вось фатаграфіі:
marelliMjetmapECM.jpg
marelliMjetmapOk.jpg
вось фатаграфіі:
marelliMjetmapECM.jpg
marelliMjetmapOk.jpg
Цярпенне і цнота моцных..
Ад screen, затым тыя, якія будуць выпраўлення дызель?тады названыя фактары пераўтварэнні восяў і карту...а потым карту педалі, дзе б гэта было?
Я не бачу экран? гэты адрас ? дапушчальным я забыўся сказаць, што з winols
Карты педаль, і тыя, па дадзеных гільдыі, у першым экран манро ce n'? толькі...
я не апублікавана screen... аднак, калі вы паглядзіце на карты ў winols вы разумееце, што гэта не карты педаль бенси sw называе injection engine protection F t cool....
і, паколькі p? англійская, думаю, што ведаю-гэта абарона рухавіка ўпырску паліва ў функцыі тэмпературы рухавіка(coolant)
таму і абмежавальнікам крутоўнага моманту або ўпырску дызельнага паліва называйце, як вам заўгодна, у залежнасці ад тэмп рухавіка.....
c'? нават іншы абмежавальнік дызель-пара ў функцыі тэмпературы дызельнага паліва....
карту dell экран backgroop на ecm-Gp 75cv ? заўседы карту педаль, што я і Марые continiuamo сказаць, што тыя, экрана, размешчаныя Марые....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
аднак, калі вы хочаце зняць сумневы адносна таго, што вы называеце карты педаль....проста восі, дзе вы верыце, бачыць працэнт педалі вы звярнуліся значэнне на восі для 0,004 каэфіцыент пераўтварэння справядлівым, каб праверыць, ці правільны працэнт і вы бачыце, што з'яўляецца.....
калі рахункі не вяртаюцца... пераўтварыць зноў у тое ж значэнне 0,5 і чароўна вы ўбачыце, тэмпература на восі....
Хлопцы, вы ўжо прабачце, але мне выпраўляе, сення ўвечары, праверыўшы, добра Damos я зразумеў, што я няправільна карту, карту педаль, і тое, што вы кажаце, я пераканаўся, чаму? загружаючы файл з пункту 75cv на ecm, я даваў, таксама карты дызель, я бяру назад усе, што я сказаў раней дасылаў поўную карту і метадаў пераўтварэння;
па восі X у нас абароты, як ужо? сказаў, ад вас адлюстроўваюцца ў рэальным без прымянення пераўтварэнняў
па восі y мы маем Становішча педалі акселератара,% фільтраваныя значэнне пераўтварэння 0,004000
на восі z маем N*m ( cio? пара, якая, арыентаванай на карту TrqPropReqTOff ) значэнне пераўтварэнні 0,023438
карты з'яўляюцца асноўнай і спецыяльнасцях, так як потенциометры педалі 2 (асноўны і дадатковы)
Цярпенне і цнота моцных..
для мяне, ці не ? нічога не адбылося...ціхі backgroop...важна ? пагадзіцца на particolait? гэтага ecu....
чаму ўжо? ? р? складанай, чым яго.....
hahahha okkk не хвалюйцеся...да шчасця..капусту!!там я ўжо губляюць выгляд
А, чаму? есць тыя кропкі, у мінус? для "нейтралізаваць" першыя % педалі на высокіх абарачэннях?каб спрыяць вяртанне да мінімуму на высокіх абарачэннях?