Я чытаў эбу bravo з mpps тады я паспрабаваў зняць з l egr з carsoftware 5.0, але мне не апрацоўвае, кажа мне, як звычайна, няправільны файл..вы ведаеце, калі гэты аўтамабіль f?? ці я памыляюся, што-то, альбо мой carsoftware ? адзін? дзякуй
Я чытаў эбу bravo з mpps тады я паспрабаваў зняць з l egr з carsoftware 5.0, але мне не апрацоўвае, кажа мне, як звычайна, няправільны файл..вы ведаеце, калі гэты аўтамабіль f?? ці я памыляюся, што-то, альбо мой carsoftware ? адзін? дзякуй
я толькі што зрабіў гэта, калі хочаце, дашліце мне файл, які табе, я змагу гэта выправіць,? далей ***** або pm чаму? да гэтага часу не магу спампаваць, вядома, усе бясплатна
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Дзякуй Andreap я хацеў бы ведаць, калі ? праблема carsoftware 5.0, або няма..***** unque, не маючы даведнік карыстаюся гэтай магчымасцю, каб postarti файл. калі вам патрэбныя пытанні, адносна сістэм ўпырску дызельнага паліва, а таксама спытаць...
памыляецеся выбраць аўтамабіль сення ? здарылася са мной у пачатку
я спрабаваў іх абодвух edc 16, дзе я памыляюся??дзякуй
у qst кропкі, дашліце мне файл я табе даў*****- я спрабую гэта зрабіць, і дам вам ведаць, чаму? я зрабіў сення для маей машыны, і ў пачатку, я даваў тую ж памылку
цяпер-то я разумею...? больш за 1 Мб..я-аа, я і не заўважыў..
У гэты момант, не маючы іп? каб перачытаць карту (у пазбяганне лічбы. М..), вам неабходна яе ўручную..