Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 31
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    109

Пеўнік,mpps,kess...які выбраць??? савет

прывітанне ўсім,
    я павінен купіць інструмент для чытання праз паслядоўны порт, а таксама на экскурсійнае...мне трэба, каб мець магчымасць чытаць і пісаць ecu, што bdm не падтрымлівае...
    Я чытаў гэтыя інтэрфейсы: galletto, fgtech,kess,mpps....у чым? лепшы?
    загадзя дзякую!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    hemce іх мільярды гэтыя абмеркавання...а гэта заўседы залежыць ад таго, колькі вы хочаце патраціць, і што вы, што твар

мап gallov2 ? добры кампраміс паміж коштам і прадукцыйнасцю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    я вам скажу, што я ўзяў FG-tech V53 і шчыра кажучы, я быў расчараваны , магчыма, нават працуе добра, але ад таго, што я бачу, есць некалькі розных мадэляў, і вы павінны высветліць, якія з гэтых ? сапраўдны .... * гл. таксама абмеркаванне Dehlphi DCM3.7AP
    Я разглядаю, калі ўзяць K-Tag

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Я, пераконваючы ўсе больш і больш? што ў спалучэнні пераможцы Kess v2 + KTag ІМХО, выдаткуйце адзін раз і добра, па крайняй меры, у гэтым ? мае думкі!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў В.В. Visualizza Messaggio
    Я, пераконваючы ўсе больш і больш? што ў спалучэнні пераможцы Kess v2 + KTag ІМХО, выдаткуйце адзін раз і добра, па крайняй меры, у гэтым ? мае думкі!
    і добра ў спалучэнні, вы марнуеце што-то яшчэ (не мала), і працаваць добра, адзіны недахоп, па-ранейшаму 60 маркер kessv2

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    я вам скажу, што я ўзяў FG-tech V53 і шчыра кажучы, я быў расчараваны , магчыма, нават працуе добра, але ад таго, што я бачу, есць некалькі розных мадэляў, і вы павінны высветліць, якія з гэтых ? сапраўдны .... * гл. таксама абмеркаванне Dehlphi DCM3.7AP
    Я разглядаю, калі ўзяць K-Tag
    Ну конрад, на жаль ? так што, калі ў вас есць крыху ўдачы, і вы не там ен трохі асцярожныя пры куплі з клонаў, не ? тая ж гісторыя золата, таму версіі 48 50 51 52 53 на самай справе не існуе, адзінае, што ? на самай справе дзейнічае, напрыклад, у маім выпадку, пасля таго як яны выдаткавалі 250 еўра клон там працу выдатна без праблем, як у школе, што ў паслядоўны, але, на жаль, не для ўсіх ? cos? сапраўды, большасць, я бачу, што трацяць грошы, і я бяру толькі рабаванне

Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    і добра ў спалучэнні, вы марнуеце што-то яшчэ (не мала), і працаваць добра, адзіны недахоп, па-ранейшаму 60 маркер kessv2
    Ugoboss што б зразумець, для маркера, калі я магу ведаць? Чаму? ? новае слова для мяне..............

Citazione Першапачаткова Напісаў В.В. Visualizza Messaggio
    V. V., вы маеце рацыю, што марнаваць грошы на абсталяванне, вы працуеце ўсе лепш і лепш гэта паведамленне.....Толькі тое, што часам, нават у афіцыйных абсталявання робяць іх errorini такім чынам ? увесь пытанне, у асноўным, намаганняў і волі тых, хто працуе і тады, як кажуць, "інструменты робяць шаблон"? я паўтараю вам, я і мой інструмент, я сапраўды не магу скардзіцца sar? чаму? кожны раз, калі я выконваю працу, я заўседы трымаю вочы адкрытымі, і пальцы скрыжаванымі?! haahua XD :-)
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 31-10-2013 да 14:52

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    маркеры з'яўляюцца святыя пісанні, якія можна выконваць пасля гэтага? завісае ... калі я памыляюся, corregetemi

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў конрад Visualizza Messaggio
    маркеры з'яўляюцца святыя пісанні, якія можна выконваць пасля гэтага? завісае ... калі я памыляюся, corregetemi
    Але калі б гэта cos? кажучы, я думаю, што я клон, што я ведаю, адзін мой сябар, які купіў у тым жа месцы, я ўзяў майго пеўня v2 мае абмежаванне на kess 2 500 маркер, калі заўседы адпавядае мяжа запісу, а затым пасля 500 пісання вынікае, што rispedisca вытворцу для перапраграмавання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дакладнае маркеры-то...
    пасля 60 пісанняў і інструмент, вы можаце зрабіць булен..
    калі не выплат і іншыя прыгожыя грошы і абнаўляў....
    кампаніі, якія працуюць у гэтай вобласці адносяцца усе, як да "кароў даіць"
    потым скардзяцца, што клоны знішчылі....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Але калі б гэта cos? кажучы, я думаю, што я клон, што я ведаю, адзін мой сябар, які купіў у тым жа месцы, я ўзяў майго пеўня v2 мае абмежаванне на kess 2 500 маркер, калі заўседы адпавядае мяжа запісу, а затым пасля 500 пісання вынікае, што rispedisca вытворцу для перапраграмавання
    таксама я ведаў, што 500 пісання , жадаючы прадаюць толькі кампанент riprog без яго вярнуць , але я думаю, што хто-то гэтую праблему ? атрымалася raggirarlo? не ўпэўнены, што ... давайце паглядзім, што кажуць іншыя ;-)

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •