Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75

Вялікая Кропка 90Cv Саветы

Прывітанне, я ніколі не меў справу з гэтым блокам ecm мне карты, якія я не ведаю і я не давяраю таму, што кажа ecm, і для прэс-turbo я з вельмі маленькімі значэннямі, чым volori з абсалютных напрыклад, edc16, у вас есць прапановы?
    Grande punto 1,3 90 К.с. Mjtd P455

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Добры дзень, пошты, файл крычы.. усе роўна 1.3 mjet marelli 6jf 6ef 8df 8ef добра па-рознаму ў карты ад класічных Bosch edc16.., каб супаставіць іх з ECU трэба ведаць, як, куды пакласці рукі і як гэта зрабіць, у адваротным выпадку вы ritrover? з машыны, якая паліць і ідзе менш арыгінала..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    паштовы файл пытанне, і давайце разам тое, што вам не ясна некаторыя карты на гэтым sw з драйвера,або, можа быць, вы драйвер ecm трохі састарэлы

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Месца файла

Выкарыстоўваю Titanium 1.61
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 18-09-2013 да 23:18

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    12
    гэтыя ecu не робяць, ecm , памыляецеся вельмі і вельмі шмат карт не існуе ў ecm.
    гэтыя карты, я раблю гэта толькі ў winols і не існуе праграмы, лепшы ( на мой погляд), каб змяніць апошнія.
    вы даведаецеся, як выкарыстоўваць winols і паверце , вы будзеце вельмі добра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciroecla Visualizza Messaggio
    гэтыя ecu не робяць, ecm , памыляецеся вельмі і вельмі шмат карт не існуе ў ecm.
    гэтыя карты, я раблю гэта толькі ў winols і не існуе праграмы, лепшы ( на мой погляд), каб змяніць апошнія.
    вы даведаецеся, як выкарыстоўваць winols і паверце , вы будзеце вельмі добра.
    прывітанне ciroecla вы маеце рацыю, што тычыцца дакладнасці winols, але вы павінны заўседы мець damos, каб ведаць, як на самай справе працуе ўсе да адзінай прогі,у адваротным выпадку ? як выкарыстоўваць ecm па мне....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Брат Visualizza Messaggio
    Прывітанне, я ніколі не меў справу з гэтым блокам ecm мне карты, якія я не ведаю і я не давяраю таму, што кажа ecm, і для прэс-turbo я з вельмі маленькімі значэннямі, чым volori з абсалютных напрыклад, edc16, у вас есць прапановы?
    Grande punto 1,3 90 К.с. Mjtd P455
    Добры дзень, з задавальненнем я думаю, што пі? што яшчэ гэта пытанне звычкі, калі вы добра ведаеце праграмнае забеспячэнне, і вы ведаеце, так што чапаць вы можаце зрабіць усе гэта без праблем :-)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    61
    я згодны з ciroecla winols і адзін з лепшых, трэба проста даведацца, што вы дакранаецеся, вопыт працы з ecm-вам кажа што-то, але ў той жа час закранае іншае справа

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Чайнік Visualizza Messaggio
    я згодны з ciroecla winols і адзін з лепшых, трэба проста даведацца, што вы дакранаецеся, вопыт працы з ecm-вам кажа што-то, але ў той жа час закранае іншае справа
    я не разумею, што вы маеце на ўвазе "з ecm вам кажа што-то, але ў той жа час звяртаецца да іншага, што " калі вы переведете крывой ecm вы змяніць гэта не іншая справа, калі вы маеце на ўвазе, што вызначэння няправільныя, то вы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Вядома, вы, у вас есць damos з winols і нашмат больш? проста зразумець, што рыскі, але калі вы pretico, гледзячы на крывыя і значэння на восях разумееце, што вы робіце. Я заўседы супастаўляецца з ECM і я я добра, нават з вокнамі ў двор. Хапае карт, якія адкрывае для вас драйвер, і хопіць ужо на добрую карту.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •