вы павінны адкрыць і паглядзець, як яны зроблены знутры, калі вы дасце мне дазвол, месца, фота ўнутры 54
Прывітанне Frantik3 ,
можа быць табе ўдзячны .
Не ? што tente раз можна даць паглядзець нават на фота, што я ўжо? апублікавана ў гэтай тэме ў мой эбу , мне здаецца, што калі-кампанент па-іншаму, чым на фатаграфіі, прыведзенай у дакументацыі FG-tech.
Дзякуй і добрага дня
між тым, вы прыкладаю фотаздымкі таго, што я , я, я ведаю, што вы думаеце ?
прывітанне Frantik3 , у вас есць, каб зрабіць фота ?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-11-2013 да 18:54
Я, магчыма, зразумеў, у чым'? праблема не чытанне і запіс у j-tag ...
Калі я купіў прадукт, і ў той жа дзень, што ? прыехаў не ўдалося запусціць Fg-Tech v53 з windows 7 , убачыў, што прадавец яго прадаваў як сумяшчальныя з гэтай сістэмай я настаяў на тым, каб падтрымку .
Падтрымка прымусіла мяне выканаць памылкова працэдура ? толькі для V51 і не V53 , ад гэтага здаецца, што вы ? адбылося Паніжэнне .
Падтрымка мне пакінуў **** у дапамогу, акрамя таго, прапанова ад іх .
Сення я напісаў larichiesta дапамозе гэтай тэхнічнай якім я думаю, мне прасіць? або адправіць Fg-Tech або я dir? як выканаць абнаўленне (я думаю, што sar? pi? верагодна, першае рашэнне).... таксама, чаму? ад таго, што я зразумеў, ніхто з нас ? мае веды працэдуры абнаўлення , або, можа быць, вы ведаеце, што ?
вам змянілі ept з тым, што v51...паспрабуйце перапісаць тое, што v53,калі не есць, калі прыходжу дадому, а табе прыкладаю![]()
ок дзякуй проста, што гэта не sparisci
выбачайце, але змяняецца ept для вас ? як мяняць Прашыўку або ? яшчэ адна рэч ?
Хоць я пакуль не магу спампаваць ўкладанні, якія вы бы ўдзячны, гэтак жа , прыехаў у 80 msg разгрузкі
дзякуй infinityecu , у той час як прадукт ? на гарантыі , праблем з імі, калі што-то здарыцца.... дзякуй !
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-11-2013 да 18:57
прашыўка, напэўна, не вы змянілі з простай праграмы, чаму? трэба запраграмаваць яго на стале,то, безумоўна, вы запланавалі ept
не есць рызыкі, спакойны!!
Ок ... так, каб ведаць трохі больш? , што функцыя адпавядае турніры адзін раз перанесены ?
працэс, які я ? было зроблена запуску было для fg-tech 51 , так што калі б гэты ept зрабіў бы прайсці мой Fg-tech з 53 па 51 , ці не так ?
(я, здаецца, памятаю, што ў працэдуры было таксама, Bin-файл)
Па-мойму не залежыць ад таго праблема з jtag