уга ---- прэзідэнт A.E.P.
уга выбачайце, але, калі ен быў пашкоджаны ў адкрыцці не было страшна ўвайсці ў дыягностыцы ці я памыляюся?замест гэтага пераходзіць у дыягназ прымушае мяне бачыць значэння прымушае мяне пісаць і чытаць у bdm і як адмова мне памылку эбу.тады я адкрытыя паток гэтых і nn, і ніколі не здарылася аналагічная праблема, цяпер я магу зразумець, што менавіта.затым eprom, nn ce зразумела, пад кандэнсатары, ба.
я расказаў табе маю чаму гэта здарылася шмат людзей, - нават мой калега уваходзіў у дыягностыцы і мог падлучацца праз bdm, але ce не было нічога, каб зрабіць, гэтыя блокі кіравання mercedes-менш адкрываюцца і лепш, то працэдура і заўседы, што на ўсе блокі кіравання, і, перш чым зрабіць што-небудзь, каб вярнуць яго на машыне, і паклаў яго назад у матацыкл, а вы ўпэўненыя, што вы не зрабілі шкоду на адкрыцці, - гэта ты зрабіў?
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Crteam пошты файлы ложка зноў ад ecu...
Цярпенне і цнота моцных..
гэта і файл врі і больш, нават тое, з змяніць разоўmercedes b-класа, 180 edc16c32 4x edc 16c31 999 flash noegr ori.rar
таму, калі я хацеў бы scodificare вы не можаце? рабіць?
вось файлы
з кампаратара мяне іх ідэнтычнымі
ужо зрабіў, і тым жа.для уга на жаль, не я зрабіў гэты тэст
прабачце, гэта і чытанне flash, што вы маеце на ўвазе пад virtual eeprom,і ўнутры flash?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-11-2013 да 12:50