Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 22 11-20

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў barrags Visualizza Messaggio
    але пеўнік v2 таксама ўключае ў сябе праграмнае забеспячэнне для апрацоўкі карт, або ? толькі hw і sw для чытання файлаў? я, напрыклад, чытаць і пісаць я cmdflash.
    тады я павінен сказаць, што часам caxxeggio з winmap....але, шчыра кажучы, не ведаю, з чаго пачаць.

а я спадзяюся, што не зрабілі беспарадак на форуме, таму што ў мяне не было намеру....я не ведаю, што я зрабіў, але калі што-то я зрабіў, прабачце, хлопцы.
    Barrags я лічу, што няма нічога дрэннага на навучанне ў адным або больш? форум, у рэшце рэшт, вы не робіце нічога дрэннага, і я думаю, com спбгэту таксама я і іншыя робяць тое ж самае, і я думаю, што msport растлумачыць? і sar? згодны, дастаткова таго, што вы кажаце праўду? не схавацца, і ўсе працуе гладка, але потым, зачыніўшы дужкі, і вяртаючыся да нас: "гэта пеўнік v2, я магу толькі сказаць, што ? праграміст, які трэба чытаць і пісаць ecu, і, такім чынам, мець зносіны з ім, то праграмнае забеспячэнне, якое служыць у rimpappare ? яшчэ адна рэч, і есць шмат у звароце, як, напрыклад, ecm titanium,ecm2001, winols,map3d і інш....... затым, у рэшце рэшт ? справа звычкі і c'? хто яе выкарыстоўвае, і проста, і тых, хто выкарыстоўвае pi? у залежнасці ад таго, які circostana і мытні мы знойдзем , каб ваш файл, а я паўтараю вам сказаць, што вы павінны паступова набірацца вопыту, чытаючы, спрабуючы і пішу, часам нават ламаючы і аплачваючы наступствы, чаму? вопыт не толькі латкі, але вы павінны атрымаць guadagnandola з потым..............................Курсы дапамогуць вам зразумець больш? але доказаў, што ты робіш з аўто вы заўседы дапамагаюць лепш зразумець кожнага змены ў тым, што паводзіны машыны пу? ісці супраць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    час barrags часткі moddare 300 бар і 8 мм3 дызель.....
    я б сказаў, p? занадта рана...потым, аднак, калі вы не закране rail не ў тым сэнсе, moddare час пасля 1600 бар..
    педаль патрабаваць каля 430 нм, так жа як і ў лім пара, але не перайсці, паглядзіце, што ў карце нм>iq, каб мець, што пара служаць 97mm3 дызель...ты ў наш час вы "зашчапка" 88mm3 больш або менш...тое, што пара не c'? ты..
    турба мне не падабаецца, нічога не зрабілі гэта такім чынам, і, як кажа infinityecu не дакрануўся да яго абмежавальнікі на самай справе вы амаль 1,6 бар press turbo, але лім усе на врі ў 1,5....не вы d? няспраўнасці ў турба??
    праблема, што "сцены" у 5? і 6? і прыпісаць, хутчэй за ўсе, для дасягнення...даруй врі і доказы...
    я хацеў бы спытаць, якія гэтыя моды з драйвера..тыпу 1C1FAE і 1C7C98...
    у астатнім то сказаў infinityecu....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    файл мне зрабіў мой сябар, я...я толькі зрабіць сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf з раз. я думаў, што, па меншай меры, два апошніх былі зробленыя прыстойна. ? лепш ecusafev2

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    файл мне зрабіў мой сябар, я...я толькі зрабіць сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf з раз. я думаў, што, па меншай меры, два апошніх былі зробленыя прыстойна. ? лепш ecusafev2
    egr і fap не былі кранутыя, што вы чыталі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    Я усталяваў winols..я знайшоў кіраўніцтва ў інтэрнэце....але ? казіно, таму што я не разумею, як, каб, калі трэба damos.....мне здаецца, цяжка, як autocad, калі я рабіў чарцеж :-))

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    Таму як бы я coninciare? Я хачу дастаткова бачыў, выдаткі раздуць, што я зрабіў, каб купіць, я дабраславіў cmd...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Таму як бы я coninciare? Я хачу дастаткова бачыў, выдаткі раздуць, што я зрабіў, каб купіць, я дабраславіў cmd...
    Купіць прыгожы пеўнік v2 нават клон выдатнага якасці? і пачынаецца вы ўбачыце, што паступова вы даведаецеся, але калі не ў пачатку, ніколі не рабі нічога

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    54
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Купіць прыгожы пеўнік v2 нават клон выдатнага якасці? і пачынаецца вы ўбачыце, што паступова вы даведаецеся, але калі не ў пачатку, ніколі не рабі нічога
    Вы, я заўважыў, што вы купляеце досыць мала, а таксама edc 17, які з дапамогай cmd flash не раблю, таму што я не купіў загрузкі tricore, якая стаіць у сталіцы.
    але што з гэтага ? у тым ліку і sw, для mappre з пеўнік? ? гэта я не разумею. Таму што я базу дадзеных з сотняй файлаў паміж врі і мод у мяне ўжо ў пк, таму што трэба, каб чытаць і пісаць у auro ў мяне. Таму мая ідэя ? пашукаць праграмнае забеспячэнне для пачаткоўцаў такім чынам, каб пачаць глядзець файлы, якія мне рабілі іншыя. Я кажу, добра? :-)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    мяккая winmap, што і з gallo2 клон не працуе, але мне здаецца, што вы ўжо маеце, іншы soft вельмі добрыя і досыць простая ў засваенні і titanium, якія вы можаце знайсці ў сеткі, што мне цікава (і гэта тое, што я прасіў два разы, з чым вы іх партый, тыя файлы, што, калі вы навічок, вы пайшлі купляць cmd выдаткаваўшы на ўра.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    файлы, якія ты дазволіў ім страціць хаця б тое, што не ад надзейнага крыніцы,якому вы давяраеце, для адпачынку, калі вы хочаце стаць гаспадаром мы арганізуем курсы падрыхтоўкі на 100% для атрымання дадатковай інфармацыі вы можаце звязацца з намі праз ***** пакінуўшы свой дастаўкі, і мы звяжамся з вамі на кароткі час,хто з намі цяпер працуе ў адзіночку, і тут на форуме есць па меншай меры 5 членаў, якія магу пацвердзіць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •