дзякуй, хлопцыу кожнага есць свае перавагі, як я бачу...
і яшчэ пытанне...што для iaw 59f ? які праграміст? таксама для гэтых ecu там сотні праграмістаў...
напрыклад, пеўнік і да т.п. яны таксама карысныя для мас?
дзякуй, хлопцыу кожнага есць свае перавагі, як я бачу...
і яшчэ пытанне...што для iaw 59f ? які праграміст? таксама для гэтых ecu там сотні праграмістаў...
напрыклад, пеўнік і да т.п. яны таксама карысныя для мас?
Пеўнік, я магу гэта пацвердзіць ? выдатны тып ecu, што менавіта цябе цікавіць
Было б карысна, калі хто-небудзь ведае спосаб, каб абыйсці перапраграмавання, магчыма, з пэўнай праграмы і размяшчаць кіраўніцтва, каб зрабіць яго карысным, магчыма, тым, хто мае ўжо? выдаткавалі грошы, ці тых, хто плануе набыць у kess v2 клон
вось табе прыклад на раздзеле дакументы майго пеўня v2 інструкцыі для iaw 59f і пра тое, як прасвідраваць адтуліну
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 31-10-2013 да 19:46
на жаль, я не магу глядзець ўкладанні.... ва ўсякім выпадку я бачыў праграмістаў для iaw 59f, якія могуць чытаць / пісаць без выканання адтулін на ecu...
хто дарэчы ? сапраўды рызыкоўна...
Добрае спалучэнні я бачу, з MPPS і Певень V2. У MPPS рэкамендую, чаму? ? вельмі стабільна, але працуе толькі ў паслядоўны, а Певень V2 лічу, што гэта выдатна, каб працаваць у bootmode. З гэтымі інструментамі вы, сапраўды, шмат.
Адносна адтуліну на IAW59F, калі строга прытрымлівацца інструкцыі, якія вы знойдзеце ў Гала V2, не рызыкі, на самай справе нічога.
прабачце riesumo абмеркавання...што гісторыя ? гэты маркер? певень мае пэўную колькасць пісанняў?
певень не мае абсалютна ніякага лічыльніка пісання, маркеры, іх мае kessv2 але цяпер вы baypassano легка перапісаўшы frw.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
я згодны з ugoboss....я андрэй на kess v2 + k-tag.....нічога зняць пеўнік....
Я kessv2 клон з лімітам 50 маркераў, у скрынцы было таксама форму карціны, для перапраграмавання прашыўкі працэсара... шчыра кажучы, я знаходжу добра з kess, у наступны выдаткаў будзе самодиагностику і пасля ktag... заўседы клон цяпер, нават калі топ будзе ktag цьфу.
Прабачце за пытанне... mpps com'?? дакладнае, няправільнае, c'? хто-то, хто яго выкарыстоўвае? дзякуй