Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40-69

Абмеркаванне: kess v2 або fgtech galletto v2?

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Прабачце , але, бачачы, што я чытаю шмат паведамленняў (пу? быць, што хто-то мяне ? бег), у якім усе вы, пытаюся, які ? правільны, а які не , у пі? я адказы мой працуе выдатна ? пытанне поспехі..... але вы не можаце зрабіць прыгожы абмеркаванне дзе ўдача, мы спрабуем абмежаваць яго, нават, чаму? а калі вы кажаце пра няшчасце вы кідаеце грошы , мне было цікава, калі тыя Пашанцуе, могуць размяшчаць фота абсталяванне , магчыма, калі бачныя і чытаюцца нават напісана з асноўных фішак .
    Я думаю, што, робячы так, магчыма, проста р? яму не пашанцавала (як і мне) .

Дзякуй

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    Прабачце , але, бачачы, што я чытаю шмат паведамленняў (пу? быць, што хто-то мяне ? бег), у якім усе вы, пытаюся, які ? правільны, а які не , у пі? я адказы мой працуе выдатна ? пытанне поспехі..... але вы не можаце зрабіць прыгожы абмеркаванне дзе ўдача, мы спрабуем абмежаваць яго, нават, чаму? а калі вы кажаце пра няшчасце вы кідаеце грошы , мне было цікава, калі тыя Пашанцуе, могуць размяшчаць фота абсталяванне , магчыма, калі бачныя і чытаюцца нават напісана з асноўных фішак .

Дзякуй
    Ты маеш рацыю конрад як раз у мяне есць час, каб зрабіць фатаграфіі на каня, спешыўся месца ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    пачала з мае , Фота FG-tech V53 кампаненты не даступныя для чытання (з ключом) .
    у Fgtech ў пытанні, здаецца, не працуе для j-tag з Delphi DCM3.7AP
    мне шкада, што мы ўсе яшчэ не можам праглядаць фатаграфіі (па крайняй меры да 80 паведамленняў) .

Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    як не сказаў , здаецца, што ў гэтай тэме (http://www.professionalchiptuning.ne...sione-galletto) c'? карыстальнік, які тлумачыць некаторыя рэчы, на запчасткі , можа быць, імкнуся іх, і з запытамі руху .
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 31-10-2013 да 21:26

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    я чакаў, што пытанне ваш Infinityecu, што выходзіць палітыка з суб'ектамі,
    учора я быў у працэсе абнаўлення дыягнастычных і акцыі, дыягнастычных прэпаратаў,
    есць imformati, што ў адпаведнасці з законам, прынятым у 2011 годзе з Гары
    накладвае на будаўнікоў сколкава? каб атрымаць доступ аператараў, механікаў.
    Проста мець інтэрфейс TXT зарэгістравацца на дылераў, упаўнаважаных з мікра падпіскі і зрабіце ўсе тое, што робіць ўпаўнаважаных дылерскіх, ( АЛЕ я КАЖУ ЎСЕ )? р? складаны, але будзе працаваць добра. Яны паклалі канец людзі вымушаныя плаціць добрыя грошы, каб адрамантаваць свой аўтамабіль у дылерскі цэнтр

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Peppino Visualizza Messaggio
    учора я быў у працэсе абнаўлення дыягнастычных і акцыі, дыягнастычных прэпаратаў,
    Проста мець інтэрфейс TXT зарэгістравацца на дылераў, упаўнаважаных з мікра падпіскі і зрабіце ўсе тое, што робіць ўпаўнаважаных дылерскіх, ( АЛЕ я КАЖУ ЎСЕ )? р? складаны, але будзе працаваць добра. Яны паклалі канец людзі вымушаныя плаціць добрыя грошы, каб адрамантаваць свой аўтамабіль у дылерскі цэнтр
    на працягу першых 2 гадоў выхад мадэлі дамоў не абавязаныя не даць нічога, то з трэцяга "павінны", але яны платныя і не заўседы мікра падпіскі, наадварот, я магу гарантаваць, што часам яны вельмі дарагія.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Peppino Visualizza Messaggio
    Па-мойму нарадзілася закон нараджаецца падман, паважаны пепіна і ну і раз портер на самай справе лічыць, што мы знаходзімся ў італіі :-)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    дылераў, упаўнаважаных думаю, што працаваць усе менш і менш,
    і, такім чынам, вытворцы incasseranno пшанічнай мільенаў Еўра, будуць і кантракты на час штогадовыя.
    колькі тысяч механічныя майстэрні есць у Еўропе падумайце дылераў плацяць невялікі падпіскі дом будаўнік такім чынам,
    incasser? грошы па ўсім свеце.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    вы збіраецеся быць і гаворкі, калі мы гаворым аб законах і г. д., мы стараемся падтрымліваць актыўная тэма для абмеркавання і не турбавацца аб палітыцы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    у адрозненне ад Пеўня ці іншы карыстацкі інтэрфейс, незалежна ад, інтэрфейсу новага пакалення, TXT iso 22900 злучыць з вытворцаў ці дылераў, а таксама blockquote? час, дагавор, поўны гадавы , 1 месяц, 2 месяцы, etc . нават 1 гадзіну, як VW. як закадаваць ключ, прымяненне 10 хвілін, вы купілі на 1 гадзіну ў вас застаецца яшчэ 50 хвілін.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я ўзяў v53-кітайску, і я праверыў гэта на jtag з delphi 2.6 merdedes і ў bdm з марелли і edc16,лінія k з dde4 bwm і цяпер не мае няправільны ўдар? без ключа, і ў мяне не было праблем падчас усталеўкі
    у мяне ўсталяваная ас windows xp,я змяніў дату,ўстаноўкі моў і загрузіў праграму,усе выдатна!!

каштуе менш, чым ktag і kessv2 і робіць адны і тыя ж рэчы... без праблем маркера...
    калі робіць усе так, як трэба бяспечна ? лепш ktag і kessv2, як кошт / прадукцыйнасць!!

Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •