карта заканчваецца ў 06FFFF ў 8 біт....
або, калі хочаце, у 06FFFE 16 біт.....
вашага адрасу няма ? у ўвазе..калі то давайце 009886 мы ідзем, у канчатковым выніку ў частку карты прысвечана sw.....
карта заканчваецца ў 06FFFF ў 8 біт....
або, калі хочаце, у 06FFFE 16 біт.....
вашага адрасу няма ? у ўвазе..калі то давайце 009886 мы ідзем, у канчатковым выніку ў частку карты прысвечана sw.....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
vabb? я напісаў "p"? у спешцы, але я думаю вы зразумелі.... калі не ? карту педаль, таму што, дакранаючыся кропак у неспрыяльны маюць праблемы з абмежаваннем абаротаў на педаль газу??
Я не апублікавана нічога, калі ўсе былі ўпэўненыя, а тэст карту і неабходна дакладна размежаваць якія-небудзь сумненні,
Манро негатыўныя моманты, калі яны не будуць кранутыя, нічога не застаецца, што дзейнічаць на карту педалі, трэба сілы дакрануцца да іх, паспрабуйце зрабіць карту, і ты, можа быць, сябе вы разумееце, diquanto я сказаў вам,
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-11-2013 да 18:53
Ок..мы гаворым паветра смажаныя...карты педаль, што на адрасы, якія НЕ ІСНУЮЦЬ, і кропкі ў карту і адмоўныя (якія не з'яўляюцца картамі педалі па-твойму), што зменены даюць памылку, вы не ведаеце, чаму?...
вось фатаграфіі:
marelliMjetmapECM.jpg
marelliMjetmapOk.jpg
Цярпенне і цнота моцных..
Ад screen, затым тыя, якія будуць выпраўлення дызель?тады названыя фактары пераўтварэнні восяў і карту...а потым карту педалі, дзе б гэта было?
Я не бачу экран? гэты адрас ? дапушчальным я забыўся сказаць, што з winols
Карты педаль, і тыя, па дадзеных гільдыі, у першым экран манро ce n'? толькі...