я ўжо зняў каталізатар ,і першы, і другі я прасвідраваў ,калектары я іх разбіраць і чысціць і матылькоў ідуць добра
я ўжо зняў каталізатар ,і першы, і другі я прасвідраваў ,калектары я іх разбіраць і чысціць і матылькоў ідуць добра
"У выпадку, калі гэтая ecu мае параметры autoadattativi? ?
Магутнасць і нічога без кантролю
Таксама адбываецца сціску, чаму? калі ў вас есць клапан, які не зачыняецца добра праходзіць паветра, таксама кантралюе карэкцыі інжэктараў на мінімальны і сярэдні рэжым
здаецца, яшчэ адрасы файла, што dtc number...
я хачу ведаць, якое колькасць dtc, каб шукаць яго на карце...
калі я магу...? сабой працяглы працэс, як я ўжо казаў perchesi павінен рабіць ўручную выкрэсліваць, як p-code, што dtc number...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
але так aggiriamo толькі праблема, аднак гэтыя аўтамабілі тут, як вядома, гэтая праблема
3ff0 і' памылка код bmw крычы,кампрэсія на месцы,параметр апрацоўкі ў нуль, я не памятаю, колькі раз,інжэктараў ў дыягностыцы не мелі ад з няма інструмента,я выпрабаваў 5,я зразумеў, што ў нейтральнае становішча, у 2000 пастаянных абаротаў мармыча ен і паліць, белы,у любым выпадку, калі вам ўдасца абысці гэтую праблему benvenga чаму я не магу накласці на рахунак chissacche гадзін,сярод іншага, у той жа час я рабіць іншыя аўтамабілі, і я ўсе замены ў тым ліку, што тыпу у пытанне ,я адказваць работ
яшчэ ніхто?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-11-2013 да 21:57
добры дзень усім ,я разабраўся з блокам кіравання знос
датчык абсалютнага ціску ўнутры.....эбу
і, магчыма, па-вашаму?
Усе можа быць ўнутранага датчыка да ecu прызначана для таго, каб зразумець, да ecu ў plausibilita ціску турба