Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    магчыма, памылка eeprom пашкоджаны, і гэта таму, што я демонтажные занадта гарачай і разбурыла eeprom ,мяне і здарылася, і я замяніў але ў мяне файл eeprom врі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Мне не mess пашкоджанне эсппзу прама цяпер, я dissaldata іншы ecu, чытанне запраграмавана і праверана-й? разоў.

Я падрыхтаваў файлы noimmo для eeprom, зробленыя з вышэйзгаданых праграм, паспрабуе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    вы можаце зрабіць частковае і трохі выраўнуйце ўсе. калі няма знаходзіцеся eeprom добра , зрабіце ўсе ад ўспышкі . ведаю іншых рашэнняў.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Я не знаходжу праграмы, якія робяць часткова (дзіўна!) паспрабуе? у агульнай складанасці, ад eeprom заўтра раніцай...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Добра:

я планаваў eeprom з дапамогай знойдзенага файла (тое ж HW) і scodificato разам (meucci)

усталяваны эбу, машына ідзе заўседы ў рух, як і раней, але мне ўдалося зноў захаваць налады ecu рухавіка. Таму ні аб чым няспраўнасць esp-abs-і т. д.

Толькі dtc сістэма, противоугонное прылада застаецца, але я не думаю, загарэўся індыкатар няспраўнасці.

Хутчэй, горкае здзіўленне, засталіся 50 выдалення dtc, а затым не вы ? ліквідаваць праблему!! дзіўна, што дамп не дасягнуў 50 ад таго, што закон ад уладальніка, што ен адправіў, шкада, што не знайшоў, па крайняй меры, гэтай праблемы.

я нават не знайшоў спосабу на pp2000 зрабіць працэс...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    натыкнуўся на тую ж праблему, нават я, на peugeot 307....
    але, нягледзячы на тое, што горш за вас.... я страціў e2prom і першапачатковы файл, які я чытаў ? пашкоджаны....
    я паставіў eeprom прынята cyzv але нічога, калі я перапраграмавання, каб усе, хто хоча ведаць аб перараджэння, а затым памылка esp, індыкатар няспраўнасці рухавіка гарыць... і т. д.....
    адзіны спосаб, што я ? паспрабуйце з meucci, што я не зрабіў, таму што ў рэшце рэшт нават калі ўсе, для мяне, не ? праблема, а хутчэй праблема ? кантрольная лямпа esp

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118
    Я б рада знайсці файл панны, калі не ў вас есць свой арыгінальны verginizzare . Файл дзевы павінны быць без канфігурацый, але які змяшчае нумар версіі блока кіравання. Затым знайсці файл панны і змяніць нумар праграмы,... ці пакінуць як есць , павінна працаваць так жа. Затым запусціце PP2000 ўстаноўкі эбу новым, не хадзіць у ручной налады. Гэта можа быць больш этапаў, і калі вы верыце, што прыехаў у канцы перазапусціць ўстаноўку і забірае там, дзе ен яго пакінуў. толькі тады, калі скажа табе, што блок кіравання ўжо выкарыстоўваецца, вы будзеце ведаць, што вы наладзілі ўсе. Лічыльнік скіду памылкі павінна быць роўна нулю....

Павінны..... павінны, аднак, улічваць, што ў французскіх і BSI біг бос.... многія працэдуры аптымістычныя (як заходу км) былі ўкладзены адразу з дадзеных, захаваных у BSI і ануляваныя.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-11-2013 да 09:56

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    52
    Трохі off topic, але не тычыцца тэмы : хто мне тлумачыць, cos'? гэта абмежаванне ў 50 адмене? Што адбудзецца, калі вы перавысіць?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў spatullo Visualizza Messaggio
    Трохі off topic, але не тычыцца тэмы : хто мне тлумачыць, cos'? гэта абмежаванне ў 50 адмене? Што адбудзецца, калі вы перавысіць?
    і scamotage вывучана ад peugeot на самай справе прыбыў парог 50 памылкі сцертыя, не можа быць " больш выдаляць памылкі з дыягностыкі універсальнага, але толькі ў пежо або з lexia і так кожны раз гэта affizzio.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК L'avatar di danyparis
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Paris / France
    Et
    43
    Паведамленні
    4
    паведамленне умераны
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 14-08-2014 да 23:58