Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 51
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    цяпер я разумею,.....я раблю тэст і месца....cos? давайце паглядзім, калі, па меншай меры, логіка ? права....

Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    ок, гледзячы на малюнак, я бачу, што крывой n1 есць наступныя абаротаў рухавіка, якія затым сустрэчы, як максімум 4500 на карту, што менавіта і ў крывой n2 бачу ў i мм3, ўводзяць....калі ? cos?....аж да 7000 так што я думаю, макс 70mm3 (я кажу 70, чаму? у таблічнай k=0,01, такім чынам, 7000*0.01=70)

цяпер, калі змяненне крывой n1 і порт 5000 (пра што?) затым, захаваўшы і збіраецца зноў у 2d я бачу, што ліміту на карце, не ? больш за 4500, але 5000..тое, што я зрабіў? я пераехаў мяжа мм3 ўводзяць ад 4500 да 5000 абаротаў?

Прыкладанне 6138

На жаль, малюнак не ? загружаны ад тых, хто яшчэ не дасягнуў парога прадугледжаную рэгламентам.
    Вы можаце загрузіць яе ў фармаце HTML cos? ад яго можна было бачыць разам з тэкстам, і, такім чынам, зрабіць лепш, канцэпцыя патлумачыў, пазбягаючы затым адкрыйце іншыя падобныя тэмы?

Дзякуй.

і як вы робіце..?

а я зрабіў файл, паглядзіце,....

* leandro89: ты рэдагаваў свой адказ, дадаўшы ваш адказ?

Пры загрузцы выявы на сайт, загрузіць малюначкі бясплатна, а затым ўставіць тут html-код, які вы атрымаеце:

[ I M G ] адрас фота [/I M G]

(выключаючы прабелы).

Па крайняй меры, cos? там застаюцца выразныя тлумачэнні, якія далі іншыя карыстальнікі, таму што не ? можаце загружаць укладанні.

Дзякуй.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 21-11-2013 да 02:20

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    файлы, якія вы можаце скачаць пры дасягненні 80 паведамленняў, любыя знешнія спасылкі, каб абыйсці гэта абмежаванне загрузкі будзе? выдаленыя і будуць прынятыя правільныя меркаванні для карыстальніка, электроннай пошты, спасылкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў biondo83 Visualizza Messaggio
    цяпер я разумею,.....я раблю тэст і месца....cos? давайце паглядзім, калі, па меншай меры, логіка ? права....

На жаль, малюнак не ? загружаны ад тых, хто яшчэ не дасягнуў парога прадугледжаную рэгламентам.
    Вы можаце загрузіць яе ў фармаце HTML cos? ад яго можна было бачыць разам з тэкстам, і, такім чынам, зрабіць лепш, канцэпцыя патлумачыў, пазбягаючы затым адкрыйце іншыя падобныя тэмы?

Дзякуй.

і як вы робіце..?

а я зрабіў файл, паглядзіце,....

* leandro89: ты рэдагаваў свой адказ, дадаўшы ваш адказ?

Пры загрузцы выявы на сайт, загрузіць малюначкі бясплатна, а затым ўставіць тут html-код, які вы атрымаеце:

[ I M G ] адрас фота [/I M G]

(выключаючы прабелы).

Па крайняй меры, cos? там застаюцца выразныя тлумачэнні, якія далі іншыя карыстальнікі, таму што не ? можаце загружаць укладанні.

