Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 32

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    53
    Максімальна вы можаце паспрабаваць зачыніць з якой-то db-забойца, але не risolveresti шмат... Diminuiresti аб'ем сцеку, і страціць прадукцыйнасць, адпаведна,... Але вам не падабаецца ўласны свісток?
    Адзінае ? ўстаноўкі глушыцеля, ты ўсе прамое?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў Julez Visualizza Messaggio
    Максімальна вы можаце паспрабаваць зачыніць з якой-то db-забойца, але не risolveresti шмат... Diminuiresti аб'ем сцеку, і страціць прадукцыйнасць, адпаведна,... Але вам не падабаецца ўласны свісток?
    Адзінае ? ўстаноўкі глушыцеля, ты ўсе прамое?
    што такое db killer?
    кампрэсар - вадасцекавая труба - труба defap - 2 selenziatori - вось шлях з газу.. таму , прамы..
    свісток гэта раздражняе і не падабаецца мне нічога.. я нават думаў rimonatre fap і precat і вярнуцца да map врі ў afla.. каб не чуць яго ніколі больш не будзе"..
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    таму я думаю, я зразумеў, што, акрамя прамога дрэнаж +downpipe ,вы таксама павялічваецца крывыя turbo ???
    мне здаецца, што ваша машына мае манометр серыі .. пытанне : як працуе турбіна???
    а свісток то нармальнае.. трохі і прыйшлося, што трэба ritarare адкрыцце геаметрыі з карты overboost

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў pinotec Visualizza Messaggio
    таму я думаю, я зразумеў, што, акрамя прамога дрэнаж +downpipe ,вы таксама павялічваецца крывыя turbo ???
    мне здаецца, што ваша машына мае манометр серыі .. пытанне : як працуе турбіна???
    а свісток то нармальнае.. трохі і прыйшлося, што трэба ritarare адкрыцце геаметрыі з карты overboost
    у videofilmato і добра бачны ціск турбо ..
    я мяркую, вы нават не глядзеў.. і, адпаведна, не ведаеце, што свіст ідзе гаворка.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ты сказаў, ці ты сам, што, абмяжоўваючы турбіна свістаць не адчувае сябе больш", затым ў вас рашэнне, і вы змянілі турба нічога, але ваш механік, што ен кажа, што гэта свісток.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    ты сказаў, ці ты сам, што, абмяжоўваючы турбіна свістаць не адчувае сябе больш", затым ў вас рашэнне, і вы змянілі турба нічога, але ваш механік, што ен кажа, што гэта свісток.
    пакінем у спакоі тое, што ен кажа механік!' назад столькі смяяцца....
    ен у яе, як мяркуецца, не маючы dpf, як 'тормаз' turbo, ен быў проста занадта шмат паваротаў, а затым свістаць.. гэта было б таксама дапушчальна, калі турбіна arivasse, каб 2+ бар.. але быўшы, што свішча з арыгінальнай карце nn я думаю, што яны атрымліваюць, каб вырабіць ціск перабольшаныя

2: турбіна я змянілася, таму што зламаўся.. быў шум, вельмі дзіўна.

Citazione Першапачаткова Напісаў pinotec Visualizza Messaggio
    Манометр серыі абмежавана 1.55 бар.., Каб убачыць фактычнае ціск, трэба ўзяць манометр з пнеўматычным прывадам, а не ў электронным выглядзе, як гэта серыі.. так што з трубкай напалі all впускного калектара..
    з 5-6 карт, якія я , з ціскам таксама ў дадатак да 2бар стрэлка-гэта манометр серыі ніколі не падняўся больш чым на 1.55 ( як вы можаце бачыць ва відэа)
    мне вы можаце даць руку на ritarare геаметрыі? і тады паглядзіце, можа быць, фільм, які вы разумееце, праблема melgio

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    спасылку на відэа не дзейнічае....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    спасылку на відэа не дзейнічае....

так павінны дзейнічаць як цяпер.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    я думаў, што манометр камплектацыі была шына... і нармальна, што спыняецца ў 1.55, калі манометр, прымае сігнал ад датчыка
    а турбіна што вы ўзялі і новай або адноўленай або выпраўленая ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не думаю, што ваш механік твар так смяяцца, у асноўным тое, што ен кажа і тое, што вы нам кажуць, што нас ужо занадта шмат пастоў, і тое, што, выдаляючы precat і fap, безумоўна, турбіна круціцца паказана і яшчэ ў вас рэзананс у трубе, а калі ты перакананы, іншых рэчаў, і не спадзявайся, што ен працягвае пытацца саветаў і не ісці за імі.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •