у панядзелак я атрымліваю kess . ? сумяшчальная з bdm 100? я маю на ўвазе з kess, я магу пісаць блаславіў micro 516kb??
файл я ўзяў з онлайн сэрвіс, а таксама яны толькі гэтага фармату . я напісаў ад аднаго з bdm і пайшоў benissimo. але ў якасці доказу мы сабралі арыгінальная карта думаючы, а затым замяніць яго mpps . толькі што то я не пакідала яшчэ пісаць з mpps.
потым гэты сябар зрабіў няправільна пісаць scrivendomi пашкоджаны файл у мікра-і bdm не мог больш прызнаваць мікра. таму як толькі ўдалося пакласці яго назад, як гэта было!? мыць рукі .
цяпер ? усе, слыннай, але ў мяне карту, якую я падаў сэрвіс онлайн -, і мікра -, што даў мне сябар, я не хацеў бы, што карта не сумяшчальная з мікра .
? здагадка, магчыма, панядзелка? я пішу толькі flash ў bdm з гала, а ? усе ў парадку.
я bakup conpleto ложак з bdm100, калі вы павінны былі служыць месца
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
вы павінны выканаць замена dpf дыягназ, так што ўсе лічыльнікі ідуць да нуля, у тым ліку % засмечвання
бачыў увесь пост вельмі бянтэжыла riesumo што ў пазбяганне непаразуменняў на нашай працы:
блок кіравання заблакаваны карыстальнікам, усярэдзіне defap не зроблена намі, што было не вельмі добра.
мы паслалі рэзервовага капіявання ў іншае вымярэнне, чым тое, што чытае яго bdm з defap працуе, што ен сам пацьвердзіў, а затым машыны ў рух і dpf ок, але запраграмавана з bdm яго аднаго.
потым напісаў карту ў паслядоўны з mpps ribloccando эбу і з ім bdm 100, які чытае і піша з іншага памеру нашага рэзервовага капіявання і не ў стане больш вярнуцца ад свайго сябра, што ен напісаў наш рэзервовага капіявання вы бяжыце і " зноў мае патрэбу ў рамонце.
спадзяюся, цяпер ясна ўсе адзін аднаго.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Дзякуй msport не пазнаў бы, лепш сумаваць,
Расследаванне блытаніны атрымалася толькі я.
Выснова :
А Пу? быць, што habbia gi? вырашыць тое я даведаюся, у панядзелак? у майстэрні.
B. Мне трэба або bdm 100 да цяперашняга часу або файл у мой заказ.
Дзякуй усім за супрацоўніцтва.