і ўпэўнены, што вы атрымаеце па-кітайску, як і многія v53, што не варта звяртацца, есць шмат усяго вакол!!!
і ўпэўнены, што вы атрымаеце па-кітайску, як і многія v53, што не варта звяртацца, есць шмат усяго вакол!!!
зменіце дату на кампутары або вы карыстаецеся якой-то sw, каб заблытаць праграму пеўня.
і ўсе ж я быў упэўнены, то добра , калі месца фатаграфіі ці ведаеце вы распазнаць ?
Выкарыстоўваю жорсткі дыск з xp (дата 01/01/2013) і толькі з тэчак, звязаных з FGtech , niennte пі? ....
Вам прыходзіць на розум, у чым-то іншым .
Не c'? ніхто не ў форуме, што асабіста ен зрабіў з клонам ?
затым вы выкарыстоўваеце знешні жорсткі дыск xp, падлучаны да кампутара, паспрабуйце паставіць дату на пк у першую чаргу ў 1/1/2013
няма пакоямі , абмен прама, каб не ствараць праблем , у мяне win 7 і x fgtech win xp
Іншае пытанне : каб зрабіць 7 мастоў (спасылка) як паказаны ў схеме, якую я прыклаў , вас, як вы іх выканаеце ? ... , якія выконваюцца з дапамогай дроту ці аб'яднаныя з пункту сажалка з боку ў бок ?
я б не хацеў, што не чытанне, так залежала ад зваркі выконваецца пры дапамозе мяккай дроту ...
C'? нейкі святы, свяціла, што можа мне дапамагчы , я гэты эбу на стэндзе, і я павінен сабраць яго на pi? хутка .
Дзякуй !!!
Сабраў блок кіравання , пасля чацвертай спробы зварыць не ? нічога не змянілі ! чытаць нават не пачалі ...
я заўважыў, што эбу ? тыя ж GM-Opel / Hyundai-Kia / SsangYong - Delphi DCM 3.7 R5F7
На певень, які ў мяне SsangYong пу? быць выканана ў бд , што скажаце ? аднолькавае ці ? лепш не паспрабаваць ?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-10-2013 да 08:04
я заўважыў, што ў маім эбу c'? кампанент менш, чым паказаным на фота ў дакументацыі Fgtech прыкладаецца раней .
тут прыкладаю фота майго эбу з адзначанага кампанента менш
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-10-2013 да 21:51
54 кітайскіх ці еўрапейскіх розніцу з 53 і што яны mcu і іншы матэрыял, якасць? розныя, і што працуе jtag і не мае патрэбу? курс даты, а таксама працуе на win7!!!!!
Яны называюць гэта 54, а потым я магу табе гарантаваць, што зараз есць абнаўленне да сакавіка 2013 г.!!!!
Мой сябар, ці хан паслаў абнаўленне ў верасні!!!!
я бачыў я і працуе ўсе і працуюць пратаколы, дададзеныя за сакавік 2013
вось гэтыя :
OBD драйвер CAN for Chevrolet Camaro Delphi LS3 Read/Write and Recovery, Кантрольная
New password Tricore SID 208 Ford - Land Rover
OBD драйвер CAN for Massey Ferguson EDC17CV44 Read/Write and Recovery, Кантрольная
OBD-драйвер для Isuzu Transtron Virtual Read / Write CAN Read/Write, Кантрольная
New password Tricore Tprot V11 Fiat
OBD-драйвер для Chevrolet Cruze, Captiva ECU DCM3.7 CAN Read/Write, Кантрольная
OBD driver for Opel Antara DCM3.7 CAN Read/Write, Кантрольная
OBD драйвер Renault Clio, Kangoo, Avant time, Валь-satis, Laguna, Twingo, Trafic ECU SAGEM 2000 аб/мін / RPMT K-line Read/Write, Кантрольная
OBD-драйвер для Jeep Compass/Patriot ECU Delphi CRD2.x CAN Read/Write, Кантрольная
спрабаваў tprot V11 Fiat на фримонт-edc17 і зрабіў cruze DCM3.7 ў паслядоўнага чытання 2minuti і запіс 27 хвілін!!!!