Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima
Вынікі з 69 41-50

Абмеркаванне: kess v2 або fgtech galletto v2?

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    вы на самай справе за тое, што яны каштуюць ? добрая справа, я адзінае, што мне не ўдалося прымусіць працаваць у BDM, магчыма, для файла FTDI,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    як заўседы я кажу, лепш v53-кітайску з усіх пунктаў гледжання
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    як заўседы я кажу, лепш v53-кітайску з усіх пунктаў гледжання
    ? шчыра кажучы, калі ў вас абодвух ? яшчэ лепш, чаму? часам з інструментам, можна зрабіць што-тое, што з другога, не ? можна, а часам наадварот ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    у гэтым і заключаецца момант вы не можаце? сказаць, што адзін ? лепш, чым іншыя, калі вы іх усе вы на крок наперадзе таго, што не робіць адзін-робіць іншы, тое, што тычыцца як працуюць дзве зусім розныя інструменты....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    be, вядома, калі б я kessv2 і ktag, безумоўна, я б паставіў лепш пеўня, але ў мяне склалася ўражанне, што яны робяць тую ж працу, таму было б больш? што яшчэ пытанне цаны...

што тычыцца клонаў, замест таго, у цяперашні час топ ? у v53, калі ен працуе...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    калі вы кажаце крычы , я цябе магу запэўніць, што вы памыляецеся,kess+ktag, не на ўсіх, лепш пеўня, і я скажу вам, чаму? арыгінальныя, я іх усе і тры роўныя і кампенсуюць адзін аднаго, напрыклад, banal, певень таму edc17c10 групы psa паслядоўны і kess, няма, наадварот kess таму edc17c18 opel ад паслядоўнага і певень no...............гэта, так сказаць, а conpensano свае недахопы адзін аднаго
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    вы ? праўда, калі трапіла ў пратаколы ? так часам адзін робіць, іншы няма, а затым вырашаць ? некаторыя, як сродку дыягностыкі, вы не можаце толькі адно, трэба па крайняй меры два сапраўдных потым ты крычы яшчэ лепш......

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на сенняшні дзень, маючы ktag і kess v2 крычы не была машына прысутнічае ў сьпісе, што я не мог зрабіць, спаслаўшыся на іншыя праграмісты замест таго, калегі з певень афіцыйныя павінен быў прыйсці да мяне, таму што яны не маглі зрабіць нейкі машыны ў спісе з самага пачатку, што іх відаў дапамогі, казаў, sempra тое ж самае (дзіўна, нам ніколі не здаралася),не кажучы ўжо аб надзейнасці-на самай справе з kess сення, што я затрымаўся толькі 2 блока кіравання на сотні, а затым здабываюцца заўседы ў паслядоўны з функцыяй аднаўлення замест пеўня пакінуць жадаць лепшага і можа пацвердзіць карыстальнік michell, што ў апошні час ен заблякаваныя больш, чым напісаныя без праблем і такога роду дапамогу заўседы кажа адны і тыя ж рэчы (дзіўна, нам ніколі не давялося).
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-11-2013 да 09:58
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Прывітанне ўсім я новы член. У мяне сумнення, што купіць x супаставіць, але цяпер, калі я прачытаў усе вашы форумы я больш заблыталіся. Я пачынаю цяпер, і я хачу зрабіць курс і купіць клонаў больш падыходзіць для маіх патрэбаў, гэта значыць, то няма фап няма egr scodifiche, змяніць некаторыя карты для аўто, самыя распаўсюджаныя, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензін, што дызель, што параіце, дапамажыце

Выбачайце, калі ў мяне не завяршылі свае выступленне. Як я ўжо пісаў раней, мяне клічуць гаэтана яго гульня мне 29 гадоў, правінцыя (en), механік, больш за 14 гадоў, я зарэгістраваны на гэтым форуме, таму што я думаю, што гэта важна х мне і не можа служыць ў будучыні, і, аднак, я павінен сказаць, што вы гатовыя і пакорлівымі.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 02-02-2014 да 15:21

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў механік 85 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім я новы член. У мяне сумнення, што купіць x супаставіць, але цяпер, калі я прачытаў усе вашы форумы я больш заблыталіся. Я пачынаю цяпер, і я хачу зрабіць курс і купіць клонаў больш падыходзіць для маіх патрэбаў, гэта значыць, то няма фап няма egr scodifiche, змяніць некаторыя карты для аўто, самыя распаўсюджаныя, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензін, што дызель, што параіце, дапамажыце
    Вазьмі fg-tech v53 як ? параілі мне

Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •