выбачайце,хлопцы, я не меў часу прачытаць усе абмеркаванне, але я не растлумачу-што,як не c'? ніхто не сумуе ўсе?
іншая справа..вы спрабавалі прачытаць абмеркаванне, што я даўно адкрыў???
вы зрабілі 12 старонак абмеркавання, каб атрымаць менш паловы? тое, што я напісаў, я,чаму? не спрабуйце забраць вас кі?
Прывітанне..вось рэзюмэ
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-11-2013 да 15:01
абмежавальнік на рэйку ? пасля карту rail, што вы паказалі
іх два...адзін перад карту, і пасля яго...а таксама павышэнне тыя...prex не падымаецца..c'? яшчэ некалькі біт або блок праграмнае забеспячэнне...я, здаецца, паказвалі два біта ад дотыку..і мы чакаем доказаў...
Доказаў у мяне зроблена сення раніцай на панда, але вынік ? адмоўны гэта не карту Rail змяняецца ад версіі да версіі..
хм...прыгожая кароста...цяпер становіцца больш складана..мне сказалі ke таксама павышэнне карту rail і двума лім, што мы знайшлі, rail не падымаецца...і c'? іншае, каб разблакаваць..
хм...прыгожая кароста...цяпер становіцца больш складана..мне сказалі ke таксама павышэнне карту rail і двума лім, што мы знайшлі, rail не падымаецца...і c'? іншае, каб разблакаваць..
там і біт змены на карту, у версіі 75cv і 90cv з DPF і не толькі, называецца "Rail pressure threshold for крутоўны момант limitation", ці не ? ясна на карту, неабходна памножыць на каэфіцыент канверсіі менавіта для 4,427083333333333
там і біт змены на карту, у версіі 75cv і 90cv з DPF і не толькі, называецца "Rail pressure threshold for крутоўны момант limitation", ці не ? ясна на карту, неабходна памножыць на каэфіцыент канверсіі менавіта для 4,427083333333333
мне здаецца, што для 75 і 90 гаворка ? розныя..і манро было апублікавана рашэнне...блок, які я чуў ? на 70cv
мне здаецца, што для 75 і 90 гаворка ? розныя..і манро было апублікавана рашэнне...блок, які я чуў ? на 70cv
рашэнне я. я і знаходзіцца ў Off-limits, для 70cv і тое ж, у мяне есць damos 70cv але ? пашкоджаны, але, шукаючы імя карту, адкрыўшы яго з дапамогай нататнік ( Rail pressure threshold for крутоўны момант limitation), але я не разумею, на які адрас..