вядома, я магу, але не веру, хто ведае, што ен кажа вам....вы f? бачыць толькі p? карты з фактарамі пераўтварэнні....
рэчы, якія ў вас ужо? апублікавана таксама вы..***** unque табе ездзіць без праблем....
вядома, я магу, але не веру, хто ведае, што ен кажа вам....вы f? бачыць толькі p? карты з фактарамі пераўтварэнні....
рэчы, якія ў вас ужо? апублікавана таксама вы..***** unque табе ездзіць без праблем....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Так..***** і казаў, карты педаль менавіта, бясплатная паркоўка крутоўны момант у нм...і, як адзначае мунро-пры павелічэнні абарачэнняў, у памеры долі педалі памяншаецца попыт...затым гэтую карту варта чытаць наадварот..
гэта значыць у трэцяй радку адпавядае 10% педалі, розныя слупкі, замест гэтага яны ідуць чытаюць справа налева...г.зн. нізкія абароты знаходзяцца справа, высокія павярніце налева...
Карту ў пытанні 6jf a2l winols з роднаснымі і наступную карту ўпырску, карэкцыі f(t паветра):
marelliMjetmapOk.jpg
ж карце на момант 75cv драйвер ecm да гэтага часу:
marelliMjetmapECM.jpg
Цярпенне і цнота моцных..
выявы занадта дробныя, не відаць нічога...
і, аднак таксама прызнаў, што тыя, якія мы называем mappepedale карты карэкцыі дызельнае паліва ў залежнасці ад тэмпературы паветра p..."сапраўдныя" карты педаль, дзе яны і якія??
Я згодны з манро..вобразы занадта малыя...і карты педаль, дзе?і потым, гэта фантом damos, што ты..? надзейна?
infinity...вы можаце быць больш kiaro? ? падручнік для навучання...мы не даем інфа на паўдарогі?![]()
xk? балы ў мінус ідуць не крануты?тлумачэнне?
я павінен прызнаць, што Марые у гэтым tread перш хацелася б зразумець розныя карты, для чаго яны і як яны інтэрпрэтуюць....
тады, магчыма, вы, магчыма, пу? таксама абмеркаваць, які мод лепш, чым іншае, і чаму?......
у дадзены момант мы абмяркоўваем, якія яны на самай справе карты педаль......
вы ведаеце, infinityecu??
Карту педаль ? у абмежавальнік крутоўнага моманту маецца адрас 090886
Негатыўныя моманты не павінны быць закрануты менавіта, чаму? не маюць значэння прырашчэння, вы можаце мець праблемы аднаўлення і абмежаванне абаротаў на праводцы акселератара і інш....
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-11-2013 да 18:52
Упэўнены, што адрас??