Дзякую цябе сказы...
Але я добра ведаю, у edc15 і не толькі...
Калі няма-не адказваю....
Безумоўна, кожны з іх уносіць змены ў файлы, як лічыць патрэбным з уласным вопытам.
![]()
Спрыяльныя
Наадварот
У нерашучасці
Дзякую цябе сказы...
Але я добра ведаю, у edc15 і не толькі...
Калі няма-не адказваю....
Безумоўна, кожны з іх уносіць змены ў файлы, як лічыць патрэбным з уласным вопытам.
![]()
Я не сумняваюся ў гэтым. Ведаю таксама я edc15, і не толькі..... дзе ты?
Я не разумею, што хацеў сказаць.
бачыў, што вы адчуваеце, выцягнуў прыношу вам адказваю,
вы чыталі назва тэмы?
вы чыталі, што гэта апытанне?
ВЫ ЗРАЗУМЕЛІ, ШТО ГЭТА НЕ АБМЕРКАВАННЕ, ДЗЕ ВЫ ПІШАЦЕ І РАЗМЯШЧАЕ КАПУСТА ВАШЫЯ?
ТО БОК ДЫСКУСІІ, ЯКІЯ ПАЧЫНАЮЦЦА ДОБРА, ТО ЗАЎСЕДЫ БУДУЦЬ ПЕРААДРАСАВАНЫЯ Ў ІНШЫ.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Мне не здаецца, што мы павінны ######## такім чынам. калі я адправіў, што было, напрыклад, і, а павелічэнне часу ўпырску. Затым кажаце, што трэба дапамагчы, растлумачыць, etc..... Глядзіце, калі я вам на нос не c'? праблема , я не падключаюся й?, cos? вам не брудныя абмеркавання. Шкада толькі, што апублікавана рашэнне для выключэння egr на марелли mj8.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-11-2013 да 13:31
глядзіце, што такое рашэнне, я ведаю яе на працягу некалькіх месяцаў, калі вы лічыце, што вы падзяліліся твае вынаходства, а таксама пакажы мне спасылку, я выдалю ваша вынаходства, і ў любым выпадку на форуме вы знойдзеце рэчы, якія вы не ведалі, так што рэчы з'яўляюцца ўзаемнымі,то я запрашаю вас мову, больш падыходны і, акрамя таго, мяне, не збіраецца, на носе няма, але не трэба быць геніем, каб зразумець назва тэмы для абмеркавання, і проста адказаць, ад гэтага замест таго, каб адпраўляць файлы, каб думкі і г.д., з гэтым я зачыняю, калі вы хочаце падлучацца або няма, мяне мала хвалюе, але калі вы прымаеце ўдзел вы павінны выконвайце нашым правілах, у адваротным выпадку я выступаю як лепш, я думаю, добры дзень.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Для дызельных, раз не ? трэба, залежыць ад таго, як далека распасціраецца карту першапачатковага, калі ? можаце разблакаваць абмежавальнікі, каб прыйсці, прачытаць усім, і асабліва ад таго, якія паслугі вы хочаце атрымаць. У канцы прадстаўлення я лічу, што ў любым выпадку, пасля выдалення розных абмежавальнікаў, варта пашырыць карту маштабуючы восі, каб не падмануць ecu у дачыненні да колькасці
Цалкам згодны з asdone! Падправіць карту фарсункі ? патрабуецца толькі, калі, ўзраслі абмежавальнікі ўвядзенне, на карце не было вызначана ў новай вобласці працы. Карту б, такім чынам, riscalata экстрапалюючы значэння з тэндэнцый папярэдніх
Я не я калі-небудзь час ўпырску.
Прыемна бачыць так шмат школ думкі, некалькі патрэбных тэстаў, праведзеных на самай справе з дыягназам, і шмат-шмат гадзін, страчаных у выніку, іншых патрэбных для чыстай вады поспех, а іншыя памыляюцца з-за няведання сабачку, то есць менавіта тых, хто пераканаў нас у pi?, і іншыя памыляюцца з-за няведання saccenti, то есць тыя, якія ўсе ведаюць і ўсе могуць![]()
Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?