Дзякуй.
    то няма і файл крычы я па параўнанні з тым, у банку дадзеных, DPF выдалены з раз ці ecusafe, EGR зачынены належным чынам, усе астатняе не мае ніякай логікі, карт педалі арыгінальныя, абмежавальнік крутоўнага моманту занадта рост занадта рана рызыкі счаплення і махавік, абмежавальнікі дызель разблакавалі 3 на 4 і на 100 і 110 мм3 (што, аднак, не патрабаваць, але ў любым выпадку карту НМ IQ вы не маглі б даць для 110 мм3), таксама зменены кіравання EGR, пра што, калі і зачынены?, час ўпырску зроблены жудасна зменены занадта нізкай, нават на халастым ходу, што ж ты робіш, што дызель?, ціск турбо перабольшаныя, ціску ў рампы, а таксама, ціску ў рампы змяняецца, а таксама ў рэгенерацыі, паўтор ад****
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    змяненне ВР ціску ў рампы зроблена правільна
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    капуста і дзе паглядзець усе рэчы, сівы......
    таму акрамя таго, што павялічваецца не справядлівыя....нават не логіка, добра?
    таму я бяру за добрае змена ВР ціску ў рампы.....
    а я і не ведала, дакрануўся да кіравання egr......якая карта будзе?

то я думаю, што абмежавальнік крутоўнага моманту, так і 1CF3EC
    потым я не лічу, ne ціску ў рампы змяняецца ў рэгенерацыі і, магчыма, я магу зразумець, толькі які ен і ціску турба я прама кранутая....

я зрабіў змены....хоць я не магу зразумець, дзе я дакрануўся да кіравання egr ціску турба і абмежавальнікам крутоўнага моманту....па крайняй меры, ад ecm і тое, што я бачыў вакол,....дыспетчары гэтых параметраў я не кранутыя....
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-11-2013 да 21:50

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    вы змянілі ВР ад 75 да 80, але крывая ціску ў рампы ? роўна, што з ВР 70, практычна нічога не змяняе.
    для ўсяго астатняга я цалкам згодны з Jovandj

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ну тады зараз я іду толькі ў зман, чаму? некаторыя рэчы не я, краніце але аказваюцца чапайце....затым карты адзначаны імены няправільныя...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    магчыма, мы таксама прымаем арыгінальнага файла, розны, я параўнаў файл базы дадзеных з імем Alfa 159 1.9 JTDM 150 0281013138 380494
    Верагодна, мы выкарыстоўваем файлы "Арыгінальныя" па-рознаму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    файлы, якія вы можаце скачаць пры дасягненні 80 паведамленняў, любыя знешнія спасылкі, каб абыйсці гэта абмежаванне загрузкі будзе? выдаленыя і будуць прынятыя правільныя меркаванні для карыстальніка, электроннай пошты, спасылкі
    Чытаючы правілы выцякае наступнае:

Дазволеныя усе абмеркавання, забяспечваюцца вы не кажаце і не заахвочвае выкарыстанне праграмнага забеспячэння, піраты, crack, serial падробленыя, незаконныя або непрымальныя, спасылка на незаконнае або недарэчнымі і ўсе, што ? абароненых Аўтарскім правам і аўтарскім правам і не толькі.
    Яшчэ адзін момант у правілах, што спасылкі на вонкавыя спасылкі:

d) Спасылка камерцыйнага характару і рэклама? спасылкі на іншыя форумы канкурэнтаў (дазваляе пазбегнуць спаму)
    Такім чынам, мне не здаецца, забаронена публікаваць малюнкі ў фармаце "код спасылкі"), накіраваных на вывучэнне тэматычнай аб'екта, малюнак якога ? апрацавана ад карыстальніка, які ўдзельнічае ў форуме.

У любым выпадку я застаюся ў чаканні тлумачэнні, верагодна, c'? тое, што выслізгвае ад мяне ў правілы.

- Дзякуй.

калі на форуме есць рэжым? пашыраны, каб ўставіць ўкладанні я не бачу, чаму вы павінны выкарыстоўваць іншыя спасылкі, каб зрабіць гэта, каб абыйсці абмежаванне 80 паведамленняў, з гэтым я заплюшчваю off-topic
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 21-11-2013 да 13:29

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    ну тады зараз я іду толькі ў зман, чаму? некаторыя рэчы не я, краніце але аказваюцца чапайце....затым карты адзначаны імены няправільныя...
    дзе вы ўзялі гэты файл?, хутчэй за ўсе не арыгінал.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •