Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 74

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    хлопцы, я растлумачу зноў на месцы злачынства, у мяняць фільтр, а затым зноў загрузіце, з ручным помпай, я выявіў бруду, шумавіння, чорны, у празрыстай трубцы падачы помпы высокага ціску, і бруд, па мне, і прыбытку ад ручной помпа мой механік, які быў захаваны ў правільным кірунку, але з gi? з-прымешкі? ўнутры, але, дарэчы, я знайшоў захапілі ў помпе(ніжняя бок помпы), я даў зразумець, што не было ў кпп-фільтр і брудны, але ўжо? была праблема на папярэднім, і бруд, прыехаў ва-час, скончылася блакаваць. Цяпер я прашу вас, можна з кампрэсара заблакаваны твар гэтага дэфекту на аб'ект. З Павагай Джанфранка.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    упэўнены, што так. і як, калі 4-цыліндравы рухавік ідзе ў тры. змяняецца помпа.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў enzopezzano Visualizza Messaggio
    упэўнены, што так. і як, калі 4-цыліндравы рухавік ідзе ў тры. змяняецца помпа.
    Не зусім

калі вы ідзяце ў richedere шмат пара (butti giu педаль газу) запытаць справы? pi? высокай, чым нармальны дызель і пад высокім ціскам, і іх, што вы адчуваеце, чым больш складанасць? помпа rail даць вам запыт
    Магутнасць і нічога без кантролю

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Не зусім

калі вы ідзяце ў richedere шмат пара (butti giu педаль газу) запытаць справы? pi? высокай, чым нармальны дызель і пад высокім ціскам, і іх, што вы адчуваеце, чым больш складанасць? помпа rail даць вам запыт
    Але як ты думаеш, калі яны ставяць лік плунжеров ў помпе,павінны працаваць на ўсе 100%, каб быць эфектыўным або досыць менш? калі адзін не працуе і ў чым яго эфектыўнасць, па-мойму есць праблемы,то помпа ідзе перагледжана, калі вы хочаце надзейны аўтамабіль і працуе на максімум. Я працую cos?, затым адзін ? гаспадар зрабіць так, як лічыць патрэбным,важным ? здолець пераканаць кліента.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Але як ты думаеш, калі яны ставяць лік плунжеров ў помпе,павінны працаваць на ўсе 100%, каб быць эфектыўным або досыць менш? калі адзін не працуе і ў чым яго эфектыўнасць, па-мойму есць праблемы,то помпа ідзе перагледжана, калі вы хочаце надзейны аўтамабіль і працуе на максімум. Я працую cos?, затым адзін ? гаспадар зрабіць так, як лічыць патрэбным,важным ? здолець пераканаць кліента.
    Глядзіце enzo, што я яму не сказаў, што добра трымаць помпа hp у тым стане, але я патлумачыў, чаму? дэфект...вядома, было зразумела, што павінен быць перагляд або замяніць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    на самай справе, як кажа энцо, калі я accelero і вось у планшэце машына не так, як павінна, і як, калі вы frenava, то да дроту, газ accelerava але не даваў 100% крутоўнага моманту, на самай справе, калі выязджаў з абгонаў я павінен быў быць асцярожным, чаму? на абгон я павінен быў наладзіць на педаль газу, каб мець пастаянны момант, але не маланкавай.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Глядзіце enzo, што я яму не сказаў, што добра трымаць помпа hp у тым стане, але я патлумачыў, чаму? дэфект...вядома, было зразумела, што павінен быць перагляд або замяніць
    вы прабачце, я не вытлумачваецца няправільна ваш адказ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    вы прабачце, я не вытлумачваецца няправільна ваш адказ.
    няма я зразумеў, але што жарты, вядома, было незразумела, мой адказ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Хлопцы , вы падкажыце, а на сітуацыю, адключыце датчык rail трохі бруду яго чысціць і вяртанне, рамонт, помпа, узяў у паасобку вагонаў, раблю чыстку, стаўлю на матацыкл і збіраюся паспрабаваць, што ж робіць тая ж праблема, але тое, што пу? быць, машына з новым помпай і pi? плыўнае, але ў трэцяй d 2000 да 4000 абаротаў таму заўседы дэфект разрыву.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    але фільтр дызельнага паліва ты праверыў? Выбачайце, калі я настойваю, але калі ўсе працуе ? партыі з l

Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •