прывітанне, хлопцы ... я чытаў у некаторых тэмах, гэта пеўнік. gallov2,прабачце мае невуцтва, але што такое гэты пеўнік? як я разумею трэба для апрацоўкі?мне асветлены ?
прывітанне, хлопцы ... я чытаў у некаторых тэмах, гэта пеўнік. gallov2,прабачце мае невуцтва, але што такое гэты пеўнік? як я разумею трэба для апрацоўкі?мне асветлены ?
пеўнік v2 служыць для чытання і запісы на карту ад эбу, з дапамогай гэтага інструмента вы можаце прачытаць з гнязда obd груба выкліку гняздо дыягностыкі, або адкрыць ecu і законы ў bdm
дзякуючы інфармацыі, каб яго можна было купіць я ведаю, даць вам некаторыя навіны
папрасіце адміністратара, я ведаю, што тут у раздзеле краму? выдатная версія пеўнік
папрасіце адміністратара, пеўнік 2 ? прыйшоў да версіі v53 ( арыгінал fgtech ) я c'? я і кажу табе, што ? сапраўды відовішча.
ciauuuuuuuu
дзякуй
![]()
прывітанне infinityecu, і што ? цікава. але я гэты пеўнік nn як я нічога не ведаю. ? цяжка яго выкарыстоўваць ? трэба перыядычна абнаўляць?
Прывітанне, нерон " пеўнік v2 ? легка ў выкарыстанні, проста ўсталюеце праграмнае забеспячэнне, і як толькі вы падключыце яго да раз'ем usb на пк, адкрыць праграму, выбраць аўтамабіль, які вас зацікавіў бы і чытанне і запіс, адлюстраванне (файла, то есць інструкцыі па выкарыстанні, але не c'? трэба абнавіць....І' pi? легка гэта зрабіць, што сказаць : -))) а я даю вам мой і -**** што ? ***** выдалены magri, калі вы дасце мне вашу або адказаць мне ў гэтай маей жа вышлю нумар майго тэлефона, cos? можа быць, мы можам казаць нават па тэлефоне, ок??
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 11-11-2013 да 12:05