Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 38

Абмеркаванне: Mito 1.4 t-jet 120

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Калі паставіць sw-іншаму, і вялікая памылка,
    На мой погляд, і лепш дзейнічаць sw арыгінальны і ўмяшацца
    Адпаведным чынам.

Калі вы не ведаеце, зрабіць гэта было лепш, каб яго турбіны зыходнай.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfajtd Visualizza Messaggio
    Адпаведным чынам.

калі яны паслаў 500 130cv у фіят, каб ператварыць яго ў сс ? вярнулася з эбу зменена з тым жа hw, а sw-іншаму ? ужыты за ўсе ў камплект уваходзіць фільтр,амартызатары+спружыны, бампера,diski тормаз,манометр на панэлі і ўсе астатняе ў рухавіку не было зроблена запісу нічога, і ? была пераробленая на буклет з новай кавалерыі я pernso, што 130 ад 160 адрозніваецца толькі блокам кіравання, не існуе кладу руку на агонь, але я думаю так
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    калі яны паслаў 500 130cv у фіят, каб ператварыць яго ў сс ? вярнулася з эбу зменена з тым жа hw, а sw-іншаму ? ужыты за ўсе ў камплект уваходзіць фільтр,амартызатары+спружыны, бампера,diski тормаз,манометр на панэлі і ўсе астатняе ў рухавіку не было зроблена запісу нічога, і ? была пераробленая на буклет з новай кавалерыі я pernso, што 130 ад 160 адрозніваецца толькі блокам кіравання, не існуе кладу руку на агонь, але я думаю так
    Што яны змянілі праграмнае забеспячэнне, магчыма, для абнаўлення, пасля таго, як яны ўнеслі змены ў доме Abarth нічога не адымае, што не abiano зробленыя, хоць і некалькі нават на рухавіку вы ўпэўненыя??

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Што яны змянілі праграмнае забеспячэнне, магчыма, для абнаўлення, пасля таго, як яны ўнеслі змены ў доме Abarth нічога не адымае, што не abiano зробленыя, хоць і некалькі нават на рухавіку вы ўпэўненыя??
    я бачыў рахунак, і кавалкі золата, што яны ведаюць так, што я паставіў эбу стары, але мяккі, чым у 160 л.с. файл da2mega, і супаставіць іх з выхлапной copleto intercouler турбіны на падшыпніках і фарсункі ад 320millgrammi 226cv rullati у школе, мы не кладу руку на агонь, як я паўтараю, але па-мойму змяняецца толькі для кіравання soft і linerizzazione датчыкаў на 500 на gp, я не ведаю, ці могуць быць розныя, не сумняваюся, што зменіцца, то

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Адпаведным чынам.

А alfajtd? часам рызыкуючы працуе ў залежнасці ад тыпу ecu

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    А alfajtd? часам рызыкуючы працуе ў залежнасці ад тыпу ecu
    я паўтараю вам, што я зрабіў personalmete змяніць soft 130 з чым 160 файл 2 мега у hw роўныя, і, калі правіла абвяшчае, што колькасць hw вызначае праводкі машыны няма ніякіх праблем у змене soft

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    94
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    я паўтараю вам, што я зрабіў personalmete змяніць soft 130 з чым 160 файл 2 мега у hw роўныя, і, калі правіла абвяшчае, што колькасць hw вызначае праводкі машыны няма ніякіх праблем у змене soft
    тады праводка рухавіка ад 120 да 150-і 180-я ugiali
    у 180 мяняюць датчыкі aps, што яны пі? чытанне і карэктуюцца ў карту, каб пазбегнуць recovery затым па мне ? магчыма як рэч, tant? праўда, што, калі яны зроблены trasfrormazioni ў ss abarth загружаюцца толькі праграмы, не змяняючы эбу і я скажу вам, чаму? у мяне grande punto abarth supersport у камплект пастаўкі, мантуецца загружаецца праграмнае забеспячэнне, такім чынам, заўседы pi? перакананы, што вы маглі б зрабіць

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў Emanu88 Visualizza Messaggio
    тады праводка рухавіка ад 120 да 150-і 180-я ugiali
    у 180 мяняюць датчыкі aps, што яны пі? чытанне і карэктуюцца ў карту, каб пазбегнуць recovery затым па мне ? магчыма як рэч, tant? праўда, што, калі яны зроблены trasfrormazioni ў ss abarth загружаюцца толькі праграмы, не змяняючы эбу і я скажу вам, чаму? у мяне grande punto abarth supersport у камплект пастаўкі, мантуецца загружаецца праграмнае забеспячэнне, такім чынам, заўседы pi? перакананы, што вы маглі б зрабіць
    няма вам не змяняюць soft вам прадаюць eci ж hw, але soft-рознаму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    94
    Адпаведным чынам.

што тычыцца турбіны, калі я там rimettevo у vl37 але, на жаль, кліенту трэба было тэрмінова ад машыны, і я закупіў гэты так се л я належнае мацаванне для патрабуецца c? казалі, з майго боку, што кажа: " атакуе асел, куды хоча гаспадар" я папярэдзіў, што маглі быць праблемы аднаўлення

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    94
    Дзякуй за меркаванне, цяпер у мяне ідэі больш ясна

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы