Стар. 24 з 55 PrimaПерад ... 14222324252634 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 231 да 240 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    паштовы экран у 2d і таблічны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    на bmw есць абмежавальнікі на дызельнае паліва, устаноўленыя gi? altini і pi? або менш messe ў горадзе, як edc16c39, я іду па памяці, што ў гэтыя дні ў мяне няма магчымасці адкрыць файл, там павінна быць адно значэнне, напрыклад, 80 мг/у залежнасці ад каэфіцыента пераўтварэнні, а затым, у функцыі хуткасці? sermpre з значэнне 80 мг/, а затым вы можаце знайсці абмежавальнікі крутоўнага моманту, ce ne ? адзін з кожнага руху і адносіцца на абмен, калі я правільна памятаю, астатнія ўсе рэчы arcinote.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Ок! тыя, якія я знайшоў. Магчыма, галоўная праблема ? карта пераўтварэнні пара - упырскам паліва прыходзіць у 450Nm крутоўнага моманту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Ок! тыя, якія я знайшоў. Магчыма, галоўная праблема ? карта пераўтварэнні пара - упырскам паліва прыходзіць у 450Nm крутоўнага моманту
    тое, вядома ? мяжа. лічыць, аднак, што і карта, пераўтварэння шмат, і не ўсе змяніць, заўседы трымаеце пад рукой damos, каб знайсці правільныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    На дадзены момант варта мод карты пераўтварэнні? Я, шчыра кажучы, я быў супраць гэтага, чапаць гэтыя карты. Я ўшчыльнення заўседы ў якасці арыентыру.

Падман, падман, столькі варта чапаць час ўпырску, няма?

Не s? калі вы глядзелі карту, што я напісаў, але, як карты педаль, што абмежавальнікі крутоўнага моманту, трохі inveriori у 450nm крутоўнага моманту, а затым ўзмацненне sar? мала, і нічога не "падмануць" карту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Я спрабаваў! Неабходныя 100mm3! разблакавалі розныя абмежавальнікі

dpf і egr выдалены праз раз

Што скажаце?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Хлопцы! ніякай крытыкі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    D49CE не трэба яго змяніць, і, сапраўды, рызыка страціць абмежаванне ў выпадку перагрэву рухавіка, столькі ж яго ўвесь час.
    абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху змяненне альтэр-першае, адзін з іх ? абмежавальнік крутоўнага моманту з каробкай перадач або што-то падобнае, але дакладна я не памятаю, якое.
    EA2B0 верагодна, абмежавальнік дызель...
    першапачаткова turbo = дым бяспечна
    затым асцярожным, што яны не з'яўляюцца 100 мм^3/i, але 100 мг/, і я гарантую, што вы шмат... я, я пачну з 85, што яны ўжо есць? шмат!

Апошняе, што, я разумею, што defap гэтых машын з ecusafe ці калі-dia праблемы, і вароты амаль цалкам табліцу памылак.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    D49CE не трэба яго змяніць, і, сапраўды, рызыка страціць абмежаванне ў выпадку перагрэву рухавіка, столькі ж яго ўвесь час.
    абмежавальнікі крутоўнага моманту для аднаго руху змяненне альтэр-першае, адзін з іх ? абмежавальнік крутоўнага моманту з каробкай перадач або што-то падобнае, але дакладна я не памятаю, якое.
    EA2B0 верагодна, абмежавальнік дызель...
    першапачаткова turbo = дым бяспечна
    затым асцярожным, што яны не з'яўляюцца 100 мм^3/i, але 100 мг/, і я гарантую, што вы шмат... я, я пачну з 85, што яны ўжо есць? шмат!

Апошняе, што, я разумею, што defap гэтых машын з ecusafe ці калі-dia праблемы, і вароты амаль цалкам табліцу памылак.
    Mizzica! у мяне не было выпадку ў unit? вымярэння. Provvedo адразу ж выпраўляць пашкоджанні.
    Turbo, я не закрануў, чаму?, esperiente з карты зроблены такім жа чынам, 1.9 jtdm, канферэнц роўнай ступені з павелічэннем выхлапных газаў. Калі вы ricodi мне прыйшлося апусціць overboost так што б пікі 1,7 бар. Калі вы кажаце, што ачысціць табліцу памылак, вы кажаце пра тых, звязаных з dpf або зусім усе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    турба ? праўда, што солі той жа, але гэта адбываецца толькі ў момант раздушыць усе, потым, калі ўся механіка і электроніка ? працуе ў абавязак ціск назад у тую карту-мэта. Таму я добра, карту і мэта, і ў той жа час я хацеў бы выдаліць 3-5% да vnt, так трымаць пік pressoch? як арыгінал, але мець пастаяннае ціск pi? высокае.
    Калі я кажу пра стале для dtc, відавочна, што праблема ў вас, чаму? сцірае многае, акрамя dpf...

Стар. 24 з 55 PrimaПерад ... 14222324252634 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •