Калі паставіць sw-іншаму, і вялікая памылка,
На мой погляд, і лепш дзейнічаць sw арыгінальны і ўмяшацца
Адпаведным чынам.
Калі вы не ведаеце, зрабіць гэта было лепш, каб яго турбіны зыходнай.
Калі паставіць sw-іншаму, і вялікая памылка,
На мой погляд, і лепш дзейнічаць sw арыгінальны і ўмяшацца
Адпаведным чынам.
Калі вы не ведаеце, зрабіць гэта было лепш, каб яго турбіны зыходнай.
калі яны паслаў 500 130cv у фіят, каб ператварыць яго ў сс ? вярнулася з эбу зменена з тым жа hw, а sw-іншаму ? ужыты за ўсе ў камплект уваходзіць фільтр,амартызатары+спружыны, бампера,diski тормаз,манометр на панэлі і ўсе астатняе ў рухавіку не было зроблена запісу нічога, і ? была пераробленая на буклет з новай кавалерыі я pernso, што 130 ад 160 адрозніваецца толькі блокам кіравання, не існуе кладу руку на агонь, але я думаю так
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
я бачыў рахунак, і кавалкі золата, што яны ведаюць так, што я паставіў эбу стары, але мяккі, чым у 160 л.с. файл da2mega, і супаставіць іх з выхлапной copleto intercouler турбіны на падшыпніках і фарсункі ад 320millgrammi 226cv rullati у школе, мы не кладу руку на агонь, як я паўтараю, але па-мойму змяняецца толькі для кіравання soft і linerizzazione датчыкаў на 500 на gp, я не ведаю, ці могуць быць розныя, не сумняваюся, што зменіцца, то
тады праводка рухавіка ад 120 да 150-і 180-я ugiali
у 180 мяняюць датчыкі aps, што яны пі? чытанне і карэктуюцца ў карту, каб пазбегнуць recovery затым па мне ? магчыма як рэч, tant? праўда, што, калі яны зроблены trasfrormazioni ў ss abarth загружаюцца толькі праграмы, не змяняючы эбу і я скажу вам, чаму? у мяне grande punto abarth supersport у камплект пастаўкі, мантуецца загружаецца праграмнае забеспячэнне, такім чынам, заўседы pi? перакананы, што вы маглі б зрабіць
што тычыцца турбіны, калі я там rimettevo у vl37 але, на жаль, кліенту трэба было тэрмінова ад машыны, і я закупіў гэты так се л я належнае мацаванне для патрабуецца c? казалі, з майго боку, што кажа: " атакуе асел, куды хоча гаспадар" я папярэдзіў, што маглі быць праблемы аднаўлення
Дзякуй за меркаванне, цяпер у мяне ідэі больш ясна