Старонка 4 з 111 PrimaПерад ... 234561454104 ... АпошняеUltima
Вынікі з 31 па 40 з 1107
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я не апублікавана screen... аднак, калі вы паглядзіце на карты ў winols вы разумееце, што гэта не карты педаль бенси sw называе injection engine protection F t cool....
    і, паколькі p? англійская, думаю, што ведаю-гэта абарона рухавіка ўпырску паліва ў функцыі тэмпературы рухавіка(coolant)
    таму і абмежавальнікам крутоўнага моманту або ўпырску дызельнага паліва называйце, як вам заўгодна, у залежнасці ад тэмп рухавіка.....
    c'? нават іншы абмежавальнік дызель-пара ў функцыі тэмпературы дызельнага паліва....
    карту dell экран backgroop на ecm-Gp 75cv ? заўседы карту педаль, што я і Марые continiuamo сказаць, што тыя, экрана, размешчаныя Марые....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    аднак, калі вы хочаце зняць сумневы адносна таго, што вы называеце карты педаль....проста восі, дзе вы верыце, бачыць працэнт педалі вы звярнуліся значэнне на восі для 0,004 каэфіцыент пераўтварэння справядлівым, каб праверыць, ці правільны працэнт і вы бачыце, што з'яўляецца.....
    калі рахункі не вяртаюцца... пераўтварыць зноў у тое ж значэнне 0,5 і чароўна вы ўбачыце, тэмпература на восі....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Хлопцы, вы ўжо прабачце, але мне выпраўляе, сення ўвечары, праверыўшы, добра Damos я зразумеў, што я няправільна карту, карту педаль, і тое, што вы кажаце, я пераканаўся, чаму? загружаючы файл з пункту 75cv на ecm, я даваў, таксама карты дызель, я бяру назад усе, што я сказаў раней дасылаў поўную карту і метадаў пераўтварэння;

па восі X у нас абароты, як ужо? сказаў, ад вас адлюстроўваюцца ў рэальным без прымянення пераўтварэнняў
    па восі y мы маем Становішча педалі акселератара,% фільтраваныя значэнне пераўтварэння 0,004000
    на восі z маем N*m ( cio? пара, якая, арыентаванай на карту TrqPropReqTOff ) значэнне пераўтварэнні 0,023438

карты з'яўляюцца асноўнай і спецыяльнасцях, так як потенциометры педалі 2 (асноўны і дадатковы)
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    для мяне, ці не ? нічога не адбылося...ціхі backgroop...важна ? пагадзіцца на particolait? гэтага ecu....
    чаму ўжо? ? р? складанай, чым яго.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    hahahha okkk не хвалюйцеся...да шчасця..капусту!!там я ўжо губляюць выгляд
    А, чаму? есць тыя кропкі, у мінус? для "нейтралізаваць" першыя % педалі на высокіх абарачэннях?каб спрыяць вяртанне да мінімуму на высокіх абарачэннях?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Гэтым, а ў тым, як прадстаўлены ў damos:

mappPed.jpg

Гэта і ў 3d:

mapPed3d.jpg

значэння ідуць не ў ложку, наадварот, адмоўныя моманты, як сцвярджае Манро служаць для таго, каб зрабіць выгляд, cut-off у гэтым выпуску, я заўважыў, што змяніць іх аўтамабіль застаецца злегку паскорыўся пасля sgassata поўнай нагрузкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    дакладна...гэта..вось і служаць, каб спрыяць вяртанне да мінімуму...але, так? робяць, напрыклад, 4500 абаротаў не avr? запыт крутоўнага моманту для першых % педалі...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вельмі дзіўна тое, што карты педаль не прачытаць наадварот...
    ад спасылкі sportknight відаць, што і абмежавальнікі крутоўнага моманту і класічныя часы inj вы чытаеце наадварот...
    то, па логіцы ? гледзячы на форму карты справа да злева форма вельмі падобная на DW есць edc16c......
    для гаворкі адмоўныя моманты...у экран winols чытаю: становішча педалі,% (працэнт) yn/Nm...
    я застаюся ідэя аб тым, што ? адно выпраўленне ў карту на сваім выхадзе....гэта значыць, калі, напрыклад, апошні breack point ? 256nm(лічбы наўздагад)
    ecu интерполирует або лепш адніманне адмоўнага значэння ў станоўчае значэнне для выпраўленне....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Murno вы маеце рацыю, я заблытаўся, чаму? мне здавалася, ваш аватар...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    дакладна...гэта..вось і служаць, каб спрыяць вяртанне да мінімуму...але, так? робяць, напрыклад, 4500 абаротаў не avr? запыт крутоўнага моманту для першых % педалі...
    Мяркуючы па першай вонкавым выглядзе здаецца, што гэта cos?, але, па мне, уваходзіць у гульню, а таксама хуткасць? аўтамабіль, на самай справе на карту, кажа:
    conversion метад (Eng. Speed працы. - Copy of rpmf for TB задачы ,Становішча педалі акселератара,% фільтрацыі)/ N*m

Старонка 4 з 111 PrimaПерад ... 234561454104 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •