Часам бывае так, што цыліндр рэгулятар ціску завісае. Спроба не катаванне, і нічога не варта праверыць.
Вам варта звярнуцца з дыягназам ўключыць і праверыць адкрыцце ў % рэгулятара.
Часам бывае так, што цыліндр рэгулятар ціску завісае. Спроба не катаванне, і нічога не варта праверыць.
Вам варта звярнуцца з дыягназам ўключыць і праверыць адкрыцце ў % рэгулятара.
а для сяброў асадка ў паліўным баку і ventualmente рэгулятар няспраўны (што, вядома, на помпа высокага ціску, не той, што ў баку....што не існуе), але я цябе нават пытанне так як я не ківае ў вашы тлумачэнні, колькі алею ты ў бак.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
сення я зразумеў, што ў баку прыбывае толькі харчаванне помпы і кантакты паплаўка
Калі ? паўстала праблема, у першы раз, я пі? палову бака.
Сення раніцай я шлях 16 км шляху гарадскі/прыгарадны, адсочваючы з дапамогай ELM рэгулятар ціску і датчык...
машына ? паводзіў сябе вельмі добра (не вы ? выключаны), і значэнне мелі ваганні ад 1% да 27%; аднак, неўзабаве пасля партыі я ўбачыў, што на імгненне ен меў адмоўнае значэнне (калі я не памыляюся, -5%). І гэта нармальна, так і cos
Я толькі што зрабіў дыягностыку (з аўто ў руху ў рэжыме гарадскога/extra) і адмоўныя значэння, не чытаю. Я спадзяюся, што можа дапамагчы гэтая зваротная сувязь:
Адкрыцце рэгулятара ціску
%
16,34
23,13
34,71
68,12
19,23
46,78
16,34
15,24
16,19
21,07
17,01
16,16
16,66
27,74
на самай справе... мне здавалася, што адмоўнае значэнне было не проста нармальны...
Толькі для curiosit?, вы выкарыстоўвалі multiecuscan з ELM 327?
Вы задалі адлюстраванне лічбаў або графікі?
Я задаю гэтае пытанне, чаму? я заўважыў, адмоўнае значэнне, выяўленне лікавай, перш чым забяру графічны адаптар (я быў у партыі з нядаўняга часу).
Пасля мне не здаецца, што графіка ў які ішоў адмоўныя знакі...
я далучаюся да адказаў ўсіх калег і дадам, на мой погляд....*****і вы і' ўжо' сказаў праверце ціск помпы нізкага ціску (2,5 бар), нават калі загорнутыя адсутнічае аб'ем.....і потым я не хачу, каб выключыць інжэктар, можа быць, паміж 4 і хто-то nn робіць сваю працу.....мой кліент скардзіўся на розныя спыняе перадачу і пасля некалькіх праверак быў інжэктар, што ўцечка ціску.....аўтамабіль пасля выключэння пачынаецца адразу?