Старонка 1 з 25 12311 ... АпошняеUltima
Вынікі 1-10 з 250
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817

водгукі пра паслугі professionalchiptuning

прывітанне ўсім,я адкрываю гэты раздзел для таго, каб даць магчымасць нашым супрацоўнікам паведаміць тут свой вопыт, спадзяюся, станоўчы heehhe з professionalchiptuning,то вы можаце напісаць якія паслугі мы зрабілі, і як мы гулялі,мы дзякуем вас загадзя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    Сення днем, у 15:00, я прасіў файл nofap на renault trafic, на працягу паўгадзіны я зрабіў файл, я загрузіў у сярэдзіне што ? вядома, партыя адразу і без памылак!
    цяпер толькі час, я dir? калі файл працуе правільна на 100%, але я ўпэўнены, што sar? cos?!
    Дзякуй, admin professionalchiptuning для seriet? і наяўнасць? даказана!

Для дакладнасці на мінулым тыдні, я прасіў файл nofap для iveco, таксама гэты файл ? было зроблена ў хуткім часе, на жаль, для? я яшчэ не дабраўся, каб праверыць гэты файл!
    Як толькі з гэтым справіцца? плакат? каментар і за тое!

Яшчэ раз дзякуй!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    дзякуй табе за давер, вядома, з любой праблемай мы тут.

garret
    Guest
    хлопцы, пасля таго, як я паспрабаваў змяніць файл маей e60 з вынік вельмі дрэнны, я звярнуўся да некаторых сяброў для меркаванне, але ў рэшце рэшт я вырашыў змясціць сябе ў руках сэрвіс онлайн-адлюстравання форуму, магу толькі сказаць, што згулялі працы паважаныя, былі хуткія і дакладныя, па цане pi? што, шчыра кажучы, я магу толькі падзякаваць каманду і паведаміць яму, каб усе зацікаўленыя бакі, выдатная праца, хлопцы працягвайце cos?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    У імя супрацоўнікаў дзякую цябе і спадзяюся, што вы засталіся задаволеныя ,аднак я хачу падкрэсліць, што наш сябар прымусіў нас папацець, каб пакінуць яго рады, і personalizzargli карту, як лепш, хацеў, каб усе, што ў наяўнасці.

garret
    Guest
    хе-хе s? на жаль, я пракляты, мітуслівы ? вы зрабілі выдатную працу яшчэ раз дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    2
    Чыста выпадкова, я знайшоў у сетцы гэты форум...
    Для інтуіцыі я давяраў...
    І cos? я хацеў, каб мяне перапрызначыць мая чырвоная 156 jtd 115cv...
    Вельмі патрабавальная, але msport ? быў вельмі цярплівы і з многіх выпрабаванняў мы прыйшлі да высновы, канкрэтная...а цяпер я ўпершыню вельмі магутны.. аказанне лінейны.. нуль праблем аднаўлення.. нуль вібрацыі летаць..!!! ведае, што робіць! і робіць гэта!!! не робіць па чутках!!!
    Я быў вельмі рады, работ і парады....
    Дзякуй....

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    добры дзень, іосіф,ваш праўнік станоўчы бонус у professionalchiptuning такім чынам, вельмі sodisfacente з самага пачатку, што машына не арыгінальная, а для гэтага мы павінны былі зрабіць шмат працы ad-hoc,да ***** кантакт для атрымання info гучаў так:

ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 8V 115CV:
    МАНТУЕ: - турбіна арыгінал апрацаваны з гайкай сціску-й? вялікая механікі і геаметрыі;
    - трубаправоды ахаладжальніка наддувочного паветра сталі;
    - разгрузка цалкам ****** ад турбіны да тэрмінала;
    - вал Каломба і Bariani вулічнага выкарыстання сярэдняга;
    - ўзмоцненага счаплення ад Fiorentini змены.
    Перапрызначэння вельмі ўпартыя, што смол вельмі высокі(tirateci-й? коней магчымых) і адмова працы сістэмы рэцыркуляцыі ог.
    праграміст, які выкарыстоўваецца ? у MPPS.

тады мы менавіта імкнемся, каб паспрабаваць зрабіць максімум,мы спадзяемся супрацоўнічаць зноў з вамі,акрамя таго, што вам цікава, калі вы можаце перайсці ў раздзел прэзентацыі, так вы прысутнічалі на астатнія супольнасці,добры вечар.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    дзякуй усім вам за гатоўнасць? асабліва да адміну і msport учора праблемы з пункту блакаваны сення ok, што rivola на нашых дарогах

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    дзякуй, было прыемна з табой дапамагчы, але ў асноўным ад цябе...... добрая праца.

Старонка 1 з 25 12311 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •