Barrags я лічу, што няма нічога дрэннага на навучанне ў адным або больш? форум, у рэшце рэшт, вы не робіце нічога дрэннага, і я думаю, com спбгэту таксама я і іншыя робяць тое ж самае, і я думаю, што msport растлумачыць? і sar? згодны, дастаткова таго, што вы кажаце праўду? не схавацца, і ўсе працуе гладка, але потым, зачыніўшы дужкі, і вяртаючыся да нас: "гэта пеўнік v2, я магу толькі сказаць, што ? праграміст, які трэба чытаць і пісаць ecu, і, такім чынам, мець зносіны з ім, то праграмнае забеспячэнне, якое служыць у rimpappare ? яшчэ адна рэч, і есць шмат у звароце, як, напрыклад, ecm titanium,ecm2001, winols,map3d і інш....... затым, у рэшце рэшт ? справа звычкі і c'? хто яе выкарыстоўвае, і проста, і тых, хто выкарыстоўвае pi? у залежнасці ад таго, які circostana і мытні мы знойдзем , каб ваш файл, а я паўтараю вам сказаць, што вы павінны паступова набірацца вопыту, чытаючы, спрабуючы і пішу, часам нават ламаючы і аплачваючы наступствы, чаму? вопыт не толькі латкі, але вы павінны атрымаць guadagnandola з потым..............................Курсы дапамогуць вам зразумець больш? але доказаў, што ты робіш з аўто вы заўседы дапамагаюць лепш зразумець кожнага змены ў тым, што паводзіны машыны пу? ісці супраць