Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 60 41-50

Абмеркаванне: Delphi DCM3.7AP і Galletto 2 V53

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Даю параду, майстэрняў Mercedes кідаюць у delphi 2.6(мне здаецца) чаму? difettate, паспрабуйце паглядзець, калі табе не адкрываецца

Вы робіце ў jtag

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    Даю параду, майстэрняў Mercedes кідаюць у delphi 2.6(мне здаецца) чаму? difettate, паспрабуйце паглядзець, калі табе не адкрываецца

Вы робіце ў jtag
    Дзякуй , паспрабуе? бачыць , нават калі тут, у рыме mercedes для штыфтоў, якія выкарыстоўваюцца ў суппорт, яны папрасілі мяне непрапарцыйна шмат priprio, таму што такія шпількі прадаюць іх новыя толькі ў камплекце з усей суппорта....
    да мяжы ў bdm ведаеце іншыя блокі кіравання, якія можна легка знайсці , я мог бы папрасіць майго механік даверу, калі мяне не выпраўляе , нават калі не ? delphi.....дастаткова таго, што я адчуваю, як мне consigliavi ты порт BDM

а што тычыцца файла, я спадзяюся, што дапамога мне з гэтым справіцца? ведаць-й? у бліжэйшы час на dafarsi....
    я aprofitto вашай дабрыней, каб спытаць, калі вы па-ранейшаму даступныя тыя файлы, EPT і бэн

Вялікі дзякуй!!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    Дзякуй , паспрабуе? бачыць , нават калі тут, у рыме mercedes для штыфтоў, якія выкарыстоўваюцца ў суппорт, яны папрасілі мяне непрапарцыйна шмат priprio, таму што такія шпількі прадаюць іх новыя толькі ў камплекце з усей суппорта....
    да мяжы ў bdm ведаеце іншыя блокі кіравання, якія можна легка знайсці , я мог бы папрасіць майго механік даверу, калі мяне не выпраўляе , нават калі не ? delphi.....дастаткова таго, што я адчуваю, як мне consigliavi ты порт BDM

а што тычыцца файла, я спадзяюся, што дапамога мне з гэтым справіцца? ведаць-й? у бліжэйшы час на dafarsi....
    я aprofitto вашай дабрыней, каб спытаць, калі вы па-ранейшаму даступныя тыя файлы, EPT і бэн

Вялікі дзякуй!!!
    добры дзень, конрад выбачайце, але паміж майстэрні і шмат людзей у інтэрнэце мяне, вы будзеце бег,я, здаецца, зразумеў, што я чакаю нашы навіны,так як не памятаю, жадае, адказ вы можаце звярнуцца з вашай просьбай?
    дзякуй загадзя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    добры дзень, конрад выбачайце, але паміж майстэрні і шмат людзей у інтэрнэце мяне, вы будзеце бег,я, здаецца, зразумеў, што я чакаю нашы навіны,так як не памятаю, жадае, адказ вы можаце звярнуцца з вашай просьбай?
    дзякуй загадзя.
    Добры дзень усім ....
    Прывітанне Exil77grande , я меў на ўвазе all інтэрфейс ... я ведаю, што я дрэнна патлумачыў . Дзякуй !

вядома,прыходзіць
    Дзякуй SportKnight ! калі ragiungo 80-сцеку і дам вам ведаць

вяртаючыся да выпрабавання ў bdm з іншай эбу , можна парэкамендаваць іншы ecu легка reperibilit? і па нізкіх цэнах ? .... без "лустачку вяндліны"

выбачайце, шмат запытаў, але калі вам пашчасціла мець двух хвілін, каб адказаць мне , я буду вельмі ўдзячны .

Добры дзень , і яшчэ раз дзякуй !

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вядома,прыходзіць
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я думаю, кажучы аб дапамозе інтэрфейсу

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    edc16 і marelli 6f3 павінны быць больш? легка знайсці,напрыклад, знаходзіцеся таксама стары 1.3 mjtd адной кропкі, падрыўнік добра

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    edc16 і marelli 6f3 павінны быць больш? легка знайсці,напрыклад, знаходзіцеся таксама стары 1.3 mjtd адной кропкі, падрыўнік добра
    прывітанне Sportknight ,
    сення я быў падрыўніком, і ен сказаў мне ехаць і паглядзець, калі я ... таго ? што кропкі не было , а машын у мяне знаходзіце шмат але я не ведаў, прызнаць edc16 , над эбу не было напісана edc16 , як я ведаю, калі адна з гэтых пу? спатрэбіцца ?

Дзякуй !

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    звычайна cos? у edc16

EDC_16.JPG

і cos? у edc15

ECU-Bosch-EDC15-CDI-0-281-010-598.jpg
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-11-2013 да 22:57

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    [QUOTE=sportknight;66553], як правіла, cos? у edc16

EDC_16.JPG

і cos? у edc15

ECU-Bosch-EDC15-CDI-0-281-010-598.jpg
    у edc 15 у мяне з'яўляецца малюнак, а edc16 няма ....
    у вобраз edc 15 c'? толькі што напісаў , але ва ўсіх тых, што я бачыў, я не воск, напісаны ne і ne l іншы
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-11-2013 да 22:58

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •