ў бак.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    сення я зразумеў, што ў баку прыбывае толькі харчаванне помпы і кантакты паплаўка

Калі ? паўстала праблема, у першы раз, я пі? палову бака.
    Сення раніцай я шлях 16 км шляху гарадскі/прыгарадны, адсочваючы з дапамогай ELM рэгулятар ціску і датчык...
    машына ? паводзіў сябе вельмі добра (не вы ? выключаны), і значэнне мелі ваганні ад 1% да 27%; аднак, неўзабаве пасля партыі я ўбачыў, што на імгненне ен меў адмоўнае значэнне (калі я не памыляюся, -5%). І гэта нармальна, так і cos

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў giary74 Visualizza Messaggio
    сення я зразумеў, што ў баку прыбывае толькі харчаванне помпы і кантакты паплаўка

Калі ? паўстала праблема, у першы раз, я пі? палову бака.
    Сення раніцай я шлях 16 км шляху гарадскі/прыгарадны, адсочваючы з дапамогай ELM рэгулятар ціску і датчык...
    машына ? паводзіў сябе вельмі добра (не вы ? выключаны), і значэнне мелі ваганні ад 1% да 27%; аднак, неўзабаве пасля партыі я ўбачыў, што на імгненне ен меў адмоўнае значэнне (калі я не памыляюся, -5%). І гэта нармальна, як так?
    Я толькі што зрабіў дыягностыку (з аўто ў руху ў рэжыме гарадскога/extra) і адмоўныя значэння, не чытаю. Я спадзяюся, што можа дапамагчы гэтая зваротная сувязь:

Адкрыцце рэгулятара ціску
    %
    16,34
    23,13
    34,71
    68,12
    19,23
    46,78
    16,34
    15,24
    16,19
    21,07
    17,01
    16,16
    16,66
    27,74

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Я толькі што зрабіў дыягностыку (з аўто ў руху ў рэжыме гарадскога/extra) і адмоўныя значэння, не чытаю. Я спадзяюся, што можа дапамагчы гэтая зваротная сувязь:

%
    16,34
    23,13
    34,71
    68,12
    19,23
    46,78
    16,34
    15,24
    16,19
    21,07
    17,01
    16,16
    16,66
    27,74
    Я б парэкамендаваў вам зняць усе, без доказаў і г. д.., кантралюючы візуальна і з дапамогай манометра ціску
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Я б парэкамендаваў вам зняць усе, без доказаў і г. д.., кантралюючы візуальна і з дапамогай манометра ціску
    Можа быць, вы абмяняліся карыстальнік giary са мной. :-P
    Я толькі зрабіў дыягназ, каб дапамагчы карыстачу giary cos? даў пацверджанне, што адмоўныя велічыні не існуюць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203

%
    16,34
    23,13
    34,71
    68,12
    19,23
    46,78
    16,34
    15,24
    16,19
    21,07
    17,01
    16,16
    16,66
    27,74
    на самай справе... мне здавалася, што адмоўнае значэнне было не проста нармальны...
    Толькі для curiosit?, вы выкарыстоўвалі multiecuscan з ELM 327?
    Вы задалі адлюстраванне лічбаў або графікі?
    Я задаю гэтае пытанне, чаму? я заўважыў, адмоўнае значэнне, выяўленне лікавай, перш чым забяру графічны адаптар (я быў у партыі з нядаўняга часу).
    Пасля мне не здаецца, што графіка ў які ішоў адмоўныя знакі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў giary74 Visualizza Messaggio
    на самай справе... мне здавалася, што адмоўнае значэнне было не проста нармальны...
    Толькі для curiosit?, вы выкарыстоўвалі multiecuscan з ELM 327?
    Вы задалі адлюстраванне лічбаў або графікі?
    Я задаю гэтае пытанне, чаму? я заўважыў, адмоўнае значэнне, выяўленне лікавай, перш чым забяру графічны адаптар (я быў у партыі з нядаўняга часу).
    Пасля мне не здаецца, што графіка ў які ішоў адмоўныя знакі...
    Так, я пацвярджаю, інтэрфейс і інструмент.
    Я выкарыстаў рэжым? графіка log файл excel.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    я далучаюся да адказаў ўсіх калег і дадам, на мой погляд....*****і вы і' ўжо' сказаў праверце ціск помпы нізкага ціску (2,5 бар), нават калі загорнутыя адсутнічае аб'ем.....і потым я не хачу, каб выключыць інжэктар, можа быць, паміж 4 і хто-то nn робіць сваю працу.....мой кліент скардзіўся на розныя спыняе перадачу і пасля некалькіх праверак быў інжэктар, што ўцечка ціску.....аўтамабіль пасля выключэння пачынаецца адразу?

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •