прабачце,я спрабаваў curiosit? і winols я на мяне разлічвае, і разлічвае таксама rsa калі параўнаць арыгінал і зменены...
прабачце,я спрабаваў curiosit? і winols я на мяне разлічвае, і разлічвае таксама rsa калі параўнаць арыгінал і зменены...
а мне здавалася, што певень мог прачытаць і іншыя ecu таксама не апісаны,важна ? што падтрымліваецца micro
Прама цяпер у вас есць пацвярджэнне.а мне здавалася, што певень мог прачытаць і іншыя ecu таксама не апісаны,важна ? што падтрымліваецца micro
я incorragiato здаюся, чаму? я праверыў тэхнічнае апісанне працэсар і я зрабіў выснову, што пратакол bootmode і функцыі, фізічна інтэграванае... не сярэдняе з эбу, так што гэта залежыць толькі ад працэсара. Вынік і, што вы можаце зрабіць цюнінг таксама халадзільнік з пеўня, калі на працэсар tricore.
Вось відэа ўстаноўкі і write....
Прагрэс, і памяншаецца назад шмат разоў, думаў, што я не правоў, рабіў дабрацца да канца.
І мы зрабілі трубкі замены ручной FAP... Улічваючы, што аўтамабіль яшчэ на гарантыі.
2013-09-08 14.32.25.jpg
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-11-2013 да 09:45
? нармальна, што панэлі назад і ззаду наперад на tricore
- Брава, малайцы...
На vivaro частка? Памылкі dpf?
Ups.. я думаў, былі памылкі запісы,.. і што затым паўтараецца запісу блока....? нармальна, што панэлі назад і ззаду наперад на tricore
У vivaro частка і лепш, але не так, як той, стары, які манціруе l' EDC16... для гэтага я зрабіў праграму ў адзіночку, і калі я даваў газ падняць дах![]()
рух панэлі паказвае на вобласці, правяраюцца-адменены-напісана-звярніце ўвагу, што панэль паказвае флэш-памяці ад адрасы 0, то pi? высокі