Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 32
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    спасылку на відэа не дзейнічае....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    ты сказаў, ці ты сам, што, абмяжоўваючы турбіна свістаць не адчувае сябе больш", затым ў вас рашэнне, і вы змянілі турба нічога, але ваш механік, што ен кажа, што гэта свісток.
    пакінем у спакоі тое, што ен кажа механік!' назад столькі смяяцца....
    ен у яе, як мяркуецца, не маючы dpf, як 'тормаз' turbo, ен быў проста занадта шмат паваротаў, а затым свістаць.. гэта было б таксама дапушчальна, калі турбіна arivasse, каб 2+ бар.. але быўшы, што свішча з арыгінальнай карце nn я думаю, што яны атрымліваюць, каб вырабіць ціск перабольшаныя

2: турбіна я змянілася, таму што зламаўся.. быў шум, вельмі дзіўна.

Citazione Першапачаткова Напісаў pinotec Visualizza Messaggio
    таму я думаю, я зразумеў, што, акрамя прамога дрэнаж +downpipe ,вы таксама павялічваецца крывыя turbo ???
    мне здаецца, што ваша машына мае манометр серыі .. пытанне : як працуе турбіна???
    а свісток то нармальнае.. трохі і прыйшлося, што трэба ritarare адкрыцце геаметрыі з карты overboost
    Манометр серыі абмежавана 1.55 бар.., Каб убачыць фактычнае ціск, трэба ўзяць манометр з пнеўматычным прывадам, а не ў электронным выглядзе, як гэта серыі.. так што з трубкай напалі all впускного калектара..
    з 5-6 карт, якія я , з ціскам таксама ў дадатак да 2бар стрэлка-гэта манометр серыі ніколі не падняўся больш чым на 1.55 ( як вы можаце бачыць ва відэа)
    мне вы можаце даць руку на ritarare геаметрыі? і тады паглядзіце, можа быць, фільм, які вы разумееце, праблема melgio
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    285
    я думаў, што манометр камплектацыі была шына... і нармальна, што спыняецца ў 1.55, калі манометр, прымае сігнал ад датчыка
    а турбіна што вы ўзялі і новай або адноўленай або выпраўленая ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    спасылку на відэа не дзейнічае....

так павінны дзейнічаць як цяпер.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    37
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfa159 q4 Visualizza Messaggio
    легкі свіст ? нармальна, калі вазьмі dpf, калі вазьмі precat пагаршаецца яшчэ больш.
    калі выдалю dpf новыя 1.3 mjet, што робіць mantano на выхадзе з турбіны, вы адчуваеце сябе так жа, l? свіст турба.
    гэтак жа для audi, vw, асабліва, калі ен усталяваны тэрмінал спорту.
    прывітанне sighline я лічу, што ў цяперашні час адказ вы калі-знойдзена, безумоўна, для памяншэння я свіст/шум, усталяваць каталізатар або глушыцель, як gi? у многіх вы рэкамендавалі, але ўсе роўна, па мне, без precat то заўседы будзеш у "p"?...зрабіць тэст з некалькіх еўра, вы можаце вярнуць precat, каб мець дадатковае пацверджанне, калі шум знікае...максімум вам прыйдзецца зрабіць/атрымаць адаптар для мэтаў....але потым я хацеў бы выдаліць я корак пасля турбо...ІМХО

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    47
    шрубы выпускнога калектара аслабленыя,яны робяць на gurnizione газаў у жалеза, як адзін язычок саксафона на самай справе, калі адчуваеце сябе добра, не заўседы робіць, але толькі acerte тэмпературы ,абаротаў і нагрузкі.дэмантуе carterino алюмінія і праверце балты выпускнога калектара на галаву

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    53
    Citazione Першапачаткова Напісаў sebastiano345 Visualizza Messaggio
    шрубы выпускнога калектара аслабленыя,яны робяць на gurnizione газаў у жалеза, як адзін язычок саксафона на самай справе, калі адчуваеце сябе добра, не заўседы робіць, але толькі acerte тэмпературы ,абаротаў і нагрузкі.дэмантуе carterino алюмінія і праверце балты выпускнога калектара на галаву
    На самай справе, можа быць таксама некаторыя злучэнні павольна, што ўзмацняе... калі ласка, Праверце злучэння усе разгрузкі, можа быць, калі есць моманты, дзе паглядзець чорны вакол...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не думаю, што ваш механік твар так смяяцца, у асноўным тое, што ен кажа і тое, што вы нам кажуць, што нас ужо занадта шмат пастоў, і тое, што, выдаляючы precat і fap, безумоўна, турбіна круціцца паказана і яшчэ ў вас рэзананс у трубе, а калі ты перакананы, іншых рэчаў, і не спадзявайся, што ен працягвае пытацца саветаў і не ісці за імі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я не думаю, што ваш механік твар так смяяцца, у асноўным тое, што ен кажа і тое, што вы нам кажуць, што нас ужо занадта шмат пастоў, і тое, што, выдаляючы precat і fap, безумоўна, турбіна круціцца паказана і яшчэ ў вас рэзананс у трубе, а калі ты перакананы, іншых рэчаў, і не спадзявайся, што ен працягвае пытацца саветаў і не ісці за імі.
    тое, што працуе па-рознаму і гэта відавочна
    і што ен вінаваты ціску з карту крычы.. кажа, што свішча турбіна ж, а не разгрузкі ўнутраных рэзанансаў
    я адказаў : калі яны свістаць кампаненты працоўнага колы або геаметрыі segnificherebbe празмернага напружання.. тыпу 2.2 бар.. але тут мы з карту крычы ..
    цяпер я спадзяюся, што вы мяне разумееце

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў sebastiano345 Visualizza Messaggio
    ну і дарма...толькі сення раніцай я замяніў металічных пракладак паміж галоўкай і выпускным калектарам на 156 2.4 mjet.....
    шум быў падобны на рэзкі свісток металічны...амаль адзін stridiio...
    дарэчы, я зрабіў таксама пракласці калектары, таму што вы былі скрыўленымі і я сабраў усе prigioniri новыя...
    risulatato шум знік....
    факт ? што 5 цыліндраў маюць калектар дастаткова доўга, што яшчэ і зробленыя з чыгуну вельмі спадабалася.....матэрыял fiat...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •