Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 60 41-50

Абмеркаванне: Delphi DCM3.7AP і Galletto 2 V53

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    Па-мойму не залежыць ад таго праблема з jtag
    Вы, што думаеце, можа быць ?
    Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    глядзіце,паколькі jtag выкарыстоўвае той жа порт bdm, верагодна, з'яўляюцца інтэграваныя bdm, якія маюць праблемы,ты ўжо? спрабаваў у bdm? чаму? калі добра bdm я сказаў, што гэта бздура :P
    а калі ласка, праверце спасылкі

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    глядзіце,паколькі jtag выкарыстоўвае той жа порт bdm, верагодна, з'яўляюцца інтэграваныя bdm, якія маюць праблемы,ты ўжо? спрабаваў у bdm? чаму? калі добра bdm я сказаў, што гэта бздура :P
    а калі ласка, праверце спасылкі
    праблема ? што я не раблю для працы, але каб запал, і каб яна ў BDM, я павінен знайсці добраахвотніка, які пакіне мяне ў эбу , ці вы думаеце, што знаходзіцца ў поўным беспарадку я магу знайсці па нізкіх коштах мы зможам працаваць .

Што тычыцца спасылкі, не я ? здавалася, абсалютна цяжкімі rieseguirli, як напісана , магчыма p? pi? для зварных швоў ...
    Я спрабаваў тры разы ніжэй, отпаять і прылітаваць, але нічога .

Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    праблема ? што я не раблю для працы, але каб запал, і каб яна ў BDM, я павінен знайсці добраахвотніка, які пакіне мяне ў эбу , ці вы думаеце, што знаходзіцца ў поўным беспарадку я магу знайсці па нізкіх коштах мы зможам працаваць .

Што тычыцца спасылкі, не я ? здавалася, абсалютна цяжкімі rieseguirli, як напісана , магчыма p? pi? для зварных швоў, але мне гэта ўдалося без праблем .
    мовы
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-11-2013 да 08:43

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Даю параду, майстэрняў Mercedes кідаюць у delphi 2.6(мне здаецца) чаму? difettate, паспрабуйце паглядзець, калі табе не адкрываецца

Вы робіце ў jtag

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Даю параду, майстэрняў Mercedes кідаюць у delphi 2.6(мне здаецца) чаму? difettate, паспрабуйце паглядзець, калі табе не адкрываецца

Вы робіце ў jtag
    Дзякуй , паспрабуе? бачыць , нават калі тут, у рыме mercedes для штыфтоў, якія выкарыстоўваюцца ў суппорт, яны папрасілі мяне непрапарцыйна шмат priprio, таму што такія шпількі прадаюць іх новыя толькі ў камплекце з усей суппорта....
    да мяжы ў bdm ведаеце іншыя блокі кіравання, якія можна легка знайсці , я мог бы папрасіць майго механік даверу, калі мяне не выпраўляе , нават калі не ? delphi.....дастаткова таго, што я адчуваю, як мне consigliavi ты порт BDM

а што тычыцца файла, я спадзяюся, што дапамога мне з гэтым справіцца? ведаць-й? у бліжэйшы час на dafarsi....
    я aprofitto вашай дабрыней, каб спытаць, калі вы па-ранейшаму даступныя тыя файлы, EPT і бэн

Вялікі дзякуй!!!

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вядома,прыходзіць
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    Дзякуй , паспрабуе? бачыць , нават калі тут, у рыме mercedes для штыфтоў, якія выкарыстоўваюцца ў суппорт, яны папрасілі мяне непрапарцыйна шмат priprio, таму што такія шпількі прадаюць іх новыя толькі ў камплекце з усей суппорта....
    да мяжы ў bdm ведаеце іншыя блокі кіравання, якія можна легка знайсці , я мог бы папрасіць майго механік даверу, калі мяне не выпраўляе , нават калі не ? delphi.....дастаткова таго, што я адчуваю, як мне consigliavi ты порт BDM

а што тычыцца файла, я спадзяюся, што дапамога мне з гэтым справіцца? ведаць-й? у бліжэйшы час на dafarsi....
    я aprofitto вашай дабрыней, каб спытаць, калі вы па-ранейшаму даступныя тыя файлы, EPT і бэн

Вялікі дзякуй!!!
    добры дзень, конрад выбачайце, але паміж майстэрні і шмат людзей у інтэрнэце мяне, вы будзеце бег,я, здаецца, зразумеў, што я чакаю нашы навіны,так як не памятаю, жадае, адказ вы можаце звярнуцца з вашай просьбай?
    дзякуй загадзя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я думаю, кажучы аб дапамозе інтэрфейсу

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    добры дзень, конрад выбачайце, але паміж майстэрні і шмат людзей у інтэрнэце мяне, вы будзеце бег,я, здаецца, зразумеў, што я чакаю нашы навіны,так як не памятаю, жадае, адказ вы можаце звярнуцца з вашай просьбай?
    дзякуй загадзя.
    Добры дзень усім ....
    Прывітанне Exil77grande , я меў на ўвазе all інтэрфейс ... я ведаю, што я дрэнна патлумачыў . Дзякуй !

вядома,прыходзіць
    Дзякуй SportKnight ! калі ragiungo 80-сцеку і дам вам ведаць

вяртаючыся да выпрабавання ў bdm з іншай эбу , можна парэкамендаваць іншы ecu легка reperibilit? і па нізкіх цэнах ? .... без "лустачку вяндліны"

выбачайце, шмат запытаў, але калі вам пашчасціла мець двух хвілін, каб адказаць мне , я буду вельмі ўдзячны .

Добры дзень , і яшчэ раз дзякуй !

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    edc16 і marelli 6f3 павінны быць больш? легка знайсці,напрыклад, знаходзіцеся таксама стары 1.3 mjtd адной кропкі, падрыўнік добра

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •