Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 25 11-20

Абмеркаванне: defap Doblo 1.3mj-85cv-3455D182-51839150

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alecsx Visualizza Messaggio
    магчыма, што адзіны інструмент, які чытае micro 516 і bdm 100, і я не лічу, мікра-ложак або ktag або певень .

Вы, на жаль ....я певень, цьфу.... І файлы ложку з bdm 100 ці яшчэ kess І кампаніі...
    Мы не можам іх запісаць....на жаль, і так.... Пошту файл, дык хто-то цябе можа глядзець.......я яшчэ не ніколі не рабіў гэтага тыпу машыны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    у панядзелак я атрымліваю kess . ? сумяшчальная з bdm 100? я маю на ўвазе з kess, я магу пісаць блаславіў micro 516kb??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    у панядзелак я атрымліваю kess . ? сумяшчальная з bdm 100? я маю на ўвазе з kess, я магу пісаць блаславіў micro 516kb??
    Не ведаю, за чытанне і паглядзіце, як вы сыходзіць, калі і роўную напісаць....але прабачце, калі у вас есць нейкія памылкі чытаць файлы нават з певень, што хто-то глядзіць ce serv. Анлайн і бачаць, што яны могуць зрабіць.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    Не ведаю, за чытанне і паглядзіце, як вы сыходзіць, калі і роўную напісаць....але прабачце, калі у вас есць нейкія памылкі чытаць файлы нават з певень, што хто-то глядзіць ce serv. Анлайн і бачаць, што яны могуць зрабіць.....
    файл я ўзяў з онлайн сэрвіс, а таксама яны толькі гэтага фармату . я напісаў ад аднаго з bdm і пайшоў benissimo. але ў якасці доказу мы сабралі арыгінальная карта думаючы, а затым замяніць яго mpps . толькі што то я не пакідала яшчэ пісаць з mpps.
    потым гэты сябар зрабіў няправільна пісаць scrivendomi пашкоджаны файл у мікра-і bdm не мог больш прызнаваць мікра. таму як толькі ўдалося пакласці яго назад, як гэта было!? мыць рукі .
    цяпер ? усе, слыннай, але ў мяне карту, якую я падаў сэрвіс онлайн -, і мікра -, што даў мне сябар, я не хацеў бы, што карта не сумяшчальная з мікра .
    ? здагадка, магчыма, панядзелка? я пішу толькі flash ў bdm з гала, а ? усе ў парадку.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    я bakup conpleto ложак з bdm100, калі вы павінны былі служыць месца
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    вы павінны выканаць замена dpf дыягназ, так што ўсе лічыльнікі ідуць да нуля, у тым ліку % засмечвання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    я bakup conpleto ложак з bdm100, калі вы павінны былі служыць месца
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    вы павінны выканаць замена dpf дыягназ, так што ўсе лічыльнікі ідуць да нуля, у тым ліку % засмечвання
    дзякую цябе ? доказ таго, што я зрабіў бы, так ці інакш . панядзелак? будзе першае выпрабаванне.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    бачыў увесь пост вельмі бянтэжыла riesumo што ў пазбяганне непаразуменняў на нашай працы:

блок кіравання заблакаваны карыстальнікам, усярэдзіне defap не зроблена намі, што было не вельмі добра.
    мы паслалі рэзервовага капіявання ў іншае вымярэнне, чым тое, што чытае яго bdm з defap працуе, што ен сам пацьвердзіў, а затым машыны ў рух і dpf ок, але запраграмавана з bdm яго аднаго.
    потым напісаў карту ў паслядоўны з mpps ribloccando эбу і з ім bdm 100, які чытае і піша з іншага памеру нашага рэзервовага капіявання і не ў стане больш вярнуцца ад свайго сябра, што ен напісаў наш рэзервовага капіявання вы бяжыце і " зноў мае патрэбу ў рамонце.
    спадзяюся, цяпер ясна ўсе адзін аднаго.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    87
    Дзякуй msport не пазнаў бы, лепш сумаваць,
    Расследаванне блытаніны атрымалася толькі я.
    Выснова :
    А Пу? быць, што habbia gi? вырашыць тое я даведаюся, у панядзелак? у майстэрні.
    B. Мне трэба або bdm 100 да цяперашняга часу або файл у мой заказ.

Дзякуй усім за супрацоўніцтва.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Дзякуй msport не пазнаў бы, лепш сумаваць,
    Расследаванне блытаніны атрымалася толькі я.
    Выснова :
    А Пу? быць, што habbia gi? вырашыць тое я даведаюся, у панядзелак? у майстэрні.
    B. Мне трэба або bdm 100 да цяперашняга часу або файл у мой заказ.

Дзякуй усім за супрацоўніцтва.
    што б вашыя вымярэння ? у любым выпадку, калі вы заблакавалі flasch вам не патрабуецца файл на мікра
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •