Я зразумеў. Але я хацеў бы зразумець, што электрарухавік, дзе павінны дзейнічаць, ўбачыў, што сусед не мае нічога рухаць
Я зразумеў. Але я хацеў бы зразумець, што электрарухавік, дзе павінны дзейнічаць, ўбачыў, што сусед не мае нічога рухаць
напішыце рамы або нумарны знак аўтамабіля, які я гляджу
Пасля provvedo. Іншая справа... Я заўважыў, што шасцярня белы паўмесяц аддзяляецца ад цела, электрарухавік і мае адзін адсек на корпусе печы... я Не хачу, што б вы разбіта баку печы, дзе павінны быць рэбры змяшальнік нета, а я і не заўважыў.
можа быць, у выпадку, калі вам трэба smontare. пераканайцеся, што добра, перш чым працягнуць.
Таксама, чаму? я думаю, што c'? што шасцярэнькі белыя рабы для каманд, клімат кіраўніцтва, дзе замест электрарухавіка для перамяшчэння на калы, a есць іншы механізм
Прывітанне. Я вырашыў праблему санта-цяпер працуе. Але.... L гарачы паветра не выходзіць тое ж самае. Якія-небудзь ідэі?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-11-2013 да 12:56
Прывітанне ўсім purei ў мяне быў кліент з падобнай праблемай і на каманды ўладальніка, даўшы прадстаўлены prev выдаткаў sistermarla добра, я сказаў, што што-то зрабіць для таго, каб марнаваць мала, я змяніў бабка fissandogli эстафета, якая, як дзейнічаць уручную, запраўлены рукі пад прыборнай панэллю з боку пасажыра і адкрыць і закрыць ацяпленне....гэта разрэз загваздкі выхад бабка, якая адхіляе паветра.
....шкада, каб зрабіць гэтую працу я паклаў на рахунак у дзве прабіркі voltaren....я павінен быў зрабіць акрабат, каб гэта выправіць
Прывітанне такім чынам, я таксама была шпону ў pernetto, што ад электрарухавіка ідзе на затвор. Л я зафіксаваў факт, нагрэць машыну, але нічога... Тады я зняў фільтр супраць пылка ? сунуў пальцы за і збіраецца закрануць radiatorino я зразумеў, што было холадна. Я іду ў маторным адсеку і дотыку трубы, якія ідуць да радыятары і сон-гарачыя... я Думаю, на дадзены момант, каб мець radiatorino, усе нармальна
Вы ведаеце, што шасцярні маюць месцазнаходжанне, зададзенае пры ўсталеўцы на скутар? Калі не паважаюць рухавік працуе ў няправільным месцы і не працуе!!!!