Ламаюцца скідаў???? 3-х гадоў у Пежо і не і ніколі не існавала гэтай праблемы.
Ламаюцца скідаў???? 3-х гадоў у Пежо і не і ніколі не існавала гэтай праблемы.
магчыма, вы мелі на ўвазе той факт, што праблема можа быць прадыктавана тым, што разрад можа мець страт.....не тое, што ў peugeot спадзе катэгарычна...
на гэты аўтамабіль есць абнаўленне sw блока кіравання, які вырашае гэтую problema.fatti усе элементы кіравання, калі і tt " ок " перайсці ў peugeot і факты абнавіць centralina.controlla нават памяць няспраўнасцяў
цяпер нічога не зламаў.....я бачу толькі дзіўныя паводзіны ў дыягностыцы egr.....часам accelero і адкрывае на раз зачынена....то, як мінімум, адкрывае і закрывае.....
хм, але магчыма, што гэта толькі твар паліць нават на халастым ходу аўтамабіля?
Не, што ты ўзяў дызель бруд?
ну, можа быць, але робіць трохі, а то я не бачу, як можа сысці з розуму, такім чынам, рэцыркуляцыі ог з дызельным бруду....таму з бюро усе адкрыта на закрыта не некалькі градусаў,...***** і калі б праверыць, то і машына заўседы паліць....
цяпер зраблю для выдалення egr і паглядзім....спадзяюся, не толькі тое, што праблемы кадавання фарсункі, пеўнік...
У дыягназ, вы d? памылкі, у прыватнасці.
не памылка ? гэта што-то вельмі дзіўнае...толькі пару разоў памылка па egr...але потым ? пайшла, толькі...
Я вырашыў з дапамогай сцяжкі спружыны на клапан турбіны (перепускной) адсутнасць дэфекту ў дыягностыцы клапан з манометрам працаваў добра, але трубку імкнуўся паветра, чаму? ен быў трохі распаўсюдзіў пакласці дыяпазон ,выпрабоўваецца ,пастаўляецца і яшчэ сення ўсе ў парадку ,паспрабуйце самі