Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-25 25 -

Абмеркаванне: defap Doblo 1.3mj-85cv-3455D182-51839150

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Мне патлумачылі, што flash і micro ідуць у пары, я проста баюся, што, змяніўшы толькі flash не едзьце-й?
    Я спрабую, калі не пачынаецца я вярнуся, мой сябар bdm і абавязаны пісаць.. хихи

Ps. Калі вы пішаце файл пашкоджаны вірусам ,так што ўсе ў нуль ставіць нас жыцце, а затым bdm не прызнае, яшчэ і блок кіравання. Пішу гэта таму, што? ? першы раз, калі я, здараецца, і, на шчасце, я быў у стане вярнуцца.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alecsx Visualizza Messaggio
    Мне патлумачылі, што flash і micro ідуць у пары, я проста баюся, што, змяніўшы толькі flash не едзьце-й?
    Я спрабую, калі не пачынаецца я вярнуся, мой сябар bdm і абавязаны пісаць.. хихи

Ps. Калі вы пішаце файл пашкоджаны вірусам ,так што ўсе ў нуль ставіць нас жыцце, а затым bdm не прызнае, яшчэ і блок кіравання. Пішу гэта таму, што? ? першы раз, калі я, здараецца, і, на шчасце, я быў у стане вярнуцца.
    Калі ў вас есць Mpps вы можаце проста разрэзаць файл на 1 мб і запісаць без праблем мікра-і розныя рэчы, яны ecu простых цяжка заблакаваць, і большасць раз, што яны блакуюць iprendi перапісаўшы файлы
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Калі ў вас есць Mpps вы можаце проста разрэзаць файл на 1 мб і запісаць без праблем мікра-і розныя рэчы, яны ecu простых, цяжка замацаваць і maggioparte раз, якія блакуюць iprendi перапісаўшы файлы
    ? тое, што зрабіў, і гэта было выдатна .у *******тая ? было ўзяць flash 2 мегапіксэльная і запішыце яго ў паслядоўны з гала. Я не бачыў, што певень піша мікра-і flash зборкі 513 + 2048

Не павінна было здарыцца я ? ўрок.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alecsx Visualizza Messaggio

не ? абсалютна дакладна, калі ў вас спакаваным у flasch таму што ў вас напісана, паслядоўны вы можаце ўзяць любы файл гэтага soft 3455d182 і выражыце яе і выправіць яе, правільна так: ці вы карыстаецеся ktag або fgtech або bdm або dissaldi у flasch і пакладзеце на праграміста, веліч і ўсе ж, 2MEGA затым табе мікра не даюць абсалютна нічога.
    што інструменты ў вас есць у вашым распараджэнні, я скажу вам, як гэта зрабіць?
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •