Вынікі з 1 па 10 з 12

Абмеркаванне: lancia z marelli 59 f

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229

lancia z marelli 59 f

добры вечар народ сення я хацеў сутыкаюся, у модзе есць marelli 59 f lancia y...я ведаю, ужо адыходзячы, што павелічэнне прадукцыйнасці sata вельмі смешна,але бачыў, што і machcina ў morosa я адчуваю трохі

я знайшоў 2 карты загадзя, і 1 ін'екцыі для seg адрасы...

загадзя 0338a0
    загадзя 038ad2
    ін'екцыі 03c862

дайце мне руку, каб зразумець, ці есць ў іншага ? x anticpo правіла 4 лічбы адпавядаюць 1 ступені загадзя? дзякуй, хлопцы!y59f.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    ніхто ??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    61
    на мой погляд вам не чакаць granch'? змены даюць зусім крыху, амаль не заўважым розніцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    84
    добры дзень, мая жонка працуе больш? мяне Passat 2007 140 cv, і я павінен быў пакласці карту, якая прыходзіць мяжа ўсяму.... амаль не была задаволеная...... на жаль, я не грошы, каб compragli ferrari

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў dejanira17 Visualizza Messaggio
    добры дзень, мая жонка працуе больш? мяне Passat 2007 140 cv, і я павінен быў пакласці карту, якая прыходзіць мяжа ўсяму.... амаль не была задаволеная...... на жаль, я не грошы, каб compragli ferrari

што цэнтральны прабачце? мы не пішам messaggiinutili x, каб пайсці на лічыльнік паведамленняў!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    84
    прабачце, я забыўся, што форум заснаваны на лічыльнік паведамленняў , я памыліўся і напісаў, што так,мяне не хвалюе, што мой лічыльнік паведамленняў ўзносілася файлаў у мяне базы дадзеных поўны ,так што не addiacciamoci на кожны caz....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў dejanira17 Visualizza Messaggio
    прабачце, я забыўся, што форум заснаваны на лічыльнік паведамленняў , я памыліўся і напісаў, што так,мяне не хвалюе, што мой лічыльнік паведамленняў ўзносілася файлаў у мяне базы дадзеных поўны ,так што не addiacciamoci на кожны caz....

вось і яшчэ адно паведамленне, бескарысна мы гаворым пра marelli 59f, і вы выходзіце з passat, калі ў вас есць база дадзеных, поўны, і вы хочаце ўнесці свой уклад адкрыць файл 59f, і калі вы жадаеце нам пакажыце, калі есць карты цікавыя з драйвера.,.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў voglioimparare Visualizza Messaggio
    добры вечар народ сення я хацеў сутыкаюся, у модзе есць marelli 59 f lancia y...я ведаю, ужо адыходзячы, што павелічэнне прадукцыйнасці sata вельмі смешна,але бачыў, што і machcina ў morosa я адчуваю трохі

я знайшоў 2 карты загадзя, і 1 ін'екцыі для seg адрасы...

загадзя 0338a0
    загадзя 038ad2
    ін'екцыі 03c862

дайце мне руку, каб зразумець, ці есць ў іншага ? x anticpo правіла 4 лічбы адпавядаюць 1 ступені загадзя? дзякуй, хлопцы!y59f.rar
    З якой інструмент (плэер) вы чытаць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў FUORIGIRI12000 Visualizza Messaggio
    З якой інструмент (плэер) вы чытаць?
    kess v2-афіцыйны...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    мы стараемся падтрымліваць актыўны аб'ект абмеркавання, у адваротным выпадку будуць прынятыя меры.
    off-х зачынена

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •