Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 33

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Я зразумеў. Але я хацеў бы зразумець, што электрарухавік, дзе павінны дзейнічаць, ўбачыў, што сусед не мае нічога рухаць

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    напішыце рамы або нумарны знак аўтамабіля, які я гляджу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Пасля provvedo. Іншая справа... Я заўважыў, што шасцярня белы паўмесяц аддзяляецца ад цела, электрарухавік і мае адзін адсек на корпусе печы... я Не хачу, што б вы разбіта баку печы, дзе павінны быць рэбры змяшальнік нета, а я і не заўважыў.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    можа быць, у выпадку, калі вам трэба smontare. пераканайцеся, што добра, перш чым працягнуць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Таксама, чаму? я думаю, што c'? што шасцярэнькі белыя рабы для каманд, клімат кіраўніцтва, дзе замест электрарухавіка для перамяшчэння на калы, a есць іншы механізм

Прывітанне. Я вырашыў праблему санта-цяпер працуе. Але.... L гарачы паветра не выходзіць тое ж самае. Якія-небудзь ідэі?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-11-2013 да 12:56

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Прывітанне ўсім purei ў мяне быў кліент з падобнай праблемай і на каманды ўладальніка, даўшы прадстаўлены prev выдаткаў sistermarla добра, я сказаў, што што-то зрабіць для таго, каб марнаваць мала, я змяніў бабка fissandogli эстафета, якая, як дзейнічаць уручную, запраўлены рукі пад прыборнай панэллю з боку пасажыра і адкрыць і закрыць ацяпленне....гэта разрэз загваздкі выхад бабка, якая адхіляе паветра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    ....шкада, каб зрабіць гэтую працу я паклаў на рахунак у дзве прабіркі voltaren....я павінен быў зрабіць акрабат, каб гэта выправіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Прывітанне такім чынам, я таксама была шпону ў pernetto, што ад электрарухавіка ідзе на затвор. Л я зафіксаваў факт, нагрэць машыну, але нічога... Тады я зняў фільтр супраць пылка ? сунуў пальцы за і збіраецца закрануць radiatorino я зразумеў, што было холадна . Я іду ў маторным адсеку і дотыку трубы, якія ідуць да радыятары і сон-гарачыя... я Думаю, на дадзены момант, каб мець radiatorino, усе нармальна

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў oakley1 Visualizza Messaggio
    Прывітанне такім чынам, я таксама была шпону ў pernetto, што ад электрарухавіка ідзе на затвор. Л я зафіксаваў факт, нагрэць машыну, але нічога... Тады я зняў фільтр супраць пылка ? сунуў пальцы за і збіраецца закрануць radiatorino я зразумеў, што было холадна . Я іду ў маторным адсеку і дотыку трубы, якія ідуць да радыятары і сон-гарачыя... я Думаю, на дадзены момант, каб мець radiatorino, усе нармальна
    я ведаю, што гэта не з'яўляецца звычайнай практыкай , але вы можаце паспрабаваць адлучыць два шланга, якія ідуць на ацяпленне ў маторным адсеку і паспрабаваць soffiargli ўнутры, з кампрэсарам, да плоскасці, а затым з большай сілай.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Вы ведаеце, што шасцярні маюць месцазнаходжанне, зададзенае пры ўсталеўцы на скутар? Калі не паважаюць рухавік працуе ў няправільным месцы і не працуе!!!!

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •