Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 38

Абмеркаванне: Mito 1.4 t-jet 120

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    94

Mito 1.4 t-jet 120

прывітанне ўсім, у мяне праблема з mito 1.4 t-jet 120 на практыцы уладальнік зламаў турбіна арыгінал, і мне прыйшлося замяніць яго ў 155hp толькі цяпер у мяне праблема на практыцы машына мне закрывае дросельную засланку, калі шчупакі overboost так што я думаю, калі гэта было магчыма, адзіны, дзе колькасць абсталяванне для запісу файлаў у 155 на 120 ці мне трэба, каб прымусіць ісці, каб выдаліць біт матылькі файла 120 падзякаваць усіх, хто хоча дапамагчы мне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    трэба riadeguare ўсе,у адваротным выпадку параўнайце сваю карту з гэтай 155 л. с., і глядзіце адрозненні..або памяншэнне піка ціску...залежыць ад таго, што вы хочаце зрабіць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    94
    На практыцы машына мне адарвацца, асабліва, калі яна працягнула да 4, і я хачу вырашыць гэтую праблему дыягностыкі я бачу, што тут толькі піка ціску зачыняецца falfalla. Што вы разумееце пад riadeguare tt? Акрамя таго, мяне цікавіць, ці есць ? магчымасці абмен карт на бб абсталявання?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў Emanu88 Visualizza Messaggio
    На практыцы машына мне адарвацца, асабліва, калі яна працягнула да 4, і я хачу вырашыць гэтую праблему дыягностыкі я бачу, што тут толькі піка ціску зачыняецца falfalla. Што вы разумееце пад riadeguare tt? Акрамя таго, мяне цікавіць, ці есць ? магчымасці абмен карт на бб абсталявання?
    вы не можаце зрабіць абмен-адзіны з hw. параўнайце карту 155 з гэтай 120 і карэктаваць ціск турбо,overboost і впрыски. у адваротным выпадку заўседы ecu панізьце пік overboost і праблема risolve. і нармальна, што адзіны, ціск есць turbona больш spienge больш паветра. і мяне 7.9.10 працую мэты, як стратэгіі аднаўлення закрывае farfalla. ад diagosi не вырашайце нічога, не застрахаваны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    94
    Дзякуй за інфармацыю па абмене карт гэта цікавіла мяне, а ? нармальна і яны ў курсе, што там? што вы кажаце аб тэматыцы працы турбакампрэсара і дыягностыка л я які выкарыстоўваецца, каб зрабіць часопіс яшчэ раз дзякуй прывітанне

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    прывітанне ўсім, у мяне праблема з mito 1.4 t-jet 120 на практыцы уладальнік зламаў турбіна арыгінал, і мне прыйшлося замяніць яго ў 155hp толькі цяпер у мяне праблема на практыцы машына мне закрывае дросельную засланку, калі шчупакі overboost так што я думаю, калі гэта было магчыма, адзіны, дзе колькасць абсталяванне для запісу файлаў у 155 на 120 ці мне трэба, каб прымусіць ісці, каб выдаліць біт матылькі файла 120 падзякаваць усіх, хто хоча дапамагчы мне

Атрымаць файл tjet 155cv магчыма, з hw ідэнтычны май? карту і голас у голас, параўноўвае і спрабуе капіяваць падобных значэнняў і змясціць іх на карту 120 cv ўручную, перш за ўсе, разглядаю, добра, гасціны лимитеры і параметры turbo........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    94
    Дзякуй за савет, а то я зрабіў на час, сення, каб зрабіць карту аднак, калі я павінен быў даставіць машыны я стаяў механічна на рг як раз мне паведамляе, вырашаю на карце. Я хацеў бы спытаць вас, калі linitazione матылек можна зразумець, параўноўваючы два файла-адзіны, hw 1.4 наддува ў версіі 78 і 100л.с.?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Дзякуй за савет, а то я зрабіў на час, сення, каб зрабіць карту аднак, калі я павінен быў даставіць машыны я стаяў механічна на рг як раз мне паведамляе, вырашаю на карце. Я хацеў бы спытаць вас, калі linitazione матылек можна зразумець, параўноўваючы два файла-адзіны, hw 1.4 наддува ў версіі 78 і 100л.с.?
    Не для ўсіх сітуацый і сапраўды, але ўсе залежыць ад таго, што вы павінны зрабіць і атрымаць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    вы павінны загрузіць файлы па 2 мега 155 л.с. з такім жа hw
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    94
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    вы павінны загрузіць файлы па 2 мега 155 л.с. з такім жа hw
    хто кажа мне, што трэба пу? рабіць, хто вы, я пачатковец і павінны наносіць страты, а мне ідзе менавіта nn мяне, я бяру з вас ? мой вентыляцыйных.... вы калі-небудзь зрабілі падобнае змяненне праграмнага забеспячэння на тым жа абсталяванні?

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •