Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: Kess V2

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    4

Kess V2

Bonasera,я купіў дзе-то месяц Kess V2, я заўважыў, што я не магу выкарыстоўваць файл для pi? машыны,але кожны раз, калі я павінен запытаць іншы, маючы тую ж мадэль аўто з такой жа эбу,рухавік etc etc Хто-небудзь з вас ведае, як абыйсці гэтую праблему? Вялікі дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў giose34 Visualizza Messaggio
    Bonasera,я купіў дзе-то месяц Kess V2, я заўважыў, што я не магу выкарыстоўваць файл для pi? машыны,але кожны раз, калі я павінен запытаць іншы, маючы тую ж мадэль аўто з такой жа эбу,рухавік etc etc Хто-небудзь з вас ведае, як абыйсці гэтую праблему? Вялікі дзякуй
    у частку, што вы знаходзіцеся ў раздзеле прэзентацыі, і гэта мне не здаецца, слайд-шоў але той, хто яго запытаць файл, калі версія slave.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    4
    Прабачце,я зарэгістраваўся ўчора, і не вельмі разумею.... А я Kess Slave і файлы, я іх пасылаюць паслугі On_line....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Паведамленні
    911
    Прывітанне і дабро запрашаем

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Прабачце,я зарэгістраваўся ўчора, і не вельмі разумею.... А я Kess Slave і файлы, я іх пасылаюць паслугі On_line....
    не вам, прабачце мяне, я табе толькі паказаў, як вы іх пасылаюць ад паслугі on-line alientech.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    як ужо? сказала гэта ? у раздзеле прэзентацыі, у гэтым раздзеле вы павінны адкрыць новую тэму і пазнаеміць вас з пішу імя, et?, прафесія і месца дзе напісаць. Форум ? зрабіў такім чынам, вельмі проста, проста прачытайце і вам усе растлумачыў.
    гэта абмеркаванне перанесці яго ў профіль пачаткоўцаў.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •