сапраўды, трэцяя карта, якая сустракаецца, праглядаючы файлы ? адзін limtazione крутоўнага моманту ў залежнасці ад T астуджальнай вадкасці.
Працягваючы шлях, вы сутыкнецеся з двума картамі Абмежавальнік крутоўнага моманту#3 , гэтыя я лічу-гэта простыя абмежавальнікі крутоўнага моманту, пачынаючы ложка наадварот?чаму? калі яны ідуць у ложку звычайна, так, пік крутоўнага моманту ? на 2000 абаротаў...
я зрабіў сумесь за ўсе і створана база дадзеных супрацоўнікаў у map 3d ... цяпер пазнае ўсе карты таксама іншыя файлы ... накіраваныя ў бок правільнага , а цікавіць
проста паклаў яго ў тэчку і наперад , адточваць
вось, для інфармацыі спытаеце
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-11-2013 да 20:26
дзякуй за абмен faberecu.....
*марые тых, хто ад вас пазначаны толькі 2 з lim момант 7 поўных...
першы lim пара драйверы павінны быць у файле апублікавана 62C0C...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
абнаўленне файла db даеце нам okkio
Faberecu...вельмі добрыя падзяліцца...з тым, што я адкрываю map3d?
*манро...так, ведаю іншыя абмежавальнікі...толькі тое, што я хацеў спачатку паглядзець што есць? што ecm паказацьі зразумець, калі lim момант вы чытаеце злева да справа, ці наадварот...
вы нешта напісаў faberecu і экран map3d....
добрая праграмка... і па-мойму нават lim крутоўнага моманту ў дыяпазоне ложка злева направа....
Тады...працягваючы наш агляд...неўзабаве вы сустрэнеце карту ch ECM называецца ціскам parzializzato map1..., што павінна быць ціску ў рампы...
X=абароты рухавіка
Y=IQ каэфіцыент cnversione0.002941
z=prail у бар (увага зрушэнне 100бар)
Цяпер, карту на пытанне ? наадварот...г. зн. глядзець у 2d, кожная крывая ўяўляе сабой дугу абаротаў, напрыклад, апошні раз sar? з 4688 абаротаў, але iq для кожнай кропкі на крывой памяняліся месцамі...cio?, з больш высокім iq, каб паменшыць...? цікава, як ціск у магістралі rail, мае значэння вышэй за 20 бар для 30mm3, што не для наступных 45...чисс? чаму?...гэта не мне, я растлумачу...
Цяпер, падняўшы прэс-rail, va падняў абмежавальнік дзе ен...????
Я ведаю адзін у fboost all адрас 0674be
X=аб
y=mbar boost
z=prail фактар 7.51
іншы, які я ведаю і ў ftemp all адрас 067a04
x=аб
y=temp каэфіцыента 0,5, зрушэнне 100
z=prail фактар 1
зараз, есць і іншыя карты-то абмежаванні?біты кіравання, дзе яны?
ясна....цяпер вы, што вы пачынаеце, каб сур'езна....
шкада, што для? на форуме ў нас гуру гэтых ecu, але калі да гэтага часу не бачыў...
і я думаю, вы ніколі не будзеце бачыць? каб абысціся без p? яго ведаць.....
я разумею....але не падзяляю....
*марые час f? мы адчулі праз PM вы не захавалі ні адзін метад вышуку?
калі не infrangiamo правілы маглі б вы даць мне ваш логін skype, якая вас дадам у кантакты....
(mmhh...адчуваю пахне bann....спадзяюся, што не...)