Памылка 4b90 drv gi? змяняецца клапан
Памылка 4b90 drv gi? змяняецца клапан
Такім чынам, спачатку гэтая памылка, замяніў рэгулятар prex на помпу і памылка выдаляецца, але пасля таго, як у запальванне, зноў, як зразумець, якой рэгулятар oressione ад праблем?
я не памятаю ... але магчыма, мае двух помпаў дызель есць перадачы і пад сядзеннем вадзіцеля пад картэр
я думаю, што ў яго 2, так што ў адчуваеце, калі вы кладзеце рамкі 1
rianimo абмеркаванне, так як у мяне 320d e91 163cv з ж памылку 4b90 , аўтамабіль спрабуе, пачынаючы але не пойдзе ў ход. Я заяўляю:
- тое, што аўтамабіль не заводзіўся (з-за фальсіфікацыі ews) і праверылі помпа-фарсунак, што ўсе ў парадку
- фальсіфікацыя ews вырашана
- я заўважыў, што калі я стаўлю рамкі не адчуваю, помпа нізкага ціску, а калі я даю яму каманду ў дыягностыцы адчувае
- у пуску ціск дасягае каля 150bar
- памылка ? актыўны, cio? не знішчыць, і ад " key on
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны
была зроблена працэдура вывучэнне для drv ў ecu?
што v? вырабляецца пры змене рэгулятара drv?
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
не ? быў зменены рэгулятар...але drv б клапан на помпе ўпырску?
Я спрабаваў усе роўна рабіць у любым выпадку гэтую працэдуру, але нават з дапамогай dis прымушае мяне рабіць
Помпа папярэдняй падачы павінен забяспечыць каля 4 бар, як на стадыі запуску, у руху. калі не працуе помпа нізкага ціску і высокай аказваецца пад пагрозай. я partirei перш з гэтым кантроль... памылка ? актыўна нават проста павярніце ключ запальвання без спробы запуску..?