Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 65 21-30

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    хлопцы, памятайце заўседы, што гэтыя блокі кіравання копію, каб зрабіць чытанне ў bdm шмат разоў не ідуць, яшчэ ўключаюцца вентылятары і не адыходзяць, шмат разоў абразаюцца, каб чытаць іх, нават не адчыняючы іх, я ў паслядоўны певень у мяне зроблены дзясяткі для egr і я, як карыстальнік, ложак зменены і перапісаны, усе ок, для мяне праблема будзе з моманту адкрыцця.
    я магу параіць вам звярнуцца ў службу падтрымкі форуму, я клас практычна ў тым жа ecu памяшканнем, мая ? браніравалі менавіта ад адміністратара форума, у bdm з выдатнымі вынікамі

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    я магу параіць вам звярнуцца ў службу падтрымкі форуму, я клас практычна ў тым жа ecu памяшканнем, мая ? браніравалі менавіта ад адміністратара форума, у bdm з выдатнымі вынікамі
    дзякуй за савет, але ў мяне няма праблем я, праблема ce карыстальнік crteam і мы спрабуем дапамагчы яму, і, улічваючы, што вы кажаце, што вы яго ж ecu памяшканнем, бо няма месцаў, рэзервовае капіяванне, што мы бачым, калі яго чытаць і " месца!
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    уга выбачайце, але, калі ен быў пашкоджаны ў адкрыцці не было страшна ўвайсці ў дыягностыцы ці я памыляюся?замест гэтага пераходзіць у дыягназ прымушае мяне бачыць значэння прымушае мяне пісаць і чытаць у bdm і як адмова мне памылку эбу.тады я адкрытыя паток гэтых і nn, і ніколі не здарылася аналагічная праблема, цяпер я магу зразумець, што менавіта.затым eprom, nn ce зразумела, пад кандэнсатары, ба.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў crteam Visualizza Messaggio
    уга выбачайце, але, калі ен быў пашкоджаны ў адкрыцці не было страшна ўвайсці ў дыягностыцы ці я памыляюся?замест гэтага пераходзіць у дыягназ прымушае мяне бачыць значэння прымушае мяне пісаць і чытаць у bdm і як адмова мне памылку эбу.тады я адкрытыя паток гэтых і nn, і ніколі не здарылася аналагічная праблема, цяпер я магу зразумець, што менавіта.затым eprom, nn ce зразумела, пад кандэнсатары, ба.
    я расказаў табе маю чаму гэта здарылася шмат людзей, - нават мой калега уваходзіў у дыягностыцы і мог падлучацца праз bdm, але ce не было нічога, каб зрабіць, гэтыя блокі кіравання mercedes-менш адкрываюцца і лепш, то працэдура і заўседы, што на ўсе блокі кіравання, і, перш чым зрабіць што-небудзь, каб вярнуць яго на машыне, і паклаў яго назад у матацыкл, а вы ўпэўненыя, што вы не зрабілі шкоду на адкрыцці, - гэта ты зрабіў?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Crteam пошты файлы ложка зноў ад ecu...
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    гэта і файл врі і больш, нават тое, з змяніць разоўmercedes b-класа, 180 edc16c32 4x edc 16c31 999 flash noegr ori.rar

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    гэта і файл врі і больш, нават тое, з змяніць разоўmercedes b-класа, 180 edc16c32 4x edc 16c31 999 flash noegr ori.rar
    Праводзіць чытання, а таксама пасля няўдалага запуску cos? давайце паглядзім, што змяняецца ў virtual eeprom

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    прабачце, гэта і чытанне flash, што вы маеце на ўвазе пад virtual eeprom,і ўнутры flash?
    перачытайце эбу пасля няўдалага пуску ? паштовы файл, усярэдзіне флэш-квэст? ecu маюць віртуальны eeprom, як класічны, E2prom, але ўнутры кіраванай віртуальным

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    таму, калі я хацеў бы scodificare вы не можаце? рабіць?
    вось файлы
    з кампаратара мяне іх ідэнтычнымі
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    ужо зрабіў, і тым жа.для уга на жаль, не я зрабіў гэты тэст

прабачце, гэта і чытанне flash, што вы маеце на ўвазе пад virtual eeprom,і ўнутры flash?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-11-2013 да 12:50

Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •