Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 22 11-20
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я хацеў бы ведаць, як вы зрабілі, каб праверыць, ці фамільныя ўкладанні ўбачыў, што вы не патрабаванні,ваш адказ павінен быць пераканаўчым, таму што есць 2 рэчы, ці вы мяне пераканаеце сябе добра, ці я вымушаны вітаць вас і barrags або толькі сябе, ці толькі яго паглядзім
    Выбачайце msport, але сумленна кажучы я бачыў абмеркаванне жа размешчана карыстальнікам на іншым форуме, і я зрабіў " капіяваць " і " уставіць думаючы, адказ, які я даў ім, не думаючы, што ўсе яшчэ тут ўкладання я не магу іх праглядаць :-) Pardonnnnnnnnnnnnnn

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў barrags Visualizza Messaggio
    але пеўнік v2 таксама ўключае ў сябе праграмнае забеспячэнне для апрацоўкі карт, або ? толькі hw і sw для чытання файлаў? я, напрыклад, чытаць і пісаць я cmdflash.
    тады я павінен сказаць, што часам caxxeggio з winmap....але, шчыра кажучы, не ведаю, з чаго пачаць.

а я спадзяюся, што не зрабілі беспарадак на форуме, таму што ў мяне не было намеру....я не ведаю, што я зрабіў, але калі што-то я зрабіў, прабачце, хлопцы.
    Barrags я лічу, што няма нічога дрэннага на навучанне ў адным або больш? форум, у рэшце рэшт, вы не робіце нічога дрэннага, і я думаю, com спбгэту таксама я і іншыя робяць тое ж самае, і я думаю, што msport растлумачыць? і sar? згодны, дастаткова таго, што вы кажаце праўду? не схавацца, і ўсе працуе гладка, але потым, зачыніўшы дужкі, і вяртаючыся да нас: "гэта пеўнік v2, я магу толькі сказаць, што ? праграміст, які трэба чытаць і пісаць ecu, і, такім чынам, мець зносіны з ім, то праграмнае забеспячэнне, якое служыць у rimpappare ? яшчэ адна рэч, і есць шмат у звароце, як, напрыклад, ecm titanium,ecm2001, winols,map3d і інш....... затым, у рэшце рэшт ? справа звычкі і c'? хто яе выкарыстоўвае, і проста, і тых, хто выкарыстоўвае pi? у залежнасці ад таго, які circostana і мытні мы знойдзем , каб ваш файл, а я паўтараю вам сказаць, што вы павінны паступова набірацца вопыту, чытаючы, спрабуючы і пішу, часам нават ламаючы і аплачваючы наступствы, чаму? вопыт не толькі латкі, але вы павінны атрымаць guadagnandola з потым..............................Курсы дапамогуць вам зразумець больш? але доказаў, што ты робіш з аўто вы заўседы дапамагаюць лепш зразумець кожнага змены ў тым, што паводзіны машыны пу? ісці супраць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    Я усталяваў winols..я знайшоў кіраўніцтва ў інтэрнэце....але ? казіно, таму што я не разумею, як, каб, калі трэба damos.....мне здаецца, цяжка, як autocad, калі я рабіў чарцеж :-))

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я хацеў бы ведаць, як вы зрабілі, каб праверыць, ці фамільныя ўкладанні ўбачыў, што вы не патрабаванні,ваш адказ павінен быць пераканаўчым, таму што есць 2 рэчы, ці вы мяне пераканаеце сябе добра, ці я вымушаны вітаць вас і barrags або толькі сябе, ці толькі яго паглядзім
    Тое msport я ўжо адказаў нават у barrags практычна я падпісаўся нават на іншых форумах, акрамя гэтага, і я бачыў пост ідэнтычныя barrags у той atro сайт, таму? адказ прастадушна, не думаючы, што я не магу anocra прагляду укладанняў я скапіяваць і ўставіць як? што цюй? таму я прашу прабачэння за гэтую памылку, наіўна ок?

Я усталяваў winols..я знайшоў кіраўніцтва ў інтэрнэце....але ? казіно, таму што я не разумею, як, каб, калі трэба damos.....мне здаецца, цяжка, як autocad, калі я рабіў чарцеж :-))
    Barrags я настойліва рэкамендую, перш чым выкарыстоўваць winols набыць-й? вопыт працы ў галіне вы не даведаецеся ўсе і адразу
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-11-2013 да 22:01

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Тое msport я ўжо адказаў нават у barrags практычна я падпісаўся нават на іншых форумах, акрамя гэтага, і я бачыў пост ідэнтычныя barrags у той atro сайт, таму? адказ прастадушна, не думаючы, што я не магу anocra прагляду укладанняў я скапіяваць і ўставіць як? што цюй? таму я прашу прабачэння за гэтую памылку, наіўна ок?
    ок, пераканаўчы адказ.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    Таму як бы я coninciare? Я хачу дастаткова бачыў, выдаткі раздуць, што я зрабіў, каб купіць, я дабраславіў cmd...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Таму як бы я coninciare? Я хачу дастаткова бачыў, выдаткі раздуць, што я зрабіў, каб купіць, я дабраславіў cmd...
    Купіць прыгожы пеўнік v2 нават клон выдатнага якасці? і пачынаецца вы ўбачыце, што паступова вы даведаецеся, але калі не ў пачатку, ніколі не рабі нічога

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Купіць прыгожы пеўнік v2 нават клон выдатнага якасці? і пачынаецца вы ўбачыце, што паступова вы даведаецеся, але калі не ў пачатку, ніколі не рабі нічога
    Вы, я заўважыў, што вы купляеце досыць мала, а таксама edc 17, які з дапамогай cmd flash не раблю, таму што я не купіў загрузкі tricore, якая стаіць у сталіцы.
    але што з гэтага ? у тым ліку і sw, для mappre з пеўнік? ? гэта я не разумею. Таму што я базу дадзеных з сотняй файлаў паміж врі і мод у мяне ўжо ў пк, таму што трэба, каб чытаць і пісаць у auro ў мяне. Таму мая ідэя ? пашукаць праграмнае забеспячэнне для пачаткоўцаў такім чынам, каб пачаць глядзець файлы, якія мне рабілі іншыя. Я кажу, добра? :-)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    мяккая winmap, што і з gallo2 клон не працуе, але мне здаецца, што вы ўжо маеце, іншы soft вельмі добрыя і досыць простая ў засваенні і titanium, якія вы можаце знайсці ў сеткі, што мне цікава (і гэта тое, што я прасіў два разы, з чым вы іх партый, тыя файлы, што, калі вы навічок, вы пайшлі купляць cmd выдаткаваўшы на ўра.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    файлы, якія ты дазволіў ім страціць хаця б тое, што не ад надзейнага крыніцы,якому вы давяраеце, для адпачынку, калі вы хочаце стаць гаспадаром мы арганізуем курсы падрыхтоўкі на 100% для атрымання дадатковай інфармацыі вы можаце звязацца з намі праз ***** пакінуўшы свой дастаўкі, і мы звяжамся з вамі на кароткі час,хто з намі цяпер працуе ў адзіночку, і тут на форуме есць па меншай меры 5 членаў, якія магу пацвердзіць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •