Стар. 25 з 55 PrimaПерад ... 15232425262735 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 241 да 250 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    турба ? праўда, што солі той жа, але гэта адбываецца толькі ў момант раздушыць усе, потым, калі ўся механіка і электроніка ? працуе ў абавязак ціск назад у тую карту-мэта. Таму я добра, карту і мэта, і ў той жа час я хацеў бы выдаліць 3-5% да vnt, так трымаць пік pressoch? як арыгінал, але мець пастаяннае ціск pi? высокае.
    Калі я кажу пра стале для dtc, відавочна, што праблема ў вас, чаму? сцірае многае, акрамя dpf...
    Добра, сандра, я менавіта гэтую праблему на поўным газе ціск да таго, як я солі шмат, прыкладна 1,7, то riscende на 1, 4, каб потым падняцца і стабілізавацца каля 1,6 ўсе ў лічаныя секунды. Цяпер я хацеў бы паспрабаваць тое, што вы напісалі, вы паменшыць трохі overboost, каб паспрабаваць аказаць ціск pi? стабільны без гэтай piccata cos? высокае. Як я павінен дзейнічаць на карце? Зраблю гэта, мэт? усталяваўшы ўсе значэння, а іх унізе 3%? Улічваючы, што карты час ing. і турба я змяняць met? нагрузкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    На 1.9 jtdm я тыя ж значэння, што і ? дастаткова знізіць на 2% толькі апошні слупок табліцы, і я выявіў, што з 1,5 піка і 1,4 канстанты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    дакладны кантроль VNT часам згаджаецца даць leccatina толькі, каб мець пік-найбольш дакладны і хада пастаяннага ціску турба менш часу
    Магутнасць і нічога без кантролю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Калі есць скокі ціску ? добра зрабіць часопіс і праверце, што расход дызельнага паліва раўнамерна, без пікаў...
    У выпадку, калі аб'ем лінейнае нешта адбываецца, і вы ritara кантроль геаметрыі turbo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    На 1.9 jtdm я тыя ж значэння, што і ? дастаткова знізіць на 2% толькі апошні слупок табліцы, і я выявіў, што з 1,5 піка і 1,4 канстанты
    Практычна збіраецца abassare значэння апошняга слупка табліцы не пытаюся, што рабіць, каб застацца іп? закрытае геаметрыі, цяпер што-то мне не вярнуцца, калі застанецца-й? зачыненая, мы ўпэўненыя, што ціск не павялічваецца, у адрозненне ад? паменшыць?

Тое, што я хачу сказаць ? што, па логіцы лапаткі былі зачыненыя, каб кампрэсар даць іп? ціск на малых абарачэннях, дзе выхлапныя газы, вельмі мала. Цяпер, калі я ператвараю ў далейшым азначае, што я трымаю лапаткі-й? зачыненыя, і ціск падымае...
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 17-11-2013 да 23:04

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Мне здаецца, што кантроль на аб'екце работ, у адваротным выпадку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Мне здаецца, што кантроль на аб'екце работ, у адваротным выпадку
    Тады я стаўлю гэтай табліцы vnt знойдзена на ****** прыкладаецца
    як бачыш, пры павелічэнні абаротаў (ад 0 да 1000) ? зачыненая, і каля 60%, то яшчэ набірае абароты-й? адкрываецца прыбыўшы каля 25%.

Затым, каб спусціцца ўніз трэба спусціцца, значэнне %. ? не пу? рабіць у выпадку, напрыклад, толькі працуючы ў апошнім слупку, але toccher? праверыць велічыні? дызель. Прыгожая манга

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    І тое, што сказаў хвіліну назад, больш abassi і больш адкрыць геаметрыі больш ўстаяце больш зачыніць геаметрыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    сення я даў вочы на damos, але не з'яўляюцца біты, якія абмяжоўваюць 5000, толькі хто-то да 6000, і ставіцца круіз-4500
    але вы змаглі пераадолець 5000? мне трэба трапіць у 6000 на edc16c8...дотык i lim пара ke карты педаль, але nnt-й? вы 5300 ці 5200 не ідзе? па-мойму c і менш біт ложак анке
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    але вы змаглі пераадолець 5000? мне трэба трапіць у 6000 на edc16c8...дотык i lim пара ke карты педаль, але nnt-й? вы 5300 ці 5200 не ідзе? па-мойму c і менш біт ложак анке
    атрымаць больш 5200 ? двайная праблема:
    - першая перашкода заключаецца ў блокі аўтамабіля, т. е. распредвал, спружыны, клапаны, помпы для дызельнага паліва, фарсункі, турбіна і г. д., і г. д...
    - У адпаведнасці электроніка, вы павінны павялічыць усе лесвіцы абаротаў, я я пачну з тых, якія тычацца педалі, абмежавальнік моманту, абмежавальнік для аднаго руху абмежавальнік дызель і паглядзець, калі такім чынам нешта змяніць (вядома, вы павінны таксама знайсці абмежавальнік абаротаў, я думаю, што есць па меншай меры некалькі).

У любым выпадку будзеш выдатна ведаць, што надзейнасць? andr? зрабіць дабраслаўляць падчас infinitesimo, у асноўным, чаму? працы цалкам fuoriprogetto...

Стар. 25 з 55 PrimaПерад ... 15232425262735 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •